Tosticim spor salonu işine çok takılmamak gerekli bence bir insan isterse ve kafasına koymuşsa kilo vermeyi inan her şekilde verir bu dışarda sadece tempolu yürüyerekte verilebilir,evde bazı aerobik videolarını izleyerekte verilebilir,buradaki püf nokta irade ve sabır bunlar olduktan sonra her şekilde verilir yani. yerimseniben
Tosti sen hamilemiydin?
selam dedim kızlar selamklava:
tabı kı onlarda spor sonuçta ama spor ssalonu en garanti olanı az öncede yazdım en önemlısı herşeyı dozunda yemek kararında yemek bogazlara dur diyebılmek hugocugumun dedıkleri yanlış degıl ama ben onun yazdıklarını okudugumda basım dönuyor hiçbirşey o kadar zor degıl detaylı değil kuzucuklara.s
selam dedim kızlar selamklava:
Anladığım kadarıyla sen hugonun yazdığı uzun mesajlardan bahsediyorsun.
Ama burada bulunan arkadaşlara çok faydası var ve herkes severek okuyor bu yazılanları
Ve ben hiç bir yazısında diyetin zor olduğunu okumadım.
slm feyza hoşgeldın canımcım:dance:
Anacım o oklava ne öyle aklinialirimsmile
Selam feyzacım nasl gidiyo a.s.
vallahı hayatım sana öyle geliyor banada cok gereksiz geliyor dogru şeyler ama laf kalabalıgı cok uzun ayrıca cocuk düşüneneler o kadar agır spor yapmasın
klava: oklavayı görünce benide gördünüz canımcım kaydirigubbakcemile3 oklava işe yaradı yani..iyi gidiyo senin nasıl gidiyo?
O ne dedim bu diyeti mi bozdu yoksa dedim kendi kendime oklavalar elinde gelmiş hanım kaydirigubbakcemile3
Benim gayet güzel gidiyo canım çok azimli görüyorum kendini yaza çok güzel bir giriş yapıcam inşallah
hakkaten canım oklavayıda yeni yıkayıp yerine koymuştum ha kaydirigubbakcemile3
Kız diyeti mi bozdun yoksa :jeyyar:
bozmadım şekercim yarına misafirim varda börek yaptım akşamdan yapıp dolaba koyunca çok güzel oluyo,ama ben o börekten sadece yarım dilim yicem :)
ben geldim yine gecen haftalar youtubeden 1 ve 2 mili 14 dakkika yapiyordum,simdi 1 saatligini indirdim 4 milin 20 dakkasini yaptim sadece ölcem sandim pancar gibi oldum20 dakkada bile ter icinde kaldim 1 saate neolurum bilemem
Hımmm anladım canım kolay gelsin sana şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?