70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuğba gerçi uzaktan gördüm ama zannedersem bacaklarında sorun yok.. göbekte belli değil. gerçi eşofmanlarından belli olmuyo ama zannedersem kollar ve omuzlar ve sırtta az kalmış. 5 kilo versen tamam sanki

canım sıkılıyor eşim hala babasının rahatsızlığını bilmiyor sanki anlıyoda kabüllenmek mi istemiyo anlamadım eşim çok zeki bir insan anlamaması imkansız bende ondan gizliyorum bu durum beni de çok geriyo ne yapıcam bilmiyorum

bugün neden yazan yok kızlar. anlatın bakalım diyet spor nasıl gidiyo

benim diyet iyide spora başlamak içimden gelmiyo dayıma çok üzülüyorum sanki herşey boş siz olmasanız çoktan bırakırdım geçekten buradan güç alıyorum kızlar belki abartılı buluyosunuzdur ben pek biryerlere gitmem hep evdeyim yani yalnızım anlıyacağınız o yüzden burası beni mutlu ediyo :1hug:

üzülme hayelciğim. seni çok iyi anlıyorum canım. aslında evet herşey gereksiz ama napacaksın hayat devam ediyo. bende evden pek çıkmam. arkadaşımda yoktur fazla. etrafımdakilerin çevirdiği dolapları gördükçe sinir oluyorum. herkeste bi doyumsuzluk bitmek bilmeyen istekler. kimse azla yetinip mutlu olmayı bilmedikçe bende çevremi kısıtlıyorum. burası gerçekten motive edici oluyo çok. bende heralde burası olmasa bu kadar zayıflayamazdım diye düşünüyorum. insanlar moralle sevgiyle amacına ulaşıyo. 90 lı yılları hatırlıyorumda herşey ve herkes ne kadar iyiydi. şimdiyse herşey yozlaşıyo. ahlak değerleri zayıflıyo. sevgi aşk gibi kavramlar azalıyo. temiz kalpli insanların sayısı gitgide azalıyo. herkeste bi üstünlük yarışıdır gidiyo

slm millet ben gelene kadar herkes gitmiş.bu aradaa hugocum sana katılıyorum.ortamlarda içten içe küslükler.içten pazarlıklar.agız aramalar.ah hereks bi gitsede dedi kodularını yapsak heyecanları.kimseyi begenmemeler.hata sadece kendilerine mahsus gibi düşünceler.ve hata aramalar.aaaa çok yanlış ben hayatta öle şeyler yapmam derler.en fazla 1 sene sonra bakarsın aynısı onunda başında.bir hadis var beni hep etkilemiştir.ve kimseyi kınamamaya çalışırım bu yüzden.(kişi kınadıgı ile kınanmadıkça o kimseye ölüm gelmez )diye aman naparsın.arkadaşlara sınır koyuyorum zaten 2 arkadaşım var.ama akrabalara bir yere kadar.bu arada bu benim muhabbet içerikli en uzun yazım oldu ne dertliymişim ben bölee.alsanaalsanasmile.aklinialirimsmile.kaydirigubbakcemile3.

Selamlar herkese

Amanda aman ne koyu muhabbetler edilmiş böyle aklinialirimsmile

Bugün kahvaltıda 2 dilim light ekmek arası yağsız peynirli tost ve 1 domates salatalık kuru nane limon ve 1 tutam maydonoz ile güzel bir salata yaptım yedim yanınada 1 koca bardak açık çay içtim.

bir süre sonrada 1 saat 8 dakika sporumu yaptım.

Artık eşimde farkediyor zayıfladığımı ve çok beğeniyor bu azmimi ,eskiden hiç sormazdı bile spor yapıyomusun diye şimdi soruyo yaptın mı sporunu diye kaydirigubbakcemile3

bu arada ebrucum aşağıda seni görüyorum senin diyet nasıl gidiyo?

listede yoksun kaç kilo verdin şimdiye kadar?

katecim ben yazdım ama görmedin galiba.tekrar yazayım.78 olmuştum cumartesi ama misafir olduğundan bildiremedim.listeye eklersen sevinirim.

hayelcim sende bebk var mı?bende de sandaloz var ama emzirdiğim için kullansammı kullanmasam mı bilemedim

hayelcim sende bebk var mı?bende de sandaloz var ama emzirdiğim için kullansammı kullanmasam mı bilemedim

canım ben şimdi internetten baktım.Hamile ve emzikli bayanlarda ve kolitli hastalarda kullanılması sakıncalıdır.böyle yazıyordu ordan kopyalayıp gönderiyorum sana sakıncalıymış.bebişi emzikten kestiğin zaman içersin sabret.

sağol canım bende kullanmadım zaten sorun olur diye iyi yapmışım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…