canım diyetisyene git önce. yada bu imkanın yoksa internette hamilelikte sağlıklı beslenme hamilelikte kilo almamak için neler yapılmalı falan diye ara. yada bu sitede hamilelik bölümüne gir orda mutlaka diyetisyene gitmiş yada kilo almaktan korkan kadınların yazdığı şeyler vardır. birde bence hergün 45 dakika yürü. ama koşma sakın. normal yürü. bunu uzun süre yapabilirsin bence
hayatım kilo almam gerekiyor o kılo almayıp cocugu 3 kılo doganlar nadir benım için 15 dınır 15 kıloya kadar alabılırım ebru şallı 7 kılo aldı dedıler gunlerce konuşuldu ama kımse abru şallının 7,5 aylık prematüre birbebek 2,5 kılo agırlıgında dogurdugunu söylemedi aşırısından korkuyorum ben yoksa tabiki kılo almam gerekıyor a.s
Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.
Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.
Öncelikle hayırlı olsun a.s.
Canım sen genellikle bebeğine yarayan yiyecekler yemeye özen göster
Haftada 3 kez balık ye,süt ve süt ürünlerini hergün tüketmeye dikkat et
Baklagillerden de yemeye özen göster.Hamilelikte kesinlikle kola gibi asitli
içecekler içme çok zararlı.Bol su iç yeter.Doktorunun dediklerine uyarsan en fazla 10
kilo bilemedin 12 kilo alıp bebeğini doğurursun.
kardiyo yaparak yağ yakacaksınız. pilates zayıflatmaz sadece kas çalıştırır. siz yürüyecek yada yüzecek, yada koşacak yada tempolu yürüyeceksiniz. günde en az 45 dakika bir seferde olacak. en fazla bir seferde 1 saat olacak. kendinize uygun bir diyet zaten yaparsınız. insülini çıkaran yiyeceklerden uzak durun bişeyciğiniz kalmaz
Bunu bilmiyordum özelden size yazmaya çalıştım şimdi ama sanırım attığım mesajları 5oyi geçmesi gerekiyormuş. Size burdan iletsem olurmu?
inşallah canım benım boyum 168 kılom 65 bır 2 ay önce 72 kıloydum 7 kılo verdim sonra hamıle kaldım inşallah 80 kıloyu gecmem 80 i gecmıyım yeter bana 7 kılosu falan gider kalanınıda spora gider veririm yıne
tamam canım.Diyete ne zaman başladın eğer daha önceden başladıysan başlangıç kilonu,şuandaki kilonu ve hedeflediğin kiloyu yaz bana ekleyim şimdi.
yanlış düşünüyosun. bikere herşeyden önce kilo almam gerekiyor dediğin anda işin zor senin. herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi ve hamilelikte nasıl beslenilmesi gerektiğini öğrenmelisin. ne ne kadar yemeli falan. yiyeceğin yağlı iskenderin bebeğe faydası olmaz canım. faydalı olan iskenderin içindeki kırmızı etidir. sen kırmızı et alman gerektiğinde ızgara yada yağsız yiyeceksin canım. fındık, fıstık bademden yararlı yağları alacaksın. sen hamilelikte kilo alayım derken dikkat etmezsen yağ alırsın ve sonra uğraşır durursun. sen bırak bu düşünceleri. hergün yürü. sağlıklı beslenmeyi daha dorusu hamilelikte beslenmeyi öğren. kilo al ama yağ olarak değil kas olarak alki hamilelikten sonra uğraşma. artık gayet sağlıklı ve çok kilo alınmadan hamilelik geçirmek mümkün yeterki araştırıp öğrenelim. bende 60 kiloya inince hamile kalmayı düşünüyorun ama inan hiç korkmuyorum kilo alırım diye. birincisi hergün yürüyeceğim için ikinciside sağlıklı besleneceğim için. unutma yağı yapan sağlıklı yiyecekler değil sağlıksız yiyeceklerdir
yanlış düşünüyosun. bikere herşeyden önce kilo almam gerekiyor dediğin anda işin zor senin. herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi ve hamilelikte nasıl beslenilmesi gerektiğini öğrenmelisin. ne ne kadar yemeli falan. yiyeceğin yağlı iskenderin bebeğe faydası olmaz canım. faydalı olan iskenderin içindeki kırmızı etidir. sen kırmızı et alman gerektiğinde ızgara yada yağsız yiyeceksin canım. fındık, fıstık bademden yararlı yağları alacaksın. sen hamilelikte kilo alayım derken dikkat etmezsen yağ alırsın ve sonra uğraşır durursun. sen bırak bu düşünceleri. hergün yürü. sağlıklı beslenmeyi daha dorusu hamilelikte beslenmeyi öğren. kilo al ama yağ olarak değil kas olarak alki hamilelikten sonra uğraşma. artık gayet sağlıklı ve çok kilo alınmadan hamilelik geçirmek mümkün yeterki araştırıp öğrenelim. bende 60 kiloya inince hamile kalmayı düşünüyorun ama inan hiç korkmuyorum kilo alırım diye. birincisi hergün yürüyeceğim için ikinciside sağlıklı besleneceğim için. unutma yağı yapan sağlıklı yiyecekler değil sağlıksız yiyeceklerdir
Valla hugocum bence hamilelikte birazda tadını çıkarmak gerek bazı şeylerin
Tabiki buradan kasıt aşırıya kaçmak değil ama olduda canı yağlı iskender istedi yemicek
mi yani.Bilmiyorum ben hamilelikte çok ta fazla kilo olayına takılma taraftarı değilim çünkü
arkadaşın boyuna göre kilosu çok iyi gayetde güzel verir doğumdan sonra o kiloyu.
Yarından itibaren düzenli olarak başlıyorum. Önceki yaptıklarım bi işe yaramadığı için saymıyorum onlarıBi kilo düşüşü olmadı çünkü. Şu an 79 kiloyum 65i hedefliyorum :))
:hooray:
Tamam canım ekliyorum seni ama biraz daha fazla katılımda bulunarak mesaj sayını 50 ye
çıkart.Özelden yazarsın artık haftaya kilo bildirimini.Kilo bildirimi her cumartesi pazar
yapılıyo bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?