Benimde bazen çok değğişik rakamlar çıkabiliyo anlayamıyorum hangisi doğruMoralim bozuluyo aynen senin gibi. Ama bozmamak lazım tabii. Zayıf olucaaz :hooray:
sakiz cigne bence eger seviyorsan ,falim felan varya onlari ben onu cigneyince cikarasim gelmiyor yemekde yemiyorum ozaman yani atisdrimiyorum ozaman
ben çıkıyorum kızlar spor yapıcam öğlen yapmıştım yarım saat şimdi bi daha yapıcam belki o zman kendimi daha iyi hissederim
herkese kolay gelsin yarın görüşrüz hoşçakalın opuyorumnanaktan
Ne yapıyorsun spor olarak canım?
Ben 15 kilo aldım ama doğru dürüst veremiyorum.Sanki almış gibi hissediyorum....Pufff....hamilelikte alınan kilolardan bahsedilmiş
ben hamileliğimde 18 kilo aldım şimdi pişmanım. çünkü kızım nerdeyse 1 yaşına girdi ve ben hala veremedim. 5 kilosu kaldı gerçi.
doğumdan sonra 8 kilo hemen kolayca gitti ama o kadar. o yüzden hamileyken 12 kiloyu geçmeyin derim. eğer sorunsuz bir gebeliğiniz varsa tabi.
bugün annemlere gidicem annemin meshur lafi hazirdir yine,ye ye eve gidince devam edersin diyete :)) der hep,ama ben kanmicam bugün 2 günde 200 gram verdim yarina kadar 100 gramm versem yine iyi ,yersem simdi orda o verdigim 200 gramcigida alirim ,sakiz cignicem orda agzima bisey koymamak icin :))
slm kızlar bugun çok kötü bir gündü :çok üzgünüm: eşimin babası akciğer kanseriymiş çok üzüldüm eşim daha bilmiyo kayınbabam da bilmiyo onlar başka birşey sanıyolar üstelik kayınbabam benim dayım çok kötüyüm eşimden saklaması hem acı verdi hem de beni çok üzdü kızlar dayım için dua ederseniz sevinirim pazartesi amaliyat demiş doktor ama çok ilerlemiş ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya 2 yıl öncede kanserden dedemi kaybetmiştim onu son kez göremedim üstelik memlekete gitiğim zaman mezarına gidecektim ama gidemedim yapamadım dedemi toprak altında olduğunu görmek istemedim sanki o hep yaşıyo insan öldüğünü görmeyince kabüllenemiyo işte şimdide dayım ALLAHIM DERDİ VEREN SENSİN DERMANINI DA VER YARABBİM SEN KİMSEYİ DARDA KOYMA SEN BİZLERE YARDIM ET DAYIMA GÜÇ VER SABIR VER ALLAHIM
slm kızlar bugun çok kötü bir gündü :çok üzgünüm: eşimin babası akciğer kanseriymiş çok üzüldüm eşim daha bilmiyo kayınbabam da bilmiyo onlar başka birşey sanıyolar üstelik kayınbabam benim dayım çok kötüyüm eşimden saklaması hem acı verdi hem de beni çok üzdü kızlar dayım için dua ederseniz sevinirim pazartesi amaliyat demiş doktor ama çok ilerlemiş ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya 2 yıl öncede kanserden dedemi kaybetmiştim onu son kez göremedim üstelik memlekete gitiğim zaman mezarına gidecektim ama gidemedim yapamadım dedemi toprak altında olduğunu görmek istemedim sanki o hep yaşıyo insan öldüğünü görmeyince kabüllenemiyo işte şimdide dayım ALLAHIM DERDİ VEREN SENSİN DERMANINI DA VER YARABBİM SEN KİMSEYİ DARDA KOYMA SEN BİZLERE YARDIM ET DAYIMA GÜÇ VER SABIR VER ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?