70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler.misafirim vardı az önce gönderdim ve nihayet nete de girebildim yine kilo bildiriminde geç kaldım ama zaten pek veremedim bu hafta.regl dönemine de girdiğim için su topladı vücudum.ama 78 olmuşum katecim.

hoş geldiniz. ahyel bugün neler yedin. uzun zamandır yediklerini okumadım heralde gözden kaçırdım

hoş geldiniz. ahyel bugün neler yedin. uzun zamandır yediklerini okumadım heralde gözden kaçırdım

yazmıyorum canım bugün yediklerimi yazayım
10:30
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
beyaz peynir
biraz menemen
1 fincan yeşil çay
ara öğün
1elma
girsini
beşibiryerde çayı
18 :30
akşam
4 5 kaşık yoğurtlu ıspanak
salata
1 dilim ekmek
ara öğün 2 badem 2antep fıstığı

kızlar iki gündür arkadaş ziyaretlerim oldu hiç birşey yemedim desem doğru söylemiş olurum kendime ben bile inanamıyorum bu sefer vericem inşallah gidicek şu kilolar

kızlar iki gündür arkadaş ziyaretlerim oldu hiç birşey yemedim desem doğru söylemiş olurum kendime ben bile inanamıyorum bu sefer vericem inşallah gidicek şu kilolar

zaten veriyosun düşünme bunları zayıflıyorum diye düşün yeterli

ben verdimi heryerden gidiyo canım geçen sene ben 69 70 arası filandım yeni aldım şu 3 kiloyu kıyafetlerim biraz sıkıyodu galiba 4aydır biryere gitmiyorum ondan bilmiyorum ama şimdi rahat oluyo

Kilo veren arkadaşlar

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4 :hooray: a.s.

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5

Özlemilker...............90............................79...........................78,5..-0,5

Nesibe26...............75.............................72,5..........................71,9..-0,6

Aynı kiloda kalanlar

.............................

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Lilie......................83,7..........................73,6...

Pembelii.................76...........................73

Ethos...................... 81........................78,5

SultanSena..............73........................ 68,3

Feyza85................73.

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

Son düzenleme:
ama neden pantolon ve etek bedeninde değişiklik yok. 5 kiloda beden değişikliği olur mutlaka. mesela benim bazı eşofmanlarım belimden düşmesin diye sıkı atlet giyip eşofmanın belini atletle tutturuyorum o zaman düşmüyo bayağı fark var.

bendede öyle kıyafetlerde baya bir fark var artık eskiden olmayan pantlanlarım oluyo artık mevcut olanlarda bol geliyo

ya normal görünüşümde var ama niye öyle oldu bilmem galiba gevşeme var ondan ya hamileliklerimde baya belim kalınlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…