neden yoksa kaçamakmı var bu hafta.klava:.ben regl olmak üzereyim ama kilom aynı normalde bir iki kilo fark ediyodu belkide daha veririm .başım agrıyor.hemde feleket derecede.ilaçda içemiyorum adet migherniymiş.olana kadar agrır artık.akannehir
nasıl gidiyo diyet. ben iki dilim kepekli ekmek.haşlanmış yumurta.ve lor peynir yedim.walk at home nin 5 millik olanını internet kafeden indirttim cd ye.ona başlayacagım.indirmek isteyen varsa yardım edebilirim ben çok ugraştı çünkü.zor oldu halbuki kolaymış
az dolsa oldu canım günlük küçük kaçamaklarım oluyo zaten diyete başladığımdan beri bende malüm günüm deyim canım sorun kilo vermem durursa diye endişe ediyorum vucud savunmaya geçiyomuş ya korkum o kaybedecek zamanım yok haziranda izne çıkacaz kısmetse kardeşimin düğününe cici alıcam kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar.bahar temizliği yaparken sanırım 3 gündür 3000 kalori harcamışımdır gamyoncuiremsu bu hafta yatılı misafirim olucak,e haliyle tatlı börek çörekte olacak,nefsimi kıracak kadar birer lokma yiyip rejimimi bozmamayı düşünüyorum.kaçamak yapmama konusunda beni motive ederseniz çok sevinirim.
canım eşim indiricek ben bilmiyorum sorun yaşarsak sana sorarım :hulya:
bilmiyorumkismile
biliyorum canım çok sinir oluyo insan bende kardeşimin düğününde 40 günlük dogum yapmıştım sinir bozucu bişey.insan süslenmek istiyo ya başkasını bilmiyorum ama ben severim.bide başkası olsa neyse.kardeş başka.gözler üstünde olcak ona göre motive et kendini.hemde korkma ufak tefek kaçamaklardan kilo vermen durmaz sadece yavaşlar.tam gaz devam kaçamak yok.ben bide çok iyi biliyorum regl döneminde daha çok kilo veriliyo.iyi degerlendir.olumunekankayizsmile
benimde eşim indircekti olmadı parça parça 5 mili 6 parçada indiriyo.ama tek parça olan yeri buldum.onun için siteye kayıt oldum ücretsiz.öyle buldum.takılırsanız seve seve yardım edrim.kaydirigubbakcemile5
nasıl bu dönemde daha çok kilo veriliyo ki anlamadım ne alaka :uhm:
canım metebolizma daha hızlı çalışıyo.bu yüzden fazla açıkıyosun yemezsende.kilo veriyosun.
canım adet öncesi vücut şişme dönemine girer ya
adet döneminde de tüm şişlikler gider ve vücut depoladığı kirli kanı da bitirmiş olur..
ehh boğazımızı da tutabilirsek o dönemde cokacimcoook
dolayısıyka normal zamandan daha fazla kilo vermiş oluruz şekerbayanssulusmile
10 gün kadar hayellcim,çok teşekkürler hepinize opuyorumnanaktan bu hafta regl olucak olmasam rejimimde kaçamak konusunda kendime bu kadar güvensiz olmazdım belki ama regl dönemimde iştahım açılıyo.
ay çok sevindim ya ama benim düzensiz bana iki üç ayada bir uğruyo valla yoksa iyi değerlendirirdim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?