moralim çok bozuk kızlar eşim artık beğenmiyor çok şişman buluyor ve bunu acıkca soyledi artık çok mutsuzum
bu hafta kilo veremedim sanırım ya da aldım tam olarak bilemiyorum ama böyle olunca motivasyonum düşüyor ve hiç kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum ve çok mutsuz oluyorum((
seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı lafları duymuşuz eşlerimizden. bende aynı durumdaydım. o yüzden buradayım belkide. ama şu var zayıfladıkça artık kendim için ister oldum zayıflamayı. kalbim bu konuda çok kırık. artık eşim ses çıkarmıyo ama söylediklerinide hiç unutmadım. belki zamanla geçer. sende burda olduğun ve zayıflamak istediğin sürece verirsin kilolarını hiç üzülme. zaten hep diyorum eğer ben zayıfladıysam herkes zayıflar.
emziren 2000 kaloriden asagi yerse haliyle yag yakarmis ,yakilan yaglarinda zehirli hücre gibi seyleri olurmus ,oda sütten bebege gecermis,zamana birakilmasi gerekmisde,ama sabirda lazim o zaman icin :çok üzgünümnun icin 1200 kalorilik diyetler felan uygulanmasi iyi degilmis ,2 bin kaloriyi 2bardak sütle ,2 dilim kepek ekmegi yada yogurtla denklestirebilirmis,yani pasta börek su yeyip 2 bin olsun degil yani :))
evet öyle oluyor ben bu carsambadan bu yana sadece 200 gram vermisim nekadar kendime yine iyi almakdansa desemde cokda mutlu degilim az yani,bakalim yarin kac kilo cikicam
ben yarın hiç tartılmak bile istemiyorummm mafoldumben
off yaaa zayıf bi insan olamıycam sanırım hiç bi zaman senağlama
kızlar ya niye bu karamsarlık. hep diyorum bırakın diyeti sporu düşünmeyi. siz eskisi kadar çok yemediğiniz sürece zaten zayıflarısınız.
Haftaya Cumaya kadar en az 77 olmalıyııııııııııııııııııııııııııım şu an bile açım
kac kiloyla basladin nekadar verdin?
Evet yeni başladım önceleri az yemeye calısıyodum ama sanırım pek bi işe yaramadı. Bi de kemiklerim çok iri. Sanırım birazda ondan cok iri duruyorum. Üstündeki etleri vereyim bari değilmi??
pembeli canım adet döneminde bendede 1 kilo fazla çıktı
bu gruba katıldığımda 76 kiloydum ama ondan önce 78 kiloydum.geçen hafta 73 çıkmıştım ama dün tartıldığımda gene 74lere çıktığımı gördüm sinirim bozuldu.emek verip karşılığını alamayınca böyle sinir oluyorum ama inşallah şişlikten öyle çıkmıştır bakalım artık haftaya anlıycam kesin sonucu.60 kilo olduğumu bi görebilsem yaa.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?