hoşgeldin nasılsın
katecim sen evlimisin çocuk filan var mı
ya normal görünüşümde var ama niye öyle oldu bilmem galiba gevşeme var ondan ya hamileliklerimde baya belim kalınlaştı
sen spor yapmıyosun dimi canım
yapsan daha iyi fark eder bak
evliyim 1 çocuk sahibiyim canım
zayıflayınca beldeki yağlarda erir dolayısıyla oradada erime olur. gevşeme varsa ondandır canım ama merak etme spora başlayınca toparlanırsın
zayıflayınca beldeki yağlarda erir dolayısıyla oradada erime olur. gevşeme varsa ondandır canım ama merak etme spora başlayınca toparlanırsın
Allah bağışlasın canım
ben tam bir yeşilçam hayranıyım.
yok benim nikim tek dişi kalmış canavar olan hugodan geliyo. çocukken çk severdim hugoyu. halada öyle. evde oynuyorum bazen bilgisayarda. kaç yaşıma geldim hugonun yeri ayrı bende
kızlar aranızda polikistik overli olup kilo veren var mı?varsa bana neler yaptığınızı yazar mısınız?ben pkoluyum tedaviyle (hormon iğneleriyle)hamile kaldım veremiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
kızlar aranızda polikistik overli olup kilo veren var mı?varsa bana neler yaptığınızı yazar mısınız?ben pkoluyum tedaviyle (hormon iğneleriyle)hamile kaldım veremiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
arkadşlar nasıl gorunduğümle ilgili yorum yaparmısınız kg bazında şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?