70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eğer ciddi bir rahatsızlığın varsa diyetisyene gitmen en doğrusu yine burada bizimle paylaşımda bulunursun.Kan tahlileri yaptır kendine bak bakalım şeker kolesterol trigliserid durumun ne alemde?Eğer bunlarda problem varsa doktor kontrolünde zayıflamak en doğrusu

Son düzenleme:

tahlillerimi mutlaka yaptırcam :)

Kızlar ben kaçıyorum şimdi sporumu yapmam lazım

bekle beni 5 miles ben geliyorum

Selam hanımlar

walk at home da 5 miles yaptım bu kez.Ama nasıl terlemişim saçlarımdan bile ter damladı resmen.

tam 1 saat 8 dakika sürdü sporum.Hemen duşa girdim tabi misler gibi oldum.

sporu yaptıktan sonra banyoda aynaya bi baktım yanaklarım allık sürmüş gibi pembe pembe olmuş kaydirigubbakcemile3

Bu arada bi ben varım topikte bide misafir var sempatiksalakcinni

katecim bende 5 mili yapıyorum acayip terliyor insan.ama dün yapamadım ancak 3 mil oldu felaket yoruldum.gücüm tükendi

katecim bende 5 mili yapıyorum acayip terliyor insan.ama dün yapamadım ancak 3 mil oldu felaket yoruldum.gücüm tükendi

Evet canım çok ter attırıyo insana ama sonrasındaki rahatlama çok güzel ve spor yapmış olmanın keyfi bambaşka bişey dimi yerimseniben

slm kızlar bnm canavar uyurken takılıyım dedim yeni başladım bende şuan kilo vermedim ama hafataya aslanlar gibi kilo vercem
lolipop sadece salatayla acıkmazmısın sonra akşam çok yemiyesin sodada acıktırıyo çünki

koca bi kaseydi :) salata acıktırmıo beni,sodanın acıktırıp acıktırmadığını denemedim hiç mmm bakim bi bugün nası olcam .

Kızlar şu diyet başarı öyküleri varya orada yer almak ne kadar güzel olur dimi.Önceki halimizin bir fotosu ve yanında kilo verdikten sonraki foto.

Ben böyle bir konu açmak istiyorum kilo verdikten sonra sizler düşünüyo musunuz?

evet vallaha süper olur bencede .Örnek olursunuz. aç bırakmıcam kendimi grissinim yok ama eti formum var .

evet canım ben düşünüyorum.çünkü onları okumak ve görmek beni çok motive ediyor.zaten oradaki yazıyı okuyup öyle başladım bu tür beslenmeye.ben başarınca diğerleri de benden feyz alsın istiyorum.çünkü gerçekten bi sinerji bu.insan çok etkileniyor aynı şeyi yaşamış kişilerden.hatta fotoğrafımı da çektim.aslında kendime bakıp motive olayım diye çekti eşim.sürekli ben nasılım şunun gibi mi bunun gibi mi diyordum o da sıkıldı ve çekti resmimi.gerçeği gör diye.görmeyince insan kandırıyor kendini.o kadar da değilim diyor ama belki ondan bile fazlasın.ama şimdi o resme bakıp hırslanıyorum.eee doğum kilosu oluncada basen ve göbek fazla.

ben önceki sene 3 ayda 15 kg vermiştim ama başarı öykümü yazmadım kendi panelimde önceki ve sonraki hallarim vardı inan çok harika bi duygu oluyo
inşlh bu sene verince başarı öykümü mutlaka yazcamguclubacismile

darısı başımıza canım.bende 3 ayda 15 kilo versem çok süper olur.tam eski halime dönmüş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…