70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heyyyyyyyyyyyt açılın grubun tavanı geldi :))) 79.6 ile ben de aranızdayım..80 e yazmak istemedim kendimi daha iyi hissedecem burda olursam beni de alın aranıza:Saruboceq:

hoşgeldin haa 79.6 ha 80 ha 75 ha 70 hiç fark etmiyor herkesin derdi aynı 1 kilo daha verebilmek.zayıflamak.dikkat etmek.v.s
:teytey:

selam kızlar 1 saat koştum geldim şimdi ton balığı ve kepek ekmeğimi yiycem. bayağı zorladı koşu beni. eee yaklaşık 1 haftadır doğru dürüst koşamadımya hemen belli oldu. ama zorladım kendimi. 1 saat koştum duşumu aldım. çok rahatladım

arkadaşlar birşey soracağım. sorum şu bi ömür boyu yemeklerinizi 1 kaşık yağ kullanarak yiyebilirmisiniz. yani bi ömür tüm yemeklere 1 kaşık yağ kullanabilirmisiniz. ama dışarda yada misafirlikte olunduğu zamanlar hariç. yani evde yiyosak yemeğimizi kendimiz yapıyosak demenk istedim. bunu yapabilirmisiniz bi ömür yada yapmayı düşünüyomusunuz. bi ömür diyette yaptığımızı yapabilirmisiniz. aynı şey beyaz un içinde gerekli. burda özellikle kepekli kek yapıp beğeneler vardı. bi ömür kepekli kek, poğaça, börek yemeği düşünüyomusunuz. şekerden kısmayı. tatlı olarak haftada 1 yada 2 kez sütlü tatlı veya dondurma, çikolata olarak bitter, çaya kahveye az şeker, pirinç yerine kabuklu pirinç yada bulgur, kızartma yerine fırınlanmış, restoranda karışık pide yerine ızgara ve salata, kebabı evde yağsız hazırlama falan. hep burda konuştuğumuz şeyler. bi ömür bunları gerçekten yapabilirmisiniz. yada yapmayı düşünen varmı. ve haftada 3 gün 1 saat yürüyüş. bunları yapabilirmisiniz. herkesin fikrini merak ediyorum. yolu yarıladık sayılır. artık diyetten sonrasınıda düşünmeliyiz

selam kızlar bugün sabah yumurta zeytin biraz peynir domats ve kepek ekmeği yedim öğleye doğru çay-kahve, yeşil çay içtim bişeyler. yarım saatten fazla oldu diyet peynirli bisküvi ve bir çay bardağı ayran içtim. öğle yemeğim geçe kaldı. aç hissetmiyorum kendimi. bugün yine dans edip kısmetse dışarda yürümeyi düşünüyorum.. akşama da patates var çok olmamak şartıyla ondan yicem sanırım.

bu arada benim zayıflama hevesim sanırım abimi de etikelemeye başladı, o da ekmeği az yiyor artık, yazın daha da azaltırım yediklerimi ayrıca halı sahada maç yapar ben de fazlalıklarımı veririm demeye başladı

patates yemeğini salatayla ye o zaman iştahın açılmaz. marullu bol yeşilli. varsa rokada ye. çok faydalı

hugocum senin benden bi önceki mesajda yazdıklarını okudum da canım ben zaten dikkat etmek zorundayım ya da kendimi öyle hisediyorum, ki başarabilirim gibi de duruyor, çünkü kepekli undan yapılmış hamur işlerinin tadını, diğerlerine kıyasla ben daha da fazla sevdim . yemekleri sadece kendim için değil tüm ev için az yağlı pişiriyoruz ki elim de alıştı zaten :) çaya kahveye 3-4 yıldır şeker atmam şeker sevmem çünkü, çikolatan da her zaman bitteri diğerlerinden ayrı tutmuşumdur bitterin tadını daha çok seviyorum :)
(şöyle bir baktım da "diyet yiyecekler" diye tarif ettiğimiz bir çok şeyi ben seviyormuşum kaydirigubbakcemile3 )

hayat boyu diyet demiyorum da ben buna dikkat etmek diyorum çünkü şu an yaşım 19 bunun evlenmesi var evlendikten sonra hamileliği var ki yaşı da geçer bu arada insanın aldığı kiloları vermek de güçleşir, en iyisi sürekli dikkat edip kilo alsam bile bunu minimuma indirmek yani 1 yada 2 kilo, çünkü yapım böyle benim hiç bir zaman da incecik bi kız olmadım (ilk doğduğum zamanlar hariç ben 2 kilo doğmuşum da kaydirigubbakcemile3 )

ben yazdım bakalım acaba diğer hanımların görüşleri neler ?

bence bu dediklerini uzun süre yapınca zaten alışkanlık haline gelecektir.yağı az kullanma,kepek ekmeği yeme,çaya ve kahveye az şeker kullanma tatlı yerken abartmama gibi.ancak spor sürekli olurmu bilmem...iyice zayıfladıktan sonra bunların birini abartsan vicdanen huzursuz olursun.okula bir velim gelmişti.dal gibi bir bayan muhabbet kilodan açıldı.bana dediki ben çok kilolouydum ve diyet yaptım zayıfladım o günden sonrada ağzıma zararlı şeyleri koymadım dedi.örnek kolanın tadını unuttuğunu,patates kızrtmasını hafızasından sildiğini,çekirdek yediğinde sadece sayıyla 5 tane yediğini söyledi.çok şaşırmıştım.güzelliği uğruna vazgeçmiş bişeylerden.insan misafirlikler hariç evinde devam edebilir bence.

evet colayı söylemeyi unutmuşum. ben eskiden günde rahat 1 litre içerdim cola. çok severdim annem çok içiyorum diye almazdı eve. seni cola şişiriyo derdi. ama dinlemezdim o zaman. sonra nasıl olduysa evlendikten sonra diyet spor falan derken bıraktım colayı. arada böyle yarım bardak içer oldum. üstelik eşimde çok içer. evden asla eksik olmaz. akşam yemeğini colasız yemez. 2 aydırsa hiç ağzıma sürmedim

herkes bu konuda düşüncesini belirtirse iyi olur. artık bizim için sonrası önemli. şuan iyi. sonra ne yapacağız.

bizde kolayı annem sever, bulursam içerdim olmazsa aramazdım kola falan zaten çok şekerli olunca bir bardaktan fazlasını zor içiyordum 1 aydan fazladır onu da içmiyorum.

slm kızlar ben kolayı severim ama gastritim var diye içmiyorum.onun yerine meyveli maden suyu içiyorum bence aynı gibi en azından saglıklı maden suyu.

aa yine kimse kalmamış.ben saatlerini denk getiremiyorum galiba herkes çıkarken açıyorum.yada ben gelince herkes kaçıyo.mafoldumben

nasıl gidiyo diyet. ben iki dilim kepekli ekmek.haşlanmış yumurta.ve lor peynir yedim.walk at home nin 5 millik olanını internet kafeden indirttim cd ye.ona başlayacagım.indirmek isteyen varsa yardım edebilirim ben çok ugraştı çünkü.zor oldu halbuki kolaymış

neden yoksa kaçamakmı var bu hafta.klava:.ben regl olmak üzereyim ama kilom aynı normalde bir iki kilo fark ediyodu belkide daha veririm .başım agrıyor.hemde feleket derecede.ilaçda içemiyorum adet migherniymiş.olana kadar agrır artık.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…