70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum.

Dediğim gibi hugocum üzme o tatlı canını boşver kim ne derse desin sen doğru bildiğinden şaşma

moralim çok bozuk kızlar eşim artık beğenmiyor çok şişman buluyor ve bunu acıkca soyledi artık çok mutsuzum

başladım zaten artık değişime insallah cnm çok sağol insallah incelicem ama kalbim kırıldı bu gece neyse iyi geceler iyi diyetler

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Moon35..............79.................................................. .......65.............(yeni başladı)

Spell42..............77..........................75............................55.......................

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Not:Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.

Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.

günaydın arkadaşlar bu gün tartıya çıktım yaa 5 gündür gr oynamamış senağlama şimdi içimden yemeklere saldırmak geliyo :roflol: yaa adetim çok yaklaştı o yüzdende olabilirmi sizce arkadaşlar?

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Moon35..............79.................................................. .......65.............(yeni başladı)

Spell42..............77..........................75............................55.......................

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Not:Kilo çizelgesinde yer almak isteyenler bana özelden mesaj atarak kendilerini listede görebilirler.

Bunun dışında topikte yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır.Bu kilo bildirimi içinde geçerlidir.sadece özelden yazılan mesajlar kilo çizelgesine yansıtılacaktır.

günaydin herkese ,ben carsamba günü tartildim 73,000 kg cikmisdim bugün cok sükür 72.800 kg cikdim,yarin birinci olamam ama su 200 gramm bile beni mutlu etti :))

hic sorma,ayni sey bendede olur ,tüm günümü etkiliyor ,agresiv birsey oluyorum cok iyi anliyorum seni.evet olabilir ,yumurtaliklar sisiyormus sanirim yanlis bilmiyorsam adet olmaya yakin onlarda biraz agirlik yapiyordur elbet,birde adetliyken tartilmamamk gerekirmis .

günaydın kızlar. daha yeni kalktım ben. uyanır uyanmaz oda sıcaklığında bir bardak suyumu içtim. valla doktorlar aç karnına sabah içilen su o gün boyunca bağırsakların düzenli çalışmasını sağlıyomuş diyo. bende içiyorum uyanır yanmaz. neyse şimdi kahvaltımı yapıyorum. aslında yeşil soğanlı menemen yapacaktım ama. uyku sersemi gitmişim balık tavasında yapmaya kalkmışım ve çok balık koktu off sabah sabah midem kalktı. bende başka bi tavaya çok az yağ ekledim ve yumurtayı pişirdim. ekmekle yiyeceğim şimdi. yanındada 1 çay kaşığı fındık ezmesi

ve işte size güzel bi haber vereyimde motivasyonu düşenler tekrar konsantre olsun. 1 kilo daha vermişim ben. demin aç karnına tartıldım ve 70 çıktım. alkisalkisalkis

adet dönemleri az karışıktır arkadaşlar. bazı uzmanlar metabolizma hızı artar bazıları düşer der. o yüzden en iyisimi adet bittikten sonra tartılın moraliniz bozulmasın. ama bende ilk gün şişlik oluyo ama spor yapınca hemen gidiyo şişlik. bu dönemde yapılan sporun çok faydası oluyo. o yüzden yaptığınız aktivitelere devam edin

günaydın kızlar...

kilo veremeyn arkadaşlar üzülmeyyin yaa

stres olunca vücut iyice kasar aman

ben de pazartesi sabah tartılıcam bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…