70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta bende hiç spor yapmadım,temizlik yaptığım için vaktim olmadı,ama cam sildim perde astım derken baya bi kalori harcanımı olmuştur zan edersem :)

selam ethos,hiç regl n geçene kadar tartınma bence ödemden dolayı oluşan şişliklerin verdiği ağirlık motivasyonunu azaltmasın canım.

selam ethos,hiç regl n geçene kadar tartınma bence ödemden dolayı oluşan şişliklerin verdiği ağirlık motivasyonunu azaltmasın canım.

dayanabilirsem çıkmak istemiyorum zaten.ama merak da ederim.şunu da biliyorum ki şiştim şimdiden.bakalım ne zaman başlayacak

aman canım ya aylıgı 50 tl olan yerler var 2 ay git nelere para veriyoruz allah aşkına saglıgın için 100 tl cok mu cok diyorsan saygı duyarım hayatıma.s

ya canım sana az gelebilir kendi adına konuş lütfen isteyen istediği yerde spor yapar bazı yerlerde ne yazık ki spor salonları yok zamanı yok herkez istediği şeyleri yazar isyen okur istemeyen okumaz lmaz:

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Moon35..............79.................................................. .......65.............(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Not:Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.

Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.

Son düzenleme:
dayanabilirsem çıkmak istemiyorum zaten.ama merak da ederim.şunu da biliyorum ki şiştim şimdiden.bakalım ne zaman başlayacak

adet döneminde şişlik iştah açılması tatlı isteği vs gibi şeyler olsada bugün arkadaşlarda yazdı bende daha evvel duymuştum regl döneminde metobolizma çok hızlı çalışıyormuş.bende bu gün yarın regl olucam.

Sanırım regl dönemi yaklaşıyo şiştikçe şişti hanımefendii pilates yapıyoruz beraber 1-2 kilo attı şimdiden bu ona moral veriyo :))

inşallah canım verir yaşı daha çok küçük çabuk toparlanır çabuk kilo veriri o da gelsin aramıza katılsın moral olurdu opuyorumnanaktan

selam kızlar, benim malum günler başladı.. şu dönemde iştahımı kontrol altına alırsam kilo veririm diye duymuştum acaba doğru mu ki :uhm: akşam patates yemeği yiyecektim bizimkiler canımız yemek istemiyor deyince ben de kepekli undan krep yaptım yağsız peynir ve salatayla onu yedim, bugün çok kaçamak yapmadım kendimi tebrik etmek istiyorumm alkisalkisalkis

tebrik ederim.kepekli undan bende krep yapmak istiyorum ama denemedim tadı nasıl güzel olmuşmu

arzum bende metebolizma bu regl günlerinde daha hızlı çalışıyor diye biliyorum.inşallah doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…