70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende olmadı hiç ama eğer çok acıkırsam akşam yağsız mısır patlatıyorum yada 1 kaşık yağ kullanıyorum. çok doyurucu.

ben çıkıyorum kızlar spor yapıcam öğlen yapmıştım yarım saat şimdi bi daha yapıcam belki o zman kendimi daha iyi hissederim
herkese kolay gelsin yarın görüşrüz hoşçakalın opuyorumnanaktan

bende bugün ve dün gerçekten koşarken çok yoruldum bayağı zorlandım. spor bitince 1 saat kendime gelemedim

bende cikiyorum arkadaslar herkese iyi aksamlar ,insallah herkes yarin mutlu edecek sonuclari görür tartida bende dahil olmak üzere :)

aslında gözümüzde çok büyüttük zayıflamayı. çok zor sandık. hep erteledik korktuk. oysaki burda hiçbişey sanıldığı kadar zor değilmiş. evet kolayda değil ama zorda değil.

ben yarın gündüz evde yokum. kayınvalidemlere gideceğiz. ancak akşama geliriz. akşam eşimden bilgisayar bana düşerse girerim düşmezse pazar sabahı erkenden burdayım

burda zayıflamayan yok. herkes verdi kilo. dahada verecek. yılmak yok. devam. herzaman kilo verilmiyo bazen hızlı bazeen yavaş. sabır ve arada kaçamak olsada diyete devam. uzmanlar en büyük yanlışı diyette kaçamak yapılınca aman diyet bozuldu artık zayıflayamam deyip diyeti bırakmak diyo. o gün kaçamak yapılıncada zayıflama oluyomuş. çünkü enerji bianda depo edilmiyo yağ oalrak. sadec karaciğer depo ediyo ve tekrar diyete dönünce önce onu yakıyo sonra yağ yakıyo. dolayısıyla kaçamakla kilo verilmeme durumu yok. sadece belki zayıflama zaman alır o kadar

iyi akşamlar kızlar gündüz kendimi kötü hissediyordum reglden dolayı, biraz yürüyüşe çıktım hava almak iyi geldi yemeğimi de 7 den önce yedim ton balığı ve salata vardı, saat 10'dan önce de kuruyemiş atıştırdım ( ama bunu abarttım evet ) bu hafta reglden dolayı kilo verdiğimi sanmıyorum yarın aç karnına tartılıcam bakalım.

Ben 15 kilo aldım ama doğru dürüst veremiyorum.Sanki almış gibi hissediyorum....Pufff....

Benim annemde saman elinse samanlık senin yeme der....kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugun çok kötü bir gündü :çok üzgünüm: eşimin babası akciğer kanseriymiş çok üzüldüm eşim daha bilmiyo kayınbabam da bilmiyo onlar başka birşey sanıyolar üstelik kayınbabam benim dayım çok kötüyüm eşimden saklaması hem acı verdi hem de beni çok üzdü kızlar dayım için dua ederseniz sevinirim pazartesi amaliyat demiş doktor ama çok ilerlemiş ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya 2 yıl öncede kanserden dedemi kaybetmiştim onu son kez göremedim üstelik memlekete gitiğim zaman mezarına gidecektim ama gidemedim yapamadım dedemi toprak altında olduğunu görmek istemedim sanki o hep yaşıyo insan öldüğünü görmeyince kabüllenemiyo işte şimdide dayım ALLAHIM DERDİ VEREN SENSİN DERMANINI DA VER YARABBİM SEN KİMSEYİ DARDA KOYMA SEN BİZLERE YARDIM ET DAYIMA GÜÇ VER SABIR VER ALLAHIM

Canım rabbim şifa versin.Üzülmesini istemediği için söylememiştir canım ama önünde sonunda öğrenecek değil mi eşin ?İnşallah iyileşir canım:Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun.canım inş atlatır.ameliyat dediyseler umut var demektir.eger umut olmasa ameliyat vermiyolar bu tür hastalara.ben duada unutmicam.hayırlısıyla saglıgına kavuşur.inş.:teselli:

cok üzüldüm canim allah sifasinin versin insallah

günaydin herkese,kimler ne kadar verdi arkadaslar merak ettim,ben 72.800 kaldim moralim bozuldu ama napalim saglik olsun bu hafta belki daha cok veririm insallah.elma sirkesi su ile bala karistirip iciyorum ,cok faydayliymis saglik acisindan diyetisyenlerde öneriyor ,ama sislinlikde yapiyormus ilk günler sonra kilo vermeyede yardimci oluyormus nekadar dpgru gelecek haftalarda ögrenicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…