70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok sevindim ya ama benim düzensiz bana iki üç ayada bir uğruyo valla yoksa iyi değerlendirirdim kaydirigubbakcemile3

canım bol bol ada çayı iç o dönemde söktürmeye çok yardımcı olur şeker

kullandım canım o da bende ruhsal dengesizlik yapıyo kafamçokkarıştı vucud yapısıymış yumurtlama gecikiyo ondanmış

hayel bunu sana doktormu söyledi bana ilginç geldi. bence sen yinede mutlaka hormon testi yaptır bence. hormonel bi rahatsızlık var bence. bunu anlayıp tedavi olursan çok daha hızlı yağın gider

hayell sen çok düzensiz oluyosun. hormonel rahatsızlıktan olur bu. ve bu senin kilo vermenide zorlaştırır. böyle hormonel rahatsızlığı olupta doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan gördüm

yok canım ya daha 1 yıl önce yaptırdım no problem çok doktora gittim hep aynı yumurtlama geckmesi tüylenme yapıyo malesef hamile kalmayı güçleştiriyo

hayell sen çok düzensiz oluyosun. hormonel rahatsızlıktan olur bu. ve bu senin kilo vermenide zorlaştırır. böyle hormonel rahatsızlığı olupta doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan gördüm

ama doğum kontrol hapı aksine kilo aldırır canım ya:uhm:

benim bi arkadaş 60 kilodan 80 küsüre çıktı bıraktı hapları ama o kiloları da veremiyor şimdi yaa:gitme:

kızlar ben de 72.9 um ve kilo vermek istiyorum
ama bu tek başına olmuyor...birlikte olursak verebiliriz..
birbirimizi motive ederek inşallah

hayell sen hızlı zayıflıyosun. peki sarkma olmadımı göbeğinde falan.

canım zaten göbek problemim ilk doğumdan kalma ikinci hamileliğimde doktor niye karnın bu kadar gevşek demişti hamile korsesi verdi kullanım diye kasıklarında ağrı olur yükünü alır demişti :kedi:

inşallah veririz birlikte canım,bak benim bu hafta ailem gelicek ben rejimi genede çok kaçamak yapıp bozmmaya dikkat edicem.kilo vermekde kesinlikle kararlılık çok önemli.

Son düzenleme:

aynen öyle ben 1 ayda 5 kilo verdim bu olmasaydı veremezdim gerçekten diyetisyene gittim 3 hafta sonra bıraktım burası işe yarıyo :enbuyukkk:

sadece yemeden de olmuyor tabi spor da şart..
yürüyüş grubuna katılın her gün yürüyüşlerimizi yazalım düzenli..
her pazartesi de kilo listesi düzenlicem...
birlik olursak daha hızlı verebiliriz.
ne dersiniz şekerler..
günde 10 dk da olsa yürümek acaip faydalı

ama doğum kontrol hapı aksine kilo aldırır canım ya:uhm:

benim bi arkadaş 60 kilodan 80 küsüre çıktı bıraktı hapları ama o kiloları da veremiyor şimdi yaa:gitme:

bende 2 sene kullandım.iştah açıyo.direk kilo aldırmıyo.bide.20 kiilo hepsi haptan degildir.çok fazla bilemiyorum

olur ben varım sositososito

inşallah veririz birlikte canım,bak benim bu hafta ailem gelicek ben rejimi genede çok kaçamak yapıp bozmmaya dikkat edicem.kilo vermede kesinlikle kararlılık çok önemli.
tabikii canım..
yiyeceklerin karşısında dik durmak gerekiyor..yoksa alimallah yoksa hem kamburumuz hem de göbeğimiz çıkıyor:CüvCüv:sırnaşık şey

aynen öyle ben 1 ayda 5 kilo verdim bu olmasaydı veremezdim gerçekten diyetisyene gittim 3 hafta sonra bıraktım burası işe yarıyo :enbuyukkk:

kesinlikle şeker

mehmet öz bile tek başına diyet yapmayın diyor muhakkak partner bulun..belli bir zaman sonra direncimiz kırılıyor ve kendimizi aburcuburun içinde buluyoruz..
ama birlikte olunca birbirimize kuvvet veriyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…