70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hormonel rahatsızlığı olan bayanların hormonlarını düzene soktuğundan zayıflatır demek istesim. bende biliyorum iştah açıyo

neyse kızlr ben çıkıyorum.annemin yılan hikayesine dönen umre ziyareti vardı .artı kesin gidiyomuş.oraya gitmem lazım.herkese kolay gelsin.geri almayacagımız kilolar vermek ümidi ile herkese slm diyete devam.kaydirigubbakcemile2

bugün koşarken çok yoruldum. bu hep oluyo ya. 1 hafta ara versem daha önce koştuğum tempoda koşmakta ilk gün zorlanıyorum. neyse geçer

olur ben varım sositososito
tamam canım..
hergün düzenli yürürüz..
harika olucaz kızlar..hem sıkı bi vücut hem de zayıf olucaz..hihoyyyt
hadi kızlar yokmu başka yürüyen...

ya bazıları kilo veriyomuş bende göbekve bel çevresinde yağlanma yaptı mafoldumben

ya
ben önce o arkadaşa imrenirdim keşke o kiloda olsam diye şimdi de o bana imreniyor..
acaip kilo aldı..
benim vücut gerçi daha fena ben zor verip kolay alanlardanım..
çok çabuk kilo alıyorum yaaa ufff özellikle stresli zamanlarda

neyse ben çıkıyorum kızlar
yürüyen şekerler yarın yürüyüş grubuna yazın olurmu..
kilonuzu da yazmayı unutmayın bakalım pazartesi kaç olucaz...
hadi öptüm hepinizi

ay annene slm söyle bizim içinde dua etsin allah yollarını açık etsin

dün anneme karnıyarığı nasıl yaptığını sordum. evet tam dediğim gibi. patlıcanları hiç kızartmıyo. tuzlu suda bekletip yıkıyo. içini hazırlarken yağ koyuyorum diyo ama biz koyamayız tabii. sonra bol sarımsakta koyuyomuş içine. ardından tencereye koyup üzerini geçmeyecek su koyup pişiriyomuş. çok lezzetli oluyo. önümüzdeki hafta yapacağım kesin

ben patlıcanı çok severim ama yedikten sonra midemi bulandırı yo neden bilen varmı acep :uhm:

bende pirasa yemegi yaptim ama diyet usülü :) önce kiyma ve ufacik havuclari cok az yagda kavuruyorum ,sonra ince dogranmis pirasalari koyuyorum icinde birazda daha pisiriyorum öyle sonra cok az bir yemek kasigi belki pirinc koyuyorum ,azda su pisinca bol limonlu yicem,esim pirasayi hic sevmezdigi bildigimiz salcalisini böyle yapinca cok sevmeye basladi deneyin bence cok lezzetli oluyor

20 yaşında 1.75 boyundayım 79 kiloyuuuuuuuuum
Kilo vermek istiyorum lise 1deykende çok kiloluydum arkadaşlarım benle çok dalga geçerlerdi halada veremedim kiloo..
Şimdi 15 yaşında bi kardeşim var o da aynı durumda ama henüz adet görmedi hanımlar sizce normalmi bu ?

17 yasinda görenler bile var,ama adet gördügü zaman kilo dahada cok alabilir yani ,bünyesi alip vermeye müsaitse simdiki halinden dahada kilolu olabilir,ergenlikde cok cabuk kilo aliniyor nedense bende ergenlikde cok almisdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…