70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında ben her hafta pazartesi günü tartıldığımda 1 kilo vermiş gösterirdi tartı. hep aynıydı. ama işte geçtiğimiz hafta ev soğuktuya koşamadım o yüzden ve 1 hafta kilo vermemiş gözüktüm tartıda. ama 2 gündür başlayınca spora tartıda hemen aşağıya indi rakamlar. aslında ben geçtiğimiz pazartesi 70 önümüzdeki pazartesi 69 olmalıydım ama işte 1 hafta kaybım oldu ama olsun sonuçta sporu bırakmadım önemli olanda bu

ara ögünde 1 meyveöglen yemegi olrakta şehriye çorbası.yicem yemek olarak ne yapsam acaba.karar vereemedim.?

bugün kayınvalidemlere gitmemiz gerek ya uff hiç istemiyorum. orada herkes bişeyler yiyor hemde sürekli. bozmuyorum diyeti ama yanımda sürekli bişeyler yenmeside hoş olmuyo

ara ögünde 1 meyveöglen yemegi olrakta şehriye çorbası.yicem yemek olarak ne yapsam acaba.karar vereemedim.?

bende dünden yeşil mercimek var. ama öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum uff. heralde tavuk pişiririm öğleye 150 gram kadar yağsız

dün gece uyurken küçük bıdığım limon kabus görmüş. gece bi patırdı gürültü uyandık eşimle. baktım kafeste atıp duruyo kendini yere. neyse beni görünce sakinleşti. bayağı bi okşadım sakinleşti uyudu tekrar. bugünde seesi fazla çıkmıyo dün gece bayağı korkmuş heralde

neyse canım ben çıkayım artık.bebek le ilgilenmem lazım.bu arada bende kabus gördüm.aglıyodum rüyamda resmen.kötü rüya anlatılmazmış.hayrolur inş.

bende tavukmu yapsam yanmaz fırın tormsına koyup.şöle yagsız yagsız.cokacimcoook

olabilir canım. ama mutlaka tavuğun derisini çıkarmak şart. derisi yağlı zaten. tavuğun zaralı kısmı o. bende bazen tavukta yaağ görüyorum hemen bıçakla kesip atıyorum. derisini çıkar canım. derinin altında daha doğrusu yağ olan yerdide al ve at. sonra çok az salça, dövülmüş sarımsak, kekik, nane vs.. sevdiğin baharatları karıştır ve çok azda yağ ekle. bu sosu tavuğun heryanına güzelce sür. fırınla. güzel olur

selam kızlar
ben dün tartıldım ama, sanırım adet olacağımdan, 1 buçuk kilo kadar fazla çıktım.yani o kadar spor yapıyorum öyle görünce tartıda kilomu çok sinirim bozuldu yaaa(( bu hafta adet dönemim bitene kadar tartılmıycam bi daha ( uff yaaa senağlama

bende bugün brokoli yapicam haslamasini sevmiyorum firinda yapsam besamel soslu güzzel oluyor ama sadece beyaz unum var nasil yapsam acaba ??

selam kızlar bende regli dönemimdeyim artık ve göbeğim acayip şiş

Üstelik bugün 2 günlük detoks yapmaya başladım bakalım inşallah faydasını görürüm.

Bugün çok rahatsız olduğum için spor yapmıyorum yarın iyi olursam yapıcam.

selam kızlar ben de halsizim bugün reglden dolayı zaten karnım şiş hiç hareket edesim yok şimdi bitki çayı içiyorum sabahtan beri çok yediklerime dikkat edemedim ama iyileşirsem biraz spor yapmayı düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…