20 yaşında 1.75 boyundayım 79 kiloyuuuuuuuuum
Kilo vermek istiyorum lise 1deykende çok kiloluydum arkadaşlarım benle çok dalga geçerlerdi halada veremedim kiloo..
Şimdi 15 yaşında bi kardeşim var o da aynı durumda ama henüz adet görmedi hanımlar sizce normalmi bu ?
17 yasinda görenler bile var,ama adet gördügü zaman kilo dahada cok alabilir yani ,bünyesi alip vermeye müsaitse simdiki halinden dahada kilolu olabilir,ergenlikde cok cabuk kilo aliniyor nedense bende ergenlikde cok almisdim
inşallah verirsin burada canım.adet zuzum24 nde dediği gibi 16,17 yaşındada görenler oluyo.hormonsal bir rahatsızlığı varmı kardeşinin?
Yok yok gayet normal sadece çok fazla sıkıntı etti kendine bu konuyu. Bu arada ilgilendiğin için saol :))
Eveeeet. Görüntüsünden çok şikayetçi yaa. benimle aynı boyda ama 8o kilo 1 ay içinde 10 kilo aldı 7o kiloydu. Adet görünce verirsin diyoruz inanmıyo büyük bi takıntı haline getirdi şu an. Bende öyleydiim onun yaşlarındayken ağlar gelirdim okuldan benimle dalga geçiyolar diye. Ne giysem yakışmazdı ya da ben yakıştığına inanmazdımGercekten cok kötü oluyor insan.
bakalım bu hafta birinci kim olacak
1 ayda 10 kilo alması normal değilki hormanel bir sorun olmasın sakın :uhm:
Arkadaşlar şu kilo verme yarışına benide dahil edermisiniz??
79 kiloyum 65i hedefliyorum şimdilik. Yalnız şu kilo veren arkadaşlardan bi kaç püf nokta istiyorum :))
hugocum sen ev hanımı yerine spor hocası olmayı dene bence canım baya kafayı takmışsın bu işe kız hamıleyım yenı ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?