darısı başımıza canım.bende 3 ayda 15 kilo versem çok süper olur.tam eski halime dönmüş olurum.
aynen bende şimdi o kadr veririsem hamilelikten önceki kilomun altına inerim başaracağız buna inanıyom gerçi bgn çok umutsuzum nedenini bilmiyorum ama bu seferde yapçam bırakmıycam işin ucunu önceki pantolonlarım diz kapağımda duruyo şimdi ufffffff bir an önce zayıf olduğum eski günlerime dönsemmafoldumben
aynen bende şimdi o kadr veririsem hamilelikten önceki kilomun altına inerim başaracağız buna inanıyom gerçi bgn çok umutsuzum nedenini bilmiyorum ama bu seferde yapçam bırakmıycam işin ucunu önceki pantolonlarım diz kapağımda duruyo şimdi ufffffff bir an önce zayıf olduğum eski günlerime dönsemmafoldumben
ben önceki sene 3 ayda 15 kg vermiştim ama başarı öykümü yazmadım kendi panelimde önceki ve sonraki hallarim vardı inan çok harika bi duygu oluyo
inşlh bu sene verince başarı öykümü mutlaka yazcamguclubacismile
hiç bozma moralini daha önce yaptıysan şimdi hayli hayli yaparsın.bende öyleyim ama gün geçtikçe göbeğim küçülüyor bu da beni motive ediyor.herkes yapmış bizim neyimiz eksik dimi
Kızlar merak ettim günde kaç bardak su içiyorsunuz?
500 ml su şişesini 4,5 kez boşaltmaya çalışıyorum
Yani günde ortalama 2,5 litre su içiyorsun çok iyi canım metabolizmanın hızlanması açısından
mrb arkadaşlar sabah yarım dilim börek ve 3 açık,şekersiz çay içtim sace.iştahım hiç yok bugün.
selam kızlar.bende artık bu diyet listelerine katılsam güzel olur diye düşündüm.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum diyetimi( çok sık sık acıkıyorum ben.şekerim düşüyo sürekli mesela az önce öğle yemeği yedim.1 çöp tavuk şiş(6 parçacık)ssalata balzamik sirkeli+zencefill tozlu yoğurt yedim.ama karnım çok aç ( ne yapıyım be şimdi.yada benim gibi şekeri düşük birileri vardır mutlaka bildiğiniz işeyarayan bişeyler varmı ne olur yardımcı olun:<(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?