70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bgn bendede bi yorgunluk vardı havalardan heralde hep uyuyasım var bebekten fırsat kaldıkça uzandım oda bgn huysuzdu içim sıkılıyo allh hayretsin bide evde yanlızdık bütün gün boyunca hiç bi iş yapmadım öle oturdum oturduğum yerde akşam yemeği yememek baya işe yarıyo yaza kadar zayıflarım inşallah

aynıyız tatlım bende 58 ile hamile kaldım 85 le doğuma girdim akşam yemeklerini kestim 71e takılıp kalmıştım diyet yapamıyoruz emzirdiğimiz için benm bebeğimde 4 aylık şimdi iki hafta oldu başlıyalı 70 69 arasıyım regl olmama rağmen bide geceleri elma sirkesi içiyom
süt olsun diyede de anason+ rezene+ ısırgan otu kaynatıp içiyom şükür şimdilik iyi gidiyo
tavsiye ederim akşam yemeğimi en geç 6da yiyom gündüz canım ne isterse onu yiyiom
bgn makarna yedim peynirli az yağlı
sbh kahvaltısı ful yapmıitım patates kızartması sucuk fln ama az az yedim

hemen hemen ayniyiz bende 60 la hamile kaldim 86 ile doguma gittim,3 ay oldu dogum yapali normal dogumdu,suan 72.800 kg ,ben herseyden azar azar yiyorum cok su iciyorum birde 2 haftadir walk at home yapiyorum strej posetle :1rolleyes:

Selam kızlar bugün kendime en büyük işkenceyi yaşattım irademi sınadım evde mangal vardı ve ben akşam yemeği olarak bir kase mısır yedim. Yemeden olmaz demeyin çünkü kendimi biliyorum bir parçacık tadına bakayım desem, tadını aldıktan sonra asla bir parçayla kalmazdım. Sabah bir dilim ekmek ve yanında 5 zeytin yedim, çay içtim (itiraf ediyorum şekerliydi) öğlen bir çorba kaşığı pilav üstüne bol yoğurt döküp bebek maması kıvamında yedim ekmeksiz. Akşam da dediğim gibi mısır. Maalesef öğle yemeklerimde tatsız şeyler yaratmak zorunda kalıyorum. Çünkü iş yerinde yediğim için, tabldotta fazla değiştirme şansım yok. Akşam spor yapamadım yorgun geldim. Ama en azından 20dk sabah yürüdüm, 20dk da iş dönüşü hareket olsun diye yolumu uzatarak yürüdüm. Anlaşılan o ki sadece çarşamba, cuma,cumartesi,pazar tam anlamıyla spor yapabileceğim. Diğer günler kısa yürüyüşlerle yetinmek zorundayım. Komik gelecek kulağa biliyorum ama diyetimin 3. günü tamamlandı ve ben sanki hafiflemişim gibi hissediyorum...

selam kizlar,x tragel adli jeli kullananlar varmi aranizda ,sikilastirma ve incelmeye birebirmis ,ben denemedim ama aranizda kullanlar varmi??

selam kizlar,x tragel adli jeli kullananlar varmi aranizda ,sikilastirma ve incelmeye birebirmis ,ben denemedim ama aranizda kullanlar varmi??

hiç inanmıyorum bu jel işine iradeli olup sağlıklı besleneceksin sporuda ihmaletmeyeceksin

en güzel şekilde zayıflıcaksın boşunada paran gitmemiş olucak bu şekilde guclubacismile

hiç inanmıyorum bu jel işine iradeli olup sağlıklı besleneceksin sporuda ihmaletmeyeceksin

en güzel şekilde zayıflıcaksın boşunada paran gitmemiş olucak bu şekilde guclubacismile

ya bence azda olsa etkisi vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…