dogum kontrol hapı kullann düzenliyo.hormonlarında problem varmı.neden okadar geç:bbo:
ay çok sevindim ya ama benim düzensiz bana iki üç ayada bir uğruyo valla yoksa iyi değerlendirirdim kaydirigubbakcemile3
kızlar 5 kilo daha vermem lazım hazirana kadar verbilirmiyim :çok üzgünüm:
kızlar 5 kilo daha vermem lazım hazirana kadar verbilirmiyim :çok üzgünüm:
kullandım canım o da bende ruhsal dengesizlik yapıyo kafamçokkarıştı vucud yapısıymış yumurtlama gecikiyo ondanmış
hayell sen çok düzensiz oluyosun. hormonel rahatsızlıktan olur bu. ve bu senin kilo vermenide zorlaştırır. böyle hormonel rahatsızlığı olupta doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan gördüm
hayell sen çok düzensiz oluyosun. hormonel rahatsızlıktan olur bu. ve bu senin kilo vermenide zorlaştırır. böyle hormonel rahatsızlığı olupta doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan gördüm
kullandım canım o da bende ruhsal dengesizlik yapıyo kafamçokkarıştı vucud yapısıymış yumurtlama gecikiyo ondanmış
haziranın kaçı canım,daha 2 ay var kocaman,aylık 3 kg versen hazirandan evvel bile verirsin inşallah.
hayell sen hızlı zayıflıyosun. peki sarkma olmadımı göbeğinde falan.
kızlar ben de 72.9 um ve kilo vermek istiyorum
ama bu tek başına olmuyor...birlikte olursak verebiliriz..
birbirimizi motive ederek inşallah
kızlar ben de 72.9 um ve kilo vermek istiyorum
ama bu tek başına olmuyor...birlikte olursak verebiliriz..
birbirimizi motive ederek inşallah
ama doğum kontrol hapı aksine kilo aldırır canım ya:uhm:
benim bi arkadaş 60 kilodan 80 küsüre çıktı bıraktı hapları ama o kiloları da veremiyor şimdi yaa:gitme:
sadece yemeden de olmuyor tabi spor da şart..
yürüyüş grubuna katılın her gün yürüyüşlerimizi yazalım düzenli..
her pazartesi de kilo listesi düzenlicem...
birlik olursak daha hızlı verebiliriz.
ne dersiniz şekerler..
günde 10 dk da olsa yürümek acaip faydalı
bende 2 sene kullandım.iştah açıyo.direk kilo aldırmıyo.bide.20 kiilo hepsi haptan degildir.çok fazla bilemiyorum
aynen öyle ben 1 ayda 5 kilo verdim bu olmasaydı veremezdim gerçekten diyetisyene gittim 3 hafta sonra bıraktım burası işe yarıyo :enbuyukkk:
tabikii canım..inşallah veririz birlikte canım,bak benim bu hafta ailem gelicek ben rejimi genede çok kaçamak yapıp bozmmaya dikkat edicem.kilo vermede kesinlikle kararlılık çok önemli.
aynen öyle ben 1 ayda 5 kilo verdim bu olmasaydı veremezdim gerçekten diyetisyene gittim 3 hafta sonra bıraktım burası işe yarıyo :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?