hamilelikte alınan kilolardan bahsedilmiş
ben hamileliğimde 18 kilo aldım şimdi pişmanım. çünkü kızım nerdeyse 1 yaşına girdi ve ben hala veremedim. 5 kilosu kaldı gerçi.
doğumdan sonra 8 kilo hemen kolayca gitti ama o kadar. o yüzden hamileyken 12 kiloyu geçmeyin derim. eğer sorunsuz bir gebeliğiniz varsa tabi.
ben iki hamileligimdede 25 kilo aldim,ilk hamilelegimde 25 almisdim ama 9 ay sonra 29 kilo geri verdim fazlasiyla yani,ama ikinciye 3 ay oldu 12-13 kilo daha yeni gitti,bende cok pismanim yemekden cok almadim tatli ikisindede cok yedim ondan aldim yemez olaydim..:a015:
sen yine maşallah ilk hamilelikten sonra iyi vermişsin. bunu da verirsin daha çok az olmuş doğum yapalı
bugün annemlere gidicem annemin meshur lafi hazirdir yine,ye ye eve gidince devam edersin diyete :)) der hep,ama ben kanmicam bugün 2 günde 200 gram verdim yarina kadar 100 gramm versem yine iyi ,yersem simdi orda o verdigim 200 gramcigida alirim ,sakiz cignicem orda agzima bisey koymamak icin :))
hamilelikte alınan kilolardan bahsedilmiş
ben hamileliğimde 18 kilo aldım şimdi pişmanım. çünkü kızım nerdeyse 1 yaşına girdi ve ben hala veremedim. 5 kilosu kaldı gerçi.
doğumdan sonra 8 kilo hemen kolayca gitti ama o kadar. o yüzden hamileyken 12 kiloyu geçmeyin derim. eğer sorunsuz bir gebeliğiniz varsa tabi.
Zuzuuum sizde 79 kiloymuşsunuz benim gibi 73'e nasıl düştüünüüz?? Gerçekten çok istiyoruumm.:gitme:
elbette zuzum. internette emziren anne diyeti var. geçen baktım ben. doktor 2000 kalorilik diyet öneriyo. günlük 45 dakikada yürüyüş diyo. yanlış görmediysem eğer diyette börekte vardı. öğünü çoktu. malumya emzirme olduğundan çok kalori yakılıyo ve bu yüzden heralde öğünleri çoktu. belkide metabolizma dahada hızlansın diyemi öğünleri çok acaba. gayet güzel bi liste. ben şuanda bebek emziriyo olsam hiç düşünmeden uygulardım o diyeti çünkü çok güzel. emzirenlere tavsiye edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?