benimde iyi sporu bırakmak zorunda kaldım ama bugün tekrar 20dk olmak kaydıyla tekrar başladım en az 45dk olması gerekiyormuş ama o kadar yapamam sağlığım el vermiyo bende hiç yoktan iyidir deyip yapmaya başladım
bu hafta bende hiç spor yapmadım,temizlik yaptığım için vaktim olmadı,ama cam sildim perde astım derken baya bi kalori harcanımı olmuştur zan edersem :)
selam kızlar ay okuyana kadar canım çıktı yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz ayrıca tosti sana da hayırlı olsun bebişin.dünde siteye bir türlü giremedim hep hata verdi.2 gündür tempodan sporda yapamıyorum.ama bu hafta vücudum şişti.regl dönem öncesi hep olur.belki kilo verememişimdir.offff.
selam ethos,hiç regl n geçene kadar tartınma bence ödemden dolayı oluşan şişliklerin verdiği ağirlık motivasyonunu azaltmasın canım.
canım bende bu hafta temizlikle uğraştım ama çalışırkende yediklerime dikkat edemedim
aman canım ya aylıgı 50 tl olan yerler var 2 ay git nelere para veriyoruz allah aşkına saglıgın için 100 tl cok mu cok diyorsan saygı duyarım hayatıma.s
dayanabilirsem çıkmak istemiyorum zaten.ama merak da ederim.şunu da biliyorum ki şiştim şimdiden.bakalım ne zaman başlayacak
çokmu kaçırdın yemeği canım bilmiyorumkismile
kızlar benim yaptığın sporun 20 dk sizce faydası olur mu
Sanırım regl dönemi yaklaşıyo şiştikçe şişti hanımefendii pilates yapıyoruz beraber 1-2 kilo attı şimdiden bu ona moral veriyo :))
ya çok değilde yinede morelim bozudu zaten kepek ekmek yiyorum oda bir dilim ama yemekleride yağsız yapıyorum.ben zaten kilo almam ama verememde.vermem için spor yapmam lazım.oda yeterlimi bilmem
feyzacım bu hafta kilo verdinmi
selam kızlar, benim malum günler başladı.. şu dönemde iştahımı kontrol altına alırsam kilo veririm diye duymuştum acaba doğru mu ki :uhm: akşam patates yemeği yiyecektim bizimkiler canımız yemek istemiyor deyince ben de kepekli undan krep yaptım yağsız peynir ve salatayla onu yedim, bugün çok kaçamak yapmadım kendimi tebrik etmek istiyorumm alkisalkisalkis
selam kızlar, benim malum günler başladı.. şu dönemde iştahımı kontrol altına alırsam kilo veririm diye duymuştum acaba doğru mu ki :uhm: akşam patates yemeği yiyecektim bizimkiler canımız yemek istemiyor deyince ben de kepekli undan krep yaptım yağsız peynir ve salatayla onu yedim, bugün çok kaçamak yapmadım kendimi tebrik etmek istiyorumm alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?