70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlar havalar ısınmaya başladı artık daha istekli oluruz kilo vermek için. ee malum yaz yaklaşıyor

hamilelikte alınan kilolardan bahsedilmiş
ben hamileliğimde 18 kilo aldım şimdi pişmanım. çünkü kızım nerdeyse 1 yaşına girdi ve ben hala veremedim. 5 kilosu kaldı gerçi.
doğumdan sonra 8 kilo hemen kolayca gitti ama o kadar. o yüzden hamileyken 12 kiloyu geçmeyin derim. eğer sorunsuz bir gebeliğiniz varsa tabi.

ben iki hamileligimdede 25 kilo aldim,ilk hamilelegimde 25 almisdim ama 9 ay sonra 29 kilo geri verdim fazlasiyla yani,ama ikinciye 3 ay oldu 12-13 kilo daha yeni gitti,bende cok pismanim yemekden cok almadim tatli ikisindede cok yedim ondan aldim yemez olaydim..:a015:

bide hamilelikte ister istemez hareketlerin kısıtlanıyor. devamlı bir halsizlik oluyordu bende akşamları yemek yiyip uyuyordum, ki son iki ayımda izindeydim hergün 45 dakika yürüyüş yapıyordum.

sen yine maşallah ilk hamilelikten sonra iyi vermişsin. bunu da verirsin daha çok az olmuş doğum yapalı

sen yine maşallah ilk hamilelikten sonra iyi vermişsin. bunu da verirsin daha çok az olmuş doğum yapalı

ozaman türkiyeye gelmemize nasilsa daha 9 ayim var diyordum ,simdi mayisda gidicem mayisa kadar en azindan 63 le düssem yine iyi ,bazi dengesiz tanidiklar varda aaa sende bayagi kilo kalmis,yada göbegin gitmemis vs. böyle laflarla insanin moralini alt üst ettikleri icin gitmeden vermek istiyorum ,kilo yönünden cok takintiliyim ,bence her kilolu insan azda olsa kafasina takiyordur elestirileri nekadarda ben halimden memnumum diyen insanlar olsada.

bugün annemlere gidicem annemin meshur lafi hazirdir yine,ye ye eve gidince devam edersin diyete :)) der hep,ama ben kanmicam bugün 2 günde 200 gram verdim yarina kadar 100 gramm versem yine iyi ,yersem simdi orda o verdigim 200 gramcigida alirim ,sakiz cignicem orda agzima bisey koymamak icin :))

nekadar dogru bilmiyorum ama diyet yaparken 3 saate bir biseyler yemek lazimmis yani o 3 saatte su disinda bisey yenilmemesi gerekiyormus ,acaba dogrumu:uhm: hugocuk senin belki bir bilgin vardir?

ben bi yorum yapayım. benim diyetisyen öğün araların 2-3 saat olsun diyor max 4 saat ara ver diyor. arada zaten bişi yemiyorum. ama çay falan içebilirim şekersiz.

Zuzuuum sizde 79 kiloymuşsunuz benim gibi 73'e nasıl düştüünüüz?? Gerçekten çok istiyoruumm.:gitme:

selam millet sabahtan beri siteye yeni girebildim ya uff. ben 2 saat olarak ayarlıyorum öğünlerimi. yani 2 saatte bir yerim ben. ama şu var bence ağzınıza attığınız ufacık bi lokma eğer insülini çıkaran bi yiyecek değilse bence önemsizdir. eskiden tabaklar dolusu yiyoduk şimdi 1 ısırıklamı zayıflayamayacağız

ben 1 kilo vermişim. kaldı 5 kilo. oda gitsin 60 olmak için uğraşacağım ama o dönemde diyet kepekli kek, yaprak sarma vs..yiyeceğim kızlar. yemekler yine kalorisi az olacak ve iştah açmayacak şekilde yapacağım

avatarındaki resim kızınsa çok şeker. insan öpmeye doyamaz ne tatlı bıcırık o öyle. darısı başıma

ben 75 kıloyum arkadaslar bi koladan vazgecemedım ya tek sorunum lıght içiyorum tabi 2 gundurde 1 saat yurudum.

Zuzuuum sizde 79 kiloymuşsunuz benim gibi 73'e nasıl düştüünüüz?? Gerçekten çok istiyoruumm.:gitme:

aksam 7 den sonra hic bisey yemedim cok aciktiysam yogurt,1-2 dilim meyve .1bucuk 2 litreye yakin su,14 gündür spor,böyle iste...aa birde emzirmek,bir emzirme 300 kcal yakarmis

dünkü gerginlikten sonra bugün süperim. 70 kiloya düşmüşüm. çok sevindim kızlar. kaldı 5 kilo. ben haftada 1 kilo veriyorum genel olarak. demekki nisan sonu mayıs başı 65 olacağım. zaten 65 kilo bende gayet iyi durur heralde şuan bile hiç fena değil sayılır. tabiki eskiye göre. çok mutluyum bugün. dahada motive oldum. ne güzel ben dahil herkes burda zayıflıyo. sohbet muhabbet ediyoruz ama gerçekten zayıflıyoruz burda zayıflamayan yok kızlar. bu gruptaki herkesi tebrik ediyorum bravo size

elbette zuzum. internette emziren anne diyeti var. geçen baktım ben. doktor 2000 kalorilik diyet öneriyo. günlük 45 dakikada yürüyüş diyo. yanlış görmediysem eğer diyette börekte vardı. öğünü çoktu. malumya emzirme olduğundan çok kalori yakılıyo ve bu yüzden heralde öğünleri çoktu. belkide metabolizma dahada hızlansın diyemi öğünleri çok acaba. gayet güzel bi liste. ben şuanda bebek emziriyo olsam hiç düşünmeden uygulardım o diyeti çünkü çok güzel. emzirenlere tavsiye edrim

bu hafta kilo veremedim sanırım ya da aldım tam olarak bilemiyorum ama böyle olunca motivasyonum düşüyor ve hiç kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum ve çok mutsuz oluyorum ((

emziren 2000 kaloriden asagi yerse haliyle yag yakarmis ,yakilan yaglarinda zehirli hücre gibi seyleri olurmus ,oda sütten bebege gecermis,zamana birakilmasi gerekmisde,ama sabirda lazim o zaman icin :çok üzgünümnun icin 1200 kalorilik diyetler felan uygulanmasi iyi degilmis ,2 bin kaloriyi 2bardak sütle ,2 dilim kepek ekmegi yada yogurtla denklestirebilirmis,yani pasta börek su yeyip 2 bin olsun degil yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…