70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya normal görünüşümde var ama niye öyle oldu bilmem galiba gevşeme var ondan ya hamileliklerimde baya belim kalınlaştı

zayıflayınca beldeki yağlarda erir dolayısıyla oradada erime olur. gevşeme varsa ondandır canım ama merak etme spora başlayınca toparlanırsın

zayıflayınca beldeki yağlarda erir dolayısıyla oradada erime olur. gevşeme varsa ondandır canım ama merak etme spora başlayınca toparlanırsın

3 gündür mecburen ağrılarımdan dolayı spor yapamadım o kadar kötü hissediyorumki kendimi

Yarın ilk işim spor yapmak

yok benim nikim tek dişi kalmış canavar olan hugodan geliyo. çocukken çk severdim hugoyu. halada öyle. evde oynuyorum bazen bilgisayarda. kaç yaşıma geldim hugonun yeri ayrı bende

yok benim nikim tek dişi kalmış canavar olan hugodan geliyo. çocukken çk severdim hugoyu. halada öyle. evde oynuyorum bazen bilgisayarda. kaç yaşıma geldim hugonun yeri ayrı bende

anladım canım bende o oyunu çok severdim ya

Hatta babamın bir arkadaşının oğlu kazanmıştı o oyunu disneyland a gitmeye hak kazanmıştı.

Cadı sila falan kaydirigubbakcemile3 ne günlerdi ya

kızlar aranızda polikistik overli olup kilo veren var mı?varsa bana neler yaptığınızı yazar mısınız?ben pkoluyum tedaviyle (hormon iğneleriyle)hamile kaldım veremiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

kızlar aranızda polikistik overli olup kilo veren var mı?varsa bana neler yaptığınızı yazar mısınız?ben pkoluyum tedaviyle (hormon iğneleriyle)hamile kaldım veremiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

canım ben bu hastalıgın detaylarını pek bilmiyorum.ama eger hormon problemin varsa mutlaka diyetisyene baş vurmalısın.inş sonuç alırsın.olumunekankayizsmile

günaydın kızlar. kaydirigubbakcemile3 daha kimseler yok. ben biraz önce kahvaltı yaptım. menemen , peynir ve 1 dilim ekmek ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim. bugün yine 1 saatte 6 km koşarım artık. koşunun derecesini yükselttim. bu tempoya alışıp rahat koşana kadar böyle. sonra yine yükseltirim artık.

canım benim bu hastalıkla ilgili bi bilgim yok ancak zor kilo veriliyo diye duymuştum. ama diyet başarı öykülerinde okumuştum bu hastalığa yakalanıpta zayıflayan vardı. ancak sen yinede diyetisyen kontrolünde zayıfla bence. normal diyetlerle iyi sonuç elde edemeyebilirsin. buda senin konsantrasyonunu etkiler. ancak diyetisyene gitme imkanın yıksa eğer internette ara bu rahatsızlıkta nasıl kilo verilir falan diye. mutlaka bişeyler vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…