70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

moralim çok bozuk kızlar eşim artık beğenmiyor çok şişman buluyor ve bunu acıkca soyledi artık çok mutsuzum

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı lafları duymuşuz eşlerimizden. bende aynı durumdaydım. o yüzden buradayım belkide. ama şu var zayıfladıkça artık kendim için ister oldum zayıflamayı. kalbim bu konuda çok kırık. artık eşim ses çıkarmıyo ama söylediklerinide hiç unutmadım. belki zamanla geçer. sende burda olduğun ve zayıflamak istediğin sürece verirsin kilolarını hiç üzülme. zaten hep diyorum eğer ben zayıfladıysam herkes zayıflar.

bu hafta kilo veremedim sanırım ya da aldım tam olarak bilemiyorum ama böyle olunca motivasyonum düşüyor ve hiç kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum ve çok mutsuz oluyorum ((

evet öyle oluyor ben bu carsambadan bu yana sadece 200 gram vermisim nekadar kendime yine iyi almakdansa desemde cokda mutlu degilim az yani,bakalim yarin kac kilo cikicam

benimkide diyor bazen o sana olacakmis,bisey yesem anaa hemende agzina atti :roflol:,gülüyorum ama icim kan agliyor desem yeri

canım açıkçası ben bu konuda bilgi sahibi değilim. geçenlerde merak edip internette aradım sadece emziren anne diyeti diye. bi uzman diyetisyenini bu konudaki tavsiyelerini yazdım sana. bilmem yani.

slm kızlar.ben bu gün öglen sadece çorba ve iki dilim kepek ekmegi yedim.akşam 1 köfte büyüklügünde.yagsız pişmiş tavuk yedim.ama bulgur pilavını abarttım biraz.oglumla aynı tabakta yedim farketmedim ama şişkinlik yaptı çok.alsanaalsanasmile.biraz geç yatıcam o yüzden bu hafta 800 gr vermişim 70.40 olmuşum.inş 200 gr daha gider bir kiloya tamamlarım.akannehir

evet öyle oluyor ben bu carsambadan bu yana sadece 200 gram vermisim nekadar kendime yine iyi almakdansa desemde cokda mutlu degilim az yani,bakalim yarin kac kilo cikicam

ben yarın hiç tartılmak bile istemiyorummm mafoldumben
off yaaa zayıf bi insan olamıycam sanırım hiç bi zaman senağlama

uff eşimin dediklerini yazınca bile içim daraldı. ama şunu biliyorumki bi zaman gelecek ve durum tam tersi olacak. ben zayıf o kilolu olacak. zaten hafiften göbek çıktı. ve o zaman anlar neler yaşadığımı benim. ama ben onun bana söylediği ağır sözlerin birini bile söylemeyeceğim. neyse ya düşününce bile sıkılıyorum

kızlar ya niye bu karamsarlık. hep diyorum bırakın diyeti sporu düşünmeyi. siz eskisi kadar çok yemediğiniz sürece zaten zayıflarısınız.

Haftaya Cumaya kadar en az 77 olmalıyııııııııııııııııııııııııııım şu an bile açım

kızlar ya niye bu karamsarlık. hep diyorum bırakın diyeti sporu düşünmeyi. siz eskisi kadar çok yemediğiniz sürece zaten zayıflarısınız.

eskisi kadar çok yemiyorum ama bu hafta bilemiyorum bi karamsarlık oluştu bende tartıldıktan sonra.ben eskiden bu kadar sık tartılmadığım için çok farketmiyordum ama regl döneminden bikaç gün önce 1 buçuk kilo kadar fazlalık oluşur mu yoksa ben 5-6 günde 1 buçuk kilo mu aldım mafoldumben hayır o kadar kilo alıcak bi şey de yemedim her gün düzenli sporumu yaptım en az 40 dk ama anlamadım yaa :sm_confused: inşallah vücuttaki şişlikten dolayıdır bu kilo artışı

Evet yeni başladım önceleri az yemeye calısıyodum ama sanırım pek bi işe yaramadı. Bi de kemiklerim çok iri. Sanırım birazda ondan cok iri duruyorum. Üstündeki etleri vereyim bari değilmi??

Hemde nasıl acıkıyorum biliyomusuuunn off :d ama zayıf olmalıyım hem sağlık hem görüntü açısından :))

kac kiloyla basladin nekadar verdin?

bu gruba katıldığımda 76 kiloydum ama ondan önce 78 kiloydum.geçen hafta 73 çıkmıştım ama dün tartıldığımda gene 74lere çıktığımı gördüm sinirim bozuldu.emek verip karşılığını alamayınca böyle sinir oluyorum ama inşallah şişlikten öyle çıkmıştır bakalım artık haftaya anlıycam kesin sonucu.60 kilo olduğumu bi görebilsem yaa.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :Saruboceq:

Evet yeni başladım önceleri az yemeye calısıyodum ama sanırım pek bi işe yaramadı. Bi de kemiklerim çok iri. Sanırım birazda ondan cok iri duruyorum. Üstündeki etleri vereyim bari değilmi??

sakiz cigne bence eger seviyorsan ,falim felan varya onlari ben onu cigneyince cikarasim gelmiyor yemekde yemiyorum ozaman yani atisdrimiyorum ozaman

Benimde bazen çok değğişik rakamlar çıkabiliyo anlayamıyorum hangisi doğru Moralim bozuluyo aynen senin gibi. Ama bozmamak lazım tabii. Zayıf olucaaz :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…