70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben hergün leslie ile 1 saat 8 dakika yürüyorum yani kardiyovasküler yapıyorum demekki

çok iyi o zaman teşekkürler hugocum paylaşımın için

su kadar kardio su kadar mekik su kadar bilmem ne kızlar ya niye eziyet ediyorsunuz kendinize giden bır spor salonuna eglenerek verin kıloları benım arkadar 2 ay oldu başlayalı ben 6 hafta yaptım o devam ediyor 96 kılodan 81 kıloya düştü ve sadece yağ yakarak benım gibi 2 ayda 15 kılo bal kaymak daha ne istiyorsunuz

sonunda walk at homu 3-4-5 milini indirdim,daha dogrusu esim indirdi,hepsi 45 dakkanin üzeri cok iyi oldu durmaksizin spor yapabilecegim oleyyy :)

öylede arkadasim,herkesin maddi imkani spor salonuna müsait degil,evde sporunu yapmak daha hesapli geliyor yerimseniben

sonunda walk at homu 3-4-5 milini indirdim,daha dogrusu esim indirdi,hepsi 45 dakkanin üzeri cok iyi oldu durmaksizin spor yapabilecegim oleyyy :)

Hadi bakalım hayırlı olsun zuzum sende artık walk at home cu oldun :teytey:

Leslie çok güzel motive ediyo insanı 2 haftadır hergün yapıyorum şıpır şıpır terler gidiyo her defasında

öylede arkadasim,herkesin maddi imkani spor salonuna müsait degil,evde sporunu yapmak daha hesapli geliyor yerimseniben

aman canım ya aylıgı 50 tl olan yerler var 2 ay git nelere para veriyoruz allah aşkına saglıgın için 100 tl cok mu cok diyorsan saygı duyarım hayatıma.s

Öylede herkesin eşi spor salonuna gitmesine izin vermeyebilir mesela benim eşim

izin vermiyor o yüzden evde yapıyorum bende.kaydirigubbakcemile2

aman canım ya aylıgı 50 tl olan yerler var 2 ay git nelere para veriyoruz allah aşkına saglıgın için 100 tl cok mu cok diyorsan saygı duyarım hayatıma.s

benim icin cok degil ,ben yazildimda türkiye ile fiyatlar nasil bilmiyorum ben 53 euro vericem aylik ,maddi imkani olmayanlarda var onlar napsinlar demek istedim

Öylede herkesin eşi spor salonuna gitmesine izin vermeyebilir mesela benim eşim

izin vermiyor o yüzden evde yapıyorum bende.kaydirigubbakcemile2

canım ona bişey diyemem maddıyat diyenler var neler para veriyoruz kızlar demi aylık 50 tl olan bircok yer var 2 ay git 100 tl saglıgınızdan daha mı önemlı moralınızden eglenmenızden dah mı önemlı yapmayın kızlar ya kadınlar isterse yapmayacakları şey yoktura.s

vallahı hugocum senın düşüncelerin cok katı bence yas kaç hugo

ben 28 yaşındayım ve bunlar benim düşünceleri değil gerçek uzman görüşleridir. burda herkes kilolu canım ve zayıflamak istiyor. herkesin kilo sebebide iştahtır. iştahı yapan insülindir. insülini çıkaran işlenmiş yiyecekler, yağ, beyaz un, şeker vs.. bunlardan bi ömür uzak durmadıktan sonra iştah hep açık olur ve iradede çok değilse mutlaka kilo alınır. ben asla hamur işi yenmiyecek demiyorum hatta burda diyet mantı tarifi verdim canım. sadece beyaz un yerine kepek yada tam buğday unu kullanılmali diyorum. çok şeyler anlattım ama kabul eden olur etmeyen o ayrı. ayrıca spora gelince diyette 3 ayda kilo verip zayıfladık sporla. ömür boyu o spor yetecekmi. asla. spor 1 ayda olacak bişey değil. 2 yıldır spor yapıyorum ve bıraktığım anda vücut acayip değişiyo. birgün anlarsınız ne demek istediğimi

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan akşam yemeğimde 2 yemek kaşığı çok az yağ ile yapılmış mantarlı bulgur pilavı ve bir kase ezo gelin çorbası vardı ve birazda yoğurt.pilav yediğim için ekmek yemedim bu gün.

canım herşey yenmeli ama dozunda bende sporu bırakalı 1 ay oldu sporu ilk bıraktıgımda 68 kıloydum su anda 65 3 kılo verdim sadece dengeli beslenerek boğaza hakım olundukca kımse kılo almaz herşeyıde yedim ama dozunda a.s

Tosticim spor salonu işine çok takılmamak gerekli bence bir insan isterse ve kafasına koymuşsa kilo vermeyi inan her şekilde verir bu dışarda sadece tempolu yürüyerekte verilebilir,evde bazı aerobik videolarını izleyerekte verilebilir,buradaki püf nokta irade ve sabır bunlar olduktan sonra her şekilde verilir yani. yerimseniben

saat 6 olmus .6 ile 10 arasi spor yapmak daha iyimis sabahda ayni sekilde ben cikiyorum sporumu yapayim birkac kalori yakayim :))

kızlar vucudun herşeye ihtiyacı var unutmayım şekerde yıycen unlu gıdalarda yagda ama dozunda herşeyın sırrı bu

Aslında ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz ama nerede takıldınız anlamadım ben :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…