70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar betulcüm annenler gittimi

yok canım yarın akşam üstü gidecekler ayrıca dua istedim tüm tombişler için tmm dedi.ama ben akşam yemeginde 1 pogaça peynir.çay ve 1 dilim kekl yedim.aman napıyım sofrada baçka bişe yoktu.inş bozmuş olmam.hugocum gözükmüyo.hugocum sensiz olmaz biliyosun dimi.:1hug:

MENSTRUASYON DÖNGÜSÜ (REGL DÖNEMı); bazal metabolizma hızı ve dinlenme metabolizma hızı bu dönemde etkilenirler. Metabolik hızlar yumurtlama anından bir hafta öncesinde en düşük seviyelere iner. Menstruasyondan hemen önce ise en yüksek seviyesinde seyreder. alıntı

yani regli döneminde metabolizma hızı en düşük seviyede oluyomuş arkadaşlar :gitme:

ben geldim canlarım ama çooooook yorgunum... 2 gündür temizlik yapıyorum hafta sonu yoktum yapamadım bu hafta sonuda annemler gelecek yapama diye yapayımda bitireyim dedim ben bittim:))) 2 gündür canım acayip tatlı istiyor valla bastıramadım ve büyük bir suç işledim(( ne zamandır yememiştim canım istedi işte ne bileyim şimdi çok pişmanım ya neyse.... eee sizler ne yaptınız...

afiyet olsun ben gidiyim o zaman senağlama

bende metebolizma hızı diye baktım goggle orda okudum kopyalamak istedim olmadı.farklı görüşler olabilir.

ya bu site dün beni deli etti giremedim siz girmişsiniz... ben girdim ama sadece okudum yazdıklarımı gönderemedim...

regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz. Ancak regl döneminde vücut su tuttuğu için verilen kiloyu ancak adet bittikten 48 saat sonra fark edebilirsiniz. alıntı

Başka bir sitede de bu yazıyo anlamadım ben

afiyet olsun ben gidiyim o zaman senağlama

yok canım ya hepiniz ayrısınız benim için önceki sayfalara baktım hoşlaşmadımda yazılanlardan o yüzden öle deme ihtiyacı hissetdim.aman kıyamam hiçbirinze şurda 18 kişiyiz.hiç zıtlaşmadık desem yalan olmaz.gerildim biraz.alsanaalsanasmile

tebrik ederim.kepekli undan bende krep yapmak istiyorum ama denemedim tadı nasıl güzel olmuşmu

ben çok beğendim nesibe ama annem çok beğenmedi tuzsuz gibi dedi.

arzum bende metebolizma bu regl günlerinde daha hızlı çalışıyor diye biliyorum.inşallah doğrudur.

inşallah feyzacım aama her site farklı şey yazıyor neye inansam bilemedim, neyse ben en iyisi mümkün olduğunca dikkat edeyim.

seninle aynı fikirdeyim canım ben şaka yaptım opuyorumnanaktan

ben çok beğendim nesibe ama annem çok beğenmedi tuzsuz gibi dedi.

inşallah feyzacım aama her site farklı şey yazıyor neye inansam bilemedim, neyse ben en iyisi mümkün olduğunca dikkat edeyim.

canım ben ilk dogumumdan sonra 13 kilo verdim.o zaman fark etmiştim regl dönemi,nde fazla kilo gittiğini.ama bu durum yapıyua göre degişiklik gösteriyor demekki.denemek lazım.baksanıza her site farklı yorum getirmiş.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…