70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabı kı onlarda spor sonuçta ama spor ssalonu en garanti olanı az öncede yazdım en önemlısı herşeyı dozunda yemek kararında yemek bogazlara dur diyebılmek hugocugumun dedıkleri yanlış degıl ama ben onun yazdıklarını okudugumda basım dönuyor hiçbirşey o kadar zor degıl detaylı değil kuzucuklara.s

Anladığım kadarıyla sen hugonun yazdığı uzun mesajlardan bahsediyorsun.

Ama burada bulunan arkadaşlara çok faydası var ve herkes severek okuyor bu yazılanları

Ve ben hiç bir yazısında diyetin zor olduğunu okumadım.

vallahı hayatım sana öyle geliyor banada cok gereksiz geliyor dogru şeyler ama laf kalabalıgı cok uzun ayrıca cocuk düşüneneler o kadar agır spor yapmasın

vallahı hayatım sana öyle geliyor banada cok gereksiz geliyor dogru şeyler ama laf kalabalıgı cok uzun ayrıca cocuk düşüneneler o kadar agır spor yapmasın

Canım burası sadece çocuk düşünenlere ait bir topik değilki

Kimie göre gerekli kimine göre gereksiz bu göreceli bişey ama emek veriyo herşeyden önce

buna saygı duyulmalı bence .

klava: oklavayı görünce benide gördünüz canımcım kaydirigubbakcemile3 oklava işe yaradı yani..iyi gidiyo senin nasıl gidiyo?

O ne dedim bu diyeti mi bozdu yoksa dedim kendi kendime oklavalar elinde gelmiş hanım kaydirigubbakcemile3

Benim gayet güzel gidiyo canım çok azimli görüyorum kendini yaza çok güzel bir giriş yapıcam inşallah

hakkaten canım oklavayıda yeni yıkayıp yerine koymuştum ha kaydirigubbakcemile3

ben geldim yine gecen haftalar youtubeden 1 ve 2 mili 14 dakkika yapiyordum,simdi 1 saatligini indirdim 4 milin 20 dakkasini yaptim sadece ölcem sandim pancar gibi oldum 20 dakkada bile ter icinde kaldim 1 saate neolurum bilemem

ben geldim yine gecen haftalar youtubeden 1 ve 2 mili 14 dakkika yapiyordum,simdi 1 saatligini indirdim 4 milin 20 dakkasini yaptim sadece ölcem sandim pancar gibi oldum 20 dakkada bile ter icinde kaldim 1 saate neolurum bilemem

sen yeni başladıysan canım hemen 1 saatliği yapma önce 2 ve 3 mili yap canım

vücudun alışınca 1 saatliği yaparsın. Bakma ben acelecilik yaparak 2 milden 5 mile geçtim

ilk yaptığımda çok kötü olmuştum ama sonra sonra alıştım artık ve 5 mil yapıyorum hergün.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Not:Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.

Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.

dediğim gibi ben çok araştırdım ayrıca çocukluk günlerim geride kaldı. o yüzden çocukluk değil hiçbişey. bu benim burada yazdığım herşey uzman görüşleridir ve doğrudur. ama istemeyen okumaz. ayrıca biz burda diyet yapmadan sadece besinleri tanıyarak ve yine börek çörek kek yiyerek bi ömür zayıf kalmayı istiyoruz. ender saraç diyoki hamurişinden vazgeçemeyenlere püf noktalarını öğretiyorum dolayısıyla kilo veriliyo diyo. bizde bunu yapıyoruz burda. bana inanmayanlar internette arasın bakalım insülin kilo falan diye. ayrıca spor salonundaki eğitmenlerin tavsiye ve yaptırdıklarını zaten biliyorum ben. pekçok arkadaşta biliyo ve zayıflayıp yağdan kurtulmak için spor salonuna gitmeye gerek yok. herkes burda spor yapıyo zaten. ve çoğunlukta evde dans, şu leslie ile yapıyo. ben baktım gayet iyi. gayet güzel yağ yakar. dedimya kimse bana inanmak zorunda değil. hiçbişeyi kendimin düşüncesi olmadığını uzmanların görüüşü olduğunu en başta söyledim. ama şu var burda kaçamak yapan, diyette zorlanan arkadaşlar oluyo ve yazıyolar. elbette onlara yardımcı olmak için bildiklerimi yazacağım. elbette anlatacağım uzun uzun. zayıflamak herkesin hakkı. herkes zayıflar suç insanda değil insülinde. o yüzden diyoruz burda. anlayan anlamıştır. uygulayanlar memnundur. ayrıca ben 2 yıldır spor yapıyorum. spor yapmak 1 ayda spor salonunda spor yapmakla olacak şey değildir. bi ömür zayıf kalmak için zayıfladıktan sonra haftada 3 gün spor gerekir. ama isteyen koşar, isteyen dans eder. bakın kas ve kaslı vücut konusuna ise hiç girmiyorum burda çünkü burda herkes zayıflamak istiyo benim gibi kaslı bir vücuda sahip olmak isteyenlerle ancak bu konu konuşulabilir. ben burdayım buradaki herkesi seviyorum ve herkesinde beni sevdiğini düşünüyorum. ama istemeyen yazılarımı okumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…