70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah verirsin burada canım.adet zuzum24 nde dediği gibi 16,17 yaşındada görenler oluyo.hormonsal bir rahatsızlığı varmı kardeşinin?

17 yasinda görenler bile var,ama adet gördügü zaman kilo dahada cok alabilir yani ,bünyesi alip vermeye müsaitse simdiki halinden dahada kilolu olabilir,ergenlikde cok cabuk kilo aliniyor nedense bende ergenlikde cok almisdim

Eveeeet. Görüntüsünden çok şikayetçi yaa. benimle aynı boyda ama 8o kilo 1 ay içinde 10 kilo aldı 7o kiloydu. Adet görünce verirsin diyoruz inanmıyo büyük bi takıntı haline getirdi şu an. Bende öyleydiim onun yaşlarındayken ağlar gelirdim okuldan benimle dalga geçiyolar diye. Ne giysem yakışmazdı ya da ben yakıştığına inanmazdım Gercekten cok kötü oluyor insan.

inşallah verirsin burada canım.adet zuzum24 nde dediği gibi 16,17 yaşındada görenler oluyo.hormonsal bir rahatsızlığı varmı kardeşinin?

Yok yok gayet normal sadece çok fazla sıkıntı etti kendine bu konuyu. Bu arada ilgilendiğin için saol :))

Voleybol kursuna yazılmaya karar verdi şimdi ona gidicek. Daha öncede spor yaptığında baya vermişti. Şimdi bide o yolu deniycek :)

1 ayda 10 kilo alması normal değilki hormanel bir sorun olmasın sakın :uhm:

bir ayda 10 kilo hakikaten çok zordur. başka bi rahatsızlığı olmasın sakın. önce bence gerekli kontroller yapılmalı

akşama yeşil mercimek var. ya bu aralar canım yemek çekiyo. ama hamile değilim. yani yağlı yemekler, pideler falana değilde böyle yağsız karnıyarık, yeşilfasulye, patlıcan salatası, diyet yaprak sarması falan çekiyo. yediğim yemeklerden keyif almaya başladım ya. hiç diyet yemeği gibi gelmiyo artık. eskiden yediğim yağlı zararlı kilo yapan yemeklerden aldığım lezzeti almaya başladım. demekki damak tadı değişebilen bişey

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Selam hanımlar kilo çizelgesi ve ben ayrılmaz ikili olduk artık her sayfada birlikteyiz aklinialirimsmile

Bugün arkadaşlarla toplandık haliyle bir sürüde ikram vardı ama ben kendime hakim oldum ve çok küçük bir porsiyon yedim salata ağırlıklı yedim yani.Allahtan tatlısı sütlü tatlıydı bu haftaki tatlı hakkımı orada kullandım.Tamda regli dönemine girmek üzereyim ya o yüzden tatlıyı yedim :kedi: (bahanem çok yani)
Ama bugün sporumu yine yaptım kızlar o teri atınca çok rahatlıyorum ve alışkanlık haline geldi bu bende hergün yapmasam bişey eksikmiş gibi hissediyorum.

Arkadaşlar şu kilo verme yarışına benide dahil edermisiniz??
79 kiloyum 65i hedefliyorum şimdilik. Yalnız şu kilo veren arkadaşlardan bi kaç püf nokta istiyorum :))

Arkadaşlar şu kilo verme yarışına benide dahil edermisiniz??
79 kiloyum 65i hedefliyorum şimdilik. Yalnız şu kilo veren arkadaşlardan bi kaç püf nokta istiyorum :))

kardiyo yaparak yağ yakacaksınız. pilates zayıflatmaz sadece kas çalıştırır. siz yürüyecek yada yüzecek, yada koşacak yada tempolu yürüyeceksiniz. günde en az 45 dakika bir seferde olacak. en fazla bir seferde 1 saat olacak. kendinize uygun bir diyet zaten yaparsınız. insülini çıkaran yiyeceklerden uzak durun bişeyciğiniz kalmaz

hugocum sen ev hanımı yerine spor hocası olmayı dene bence canım baya kafayı takmışsın bu işe kız hamıleyım yenı ben ne yapayım

hugocum sen ev hanımı yerine spor hocası olmayı dene bence canım baya kafayı takmışsın bu işe kız hamıleyım yenı ben ne yapayım

canım diyetisyene git önce. yada bu imkanın yoksa internette hamilelikte sağlıklı beslenme hamilelikte kilo almamak için neler yapılmalı falan diye ara. yada bu sitede hamilelik bölümüne gir orda mutlaka diyetisyene gitmiş yada kilo almaktan korkan kadınların yazdığı şeyler vardır. birde bence hergün 45 dakika yürü. ama koşma sakın. normal yürü. bunu uzun süre yapabilirsin bence

Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.

Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…