70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Moon35..............79.................................................. .......65.............(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Not:Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.

Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.

arkadaşlar demin bi karar aldım ve artık her ne olursa olsun bilgi yazmayacağım. tepki çekmek istemiyorum. zaten uzun yazıyorum faydalı olabilmek adına ama malesef fayda yerine rahatsız ettiğimi hissettim bugün. herkes araştırarak, diyetisyene giderek hata yapa yapa öğrenir gerçekleri zamala. o yüzden gerek yok benim uzun yazılarıma. bende bundan sonra yediklerimi yazarım, hal hatır sorarım sohbet ederim ama artık bişey yazmayı düşünmüyorum

BOŞ VER CANIM KİM NE SÖYLERSE SÖYLESİN ALDIRMA a.s

arkadaşım neden hemen şimdi böyle trip yapmaya başladın anlamadım yani

Bizler severek okuyoruz yazdıklarını neden şimdi bir adım geri gidiyorsun anlamadım

Ayrıca bizlerin yediklerimizi yazması ve senin gibi bilgiler yazmamamızda anladığım

kadarıyla senin gözünde çok basit şeyler gibi görünmüş.Ama buraya ne yazdıysam

şimdiye kadar beni motive etti.

Şimdi karar senin yinede sen bilirsin ama bazı şeyleri bilipte yazmak seni ve buradakileri

mutlu ve motive ediyor yazmaya devam etmen hem senin için hemde buradaki insanlar

için çok yararlı olucak.

bu akşam açıkçası gerildim diyebilirim. ayrıca benim anlattıklarım çok basit heryerde tüm uzmanların söylediği şeyler. çok matah bişey yapmıyorum yani. zayıflamak nedirki. herkes burda zayıflayacak zaten. dediğin gibi motivasyona ne sebep oluyosa onu yapmak önemli. elbette yaptıkların seni motive ediyosa ve işe yarıyosa o yolda devam et.

Yapma allah aşkına sadece tanımadığın 1 üyenin lafıyla mı geriliyosun

Takma kafana böyle şeyleri bırak kim ne düşünürse düşünsün

sen bildiğin yoldan şaşma herkes severek ve beğenerek okuyo

Varsın 1 kişide beğenmesin ne olucak ki yani

ya boşver hugocuk sen devam et biz okuyoruz bu yetmezmi istemeyende varsa okumayı versin üzme kendini :teselli:

hugocuk bence de senin verdiğin bilgiler çok motive edici, yani ben çok takdir ediyorum, araştırıyorsun öğreniyorsun ve bizimle paylaşıyorsun, kim ne demiş bilmiyorum ama aldırma sen bir numaralı takipçinim sositososito öyle vazgeçemezsin kolay kolay :teselli:

ya kızlar yüzdende zayıflamışım elimle yüzüme dokunuyorumda baya fark var ya bu beni çok mutlu ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…