70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feyza ne tatlısı yaptın kendinede kepekli meyveli kek yapsaydın. herkes yerken sende bunu yerdin. tadıda normal keki bence çok aratmaz

çok teşekkürler kateciğim

etimek tatlısı yaptım hugocum,kepekli unum yok şu anda canım.

canım bitter çikolatayı erit benmariusulu. az süt ekyebilirsin sana kalmış. sonra istediğin kadar muzu dilimle ve üzerine erittiğin bitter çikolatayı gezdir canım. mükemmel bi tatlıdır. aslında ballada güzel olur. çok kaçırmamak şartıyla muzları bala yatır ve az ceviz serp üzerine. bitteride fazla kullanma

kızlar ekmeği evde kendim yapıyorum inanın öyle güzel oluyor artık satın almaları yiyemiyorum bir hafta kepekli yapıyorum bir hafta çavdarlı

bu sabah diyetisyen gürkan öz vardı bi kanalda.karbonhidratlı gıdalardan bahsetti,karbonhidratlı gıdalar miğdeden en çabuk ayrılan gıdalarmış kızlar ve bu yüzdende çok çabuk acıkmamıza neden oluyormuş.

selam kızlar ay okuyana kadar canım çıktı yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz ayrıca tosti sana da hayırlı olsun bebişin.dünde siteye bir türlü giremedim hep hata verdi.2 gündür tempodan sporda yapamıyorum.ama bu hafta vücudum şişti.regl dönem öncesi hep olur.belki kilo verememişimdir.offff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…