70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az dolsa oldu canım günlük küçük kaçamaklarım oluyo zaten diyete başladığımdan beri bende malüm günüm deyim canım sorun kilo vermem durursa diye endişe ediyorum vucud savunmaya geçiyomuş ya korkum o kaybedecek zamanım yok haziranda izne çıkacaz kısmetse kardeşimin düğününe cici alıcam kaydirigubbakcemile3

canım eşim indiricek ben bilmiyorum sorun yaşarsak sana sorarım :hulya:

selam arkadaşlar.bahar temizliği yaparken sanırım 3 gündür 3000 kalori harcamışımdır gamyoncuiremsu bu hafta yatılı misafirim olucak,e haliyle tatlı börek çörekte olacak,nefsimi kıracak kadar birer lokma yiyip rejimimi bozmamayı düşünüyorum.kaçamak yapmama konusunda beni motive ederseniz çok sevinirim.

bilmiyorumkismile
biliyorum canım çok sinir oluyo insan bende kardeşimin düğününde 40 günlük dogum yapmıştım sinir bozucu bişey.insan süslenmek istiyo ya başkasını bilmiyorum ama ben severim.bide başkası olsa neyse.kardeş başka.gözler üstünde olcak ona göre motive et kendini.hemde korkma ufak tefek kaçamaklardan kilo vermen durmaz sadece yavaşlar.tam gaz devam kaçamak yok.ben bide çok iyi biliyorum regl döneminde daha çok kilo veriliyo.iyi degerlendir.olumunekankayizsmile

canım beşibiryerde çayı iç iştahı kapatıyo yeşil çay da olabilir aç kalma sakın meyve gibi şeyler atıştır atlatırsın merak etme benim misafilerim 15 gün kaldı idare ettim senin misafirlerin ne kadar kalacaklar

canım eşim indiricek ben bilmiyorum sorun yaşarsak sana sorarım :hulya:

benimde eşim indircekti olmadı parça parça 5 mili 6 parçada indiriyo.ama tek parça olan yeri buldum.onun için siteye kayıt oldum ücretsiz.öyle buldum.takılırsanız seve seve yardım edrim.kaydirigubbakcemile5

nasıl bu dönemde daha çok kilo veriliyo ki anlamadım ne alaka :uhm:

canım güçlü ol feyza85 bu bir irade sınavı senin için eger ikram edip yememeyi başarırsan.bu kilo verme işini olmuş ve bitmiş bil.

benimde eşim indircekti olmadı parça parça 5 mili 6 parçada indiriyo.ama tek parça olan yeri buldum.onun için siteye kayıt oldum ücretsiz.öyle buldum.takılırsanız seve seve yardım edrim.kaydirigubbakcemile5

tamam canım sağol gerekirse yardım alırım kaydirigubbakcemile5

nasıl bu dönemde daha çok kilo veriliyo ki anlamadım ne alaka :uhm:

canım adet öncesi vücut şişme dönemine girer ya
adet döneminde de tüm şişlikler gider ve vücut depoladığı kirli kanı da bitirmiş olur..
ehh boğazımızı da tutabilirsek o dönemde cokacimcoook
dolayısıyka normal zamandan daha fazla kilo vermiş oluruz şekerbayanssulusmile

ay çok sevindim ya ama benim düzensiz bana iki üç ayada bir uğruyo valla yoksa iyi değerlendirirdim kaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler hepinize opuyorumnanaktan bu hafta regl olucak olmasam rejimimde kaçamak konusunda kendime bu kadar güvensiz olmazdım belki ama regl dönemimde iştahım açılıyo.

Son düzenleme:
10 gün kadar hayellcim,çok teşekkürler hepinize opuyorumnanaktan bu hafta regl olucak olmasam rejimimde kaçamak konusunda kendime bu kadar güvensiz olmazdım belki ama regl dönemimde iştahım açılıyo.

misafirlerin kim canım bak iyi değerlendir şu regl dönemini bu bir fırsat kendini şartla canım lmaz:

misafir gelecek arkadaş onlar gelmeden önce kendine kepekli meyveli kek ya. dolabına koy. caını istedikçe yersin yoksa zor olur

hayell sen çok düzensiz oluyosun. hormonel rahatsızlıktan olur bu. ve bu senin kilo vermenide zorlaştırır. böyle hormonel rahatsızlığı olupta doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…