çöpe atmakla iyi yapmışım dimi :) kaydirigubbakcemile5 evet başarıcam gelinliğimi zayıf bi kız olarak giycem :) diyetisyenlere para vermek istemiyorum birdezaten kısıtlı bütçem birde yapabileceğim bir şey için diyestisyene gitmek istemiyorum
Eğer ciddi bir rahatsızlığın varsa diyetisyene gitmen en doğrusu yine burada bizimle paylaşımda bulunursun.Kan tahlileri yaptır kendine bak bakalım şeker kolesterol trigliserid durumun ne alemde?Eğer bunlarda problem varsa doktor kontrolünde ayıflamak en doğrusu
Kızlar ben kaçıyorum şimdi sporumu yapmam lazım
bekle beni 5 miles ben geliyorum
canım ben hafta sonu yokum bugün tartıldım 71.9 geldim.
katecim bende 5 mili yapıyorum acayip terliyor insan.ama dün yapamadım ancak 3 mil oldu felaket yoruldum.gücüm tükendi
kızlarr öğlen koca bi tabak salata yedim ve yanına soda içtim sizce nasıl ???
afiyet olsun bizee:)) ,sabah bi dilim böreği bööle telafi ediim dedim .:)bende öğlen yemeği olarak ton balıklı salata yicem yanına da 1 dilim kepek ekmeği yerim.
ara öğün olarak bugün 1 küçük kase yoğurt yerim.
slm kızlar bnm canavar uyurken takılıyım dedim yeni başladım bende şuan kilo vermedim ama hafataya aslanlar gibi kilo vercem
lolipop sadece salatayla acıkmazmısın sonra akşam çok yemiyesin sodada acıktırıyo çünki
afiyet olsun bizee:)) ,sabah bi dilim böreği bööle telafi ediim dedim .:)
Kızlar şu diyet başarı öyküleri varya orada yer almak ne kadar güzel olur dimi.Önceki halimizin bir fotosu ve yanında kilo verdikten sonraki foto.
Ben böyle bir konu açmak istiyorum kilo verdikten sonra sizler düşünüyo musunuz?
Kızlar şu diyet başarı öyküleri varya orada yer almak ne kadar güzel olur dimi.Önceki halimizin bir fotosu ve yanında kilo verdikten sonraki foto.
Ben böyle bir konu açmak istiyorum kilo verdikten sonra sizler düşünüyo musunuz?
ben önceki sene 3 ayda 15 kg vermiştim ama başarı öykümü yazmadım kendi panelimde önceki ve sonraki hallarim vardı inan çok harika bi duygu oluyo
inşlh bu sene verince başarı öykümü mutlaka yazcamguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?