70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar. ne olsun uğraşıyoruz işte. bugün 1 saat koştum yine 6 km koştum. gerçekten çok zorladı beni. bu değişiklik iyi oldu. hep aynı derecede oluna vücut alışıyo. dünde bugünde sporda bayağı zorlandım. ya öğlen tavuk etim azmış. yedim ama doymadım. sonra demin ara öğünde çok acıktım. bende 1 armut, 1 ceviz ve yarım paket çubuk kraker yedim. bu diyet döneminde çubuk kraker en sevdiğim yiyecek oldu ya oysaki eskiden hiç yemezdim

bakalım ne zaman 69 u göreceğiz. bu hafta daha hızlı koşmaya başladım. heralde bu tartıyada yansır. sporda eskisinden daha fazla enerji harcıyorum

benim bi ara zayıflarım umuduyla aldığım ama zayıflayamadığım dönemlerden kalma bi eşofmanım vardı. neyseki giyiyodum artık onu geçen haftadan beri ama bugün makinada yıkadım. mecbur eski eşofmanları giydim ama çok kötü duruyo o da. sanki başka birinin benim değil eşofman kurur kurumaz hemen değiştireceğim bu çok çirkin oldu

Selam kızlar ben bu hafta kayınvalideme gittiğim için tartılaqmadım.Yarın sabah tartılır akşama söylerim.Pek fark yok gibi ama.

arkadaşlar bugün sanki gücüm tükendi gibi oldu. elimi kıpırdatmaya mecalim yok sanki. herangi bi üşütme belirttisi falanda yok ama sanki yorgun değilimde kıpırdayacak gücüm yok. gücümün sonuna geldim stopping :bbo:

kendine bu kadar yüklenirsen olacağı buydu lmaz:

evet ya bazı arkadaşlar uzun zamandır gözükmüyo. mesela ozokunda yok kızlar farındaysanız. acaba bıraktımı diyeti falan :hulya:

motor durdu çalışmıyo artık. ohaoldumsmile bugün bakıma alırım yarına cirlop gibi olur :roflol:

akşamınan 1 kaşık ballı süt içtimmiydi bişeycik kalmaz. zaten cumartesi günü pizza yedimdi toparlanırım

merhaba kızlar ne güzel sohbetler geçmiş öyle ... bu gece çok uykusuz kaldım o nedenle zombi gibi dolanıyorum valla(( benimde 26 nisanda görümcemim nişanı var 5 kilo falan vermem gerek hemde acilen ne yapsam ki ya başladığım diyetlerin sonunu getirmiyorum bir türlü işin içine annem girince hiç olmuyor:))) neyse 2-3 hafta sonra görüşeceğiz ve benim bu süreçte kilo vermem şart....

benim yediklerim:
sabah------- 1 bardak süt ve 4 kaşık gevrek
ara-------- 1 elma
öğle----- 2 dilim börek( çeyrek yufkadan bol maydanozlu ,az peynirli yağsız fırında üzeri çörekotlu)
ara----- 2 dilim kek ( annem yaptı gitti dayanamadım:)))) zaten diyetisyenim 2 dlim yiyebilirsin demişti...
akşam------ 3 köfte+ 2 kaşık pilav+ 2 kepçe çorba+ yoğurt
ara---- 1 portakal

akşam yemeğini daha yemedim:)))

arkadaşlar slm.bende aranıza katılmak istiyorum .72 kiloyum.ama ben diyet yapamam sanırım bebeğimi emziriyorum.5 ay once doğum yaptım 85 le girdim doğuma.72 de çakılı kaldım inemiyorum daha.58 le hamile kalmıştım.nasıl gidicek bu kilolar ya offff ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…