ya bence azda olsa etkisi vardır diye düşünüyorum
katecim yaşını sorabilirmiyim
bilmiyorum bu krem olaylarına oldum olası inanmadım inanamadım gitti
sen bu zamana kadar hareketsiz kal ye ondan sonra bi jel hepsini yok etsin yok öyle bişey bence
zahmet olmazsa rahmet olmaz diyorum ben
teşekkürler canım sende pilates yapıyodun heralde
kız dünden beri bana soru sorup duruyon hayırdır oğluna mı alıcan? kaydirigubbakcemile3
28 canem :1ninca:
sen kaç yaşındasın
yok kız benim iki tane kızım var belki senin oğlun vardır da kızlarımdan birini sana veririm dedim kaydirigubbakcemile3 ya okadar çokmu soru sordum :kedi: bende 27 yaşındayım
Kilo veren arkadaşlar
Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4:hooray: a.s.
Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1
Hugocuk..................77............................71..........................70...-1
Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1
Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6
YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2
Myocean...............71...............................71..........................70.....-1
zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2
Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5
Özlemilker...............90............................79...........................78,5..-0,5
Nesibe26...............75.............................72,5..........................71,9..-0,6
Aynı kiloda kalanlar
.............................
Kilo bildiriminde bulunmayanlar
monaroza............77..........................74...
Lilie......................83,7..........................73,6...
Pembelii.................76...........................73
Ethos...................... 81........................78,5
SultanSena..............73........................ 68,3
Feyza85................73.
Lollipop.................71,9.
Yeni başlayanlar
Spell42...........................75
Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen
benim oğlum öyle herkesi beğenmez ama bakalım bir kahveni içmeye geliriz artık zemuszemus
maşallah kaç yaşında kızların?
genemiiii :jeyyar:
evet :jeyyar:
bu haftada ben birinciyim ya o yüzden sürekli koyucam bu listeyi aklinialirimsmile
çok hoşsunuz yaa.benim işim var ara ara bakıyorum
8 ile 2 yaşındalar sanki biz senin oğlunu beğenicez :dilcikar:
ne işn var canım yardıma geleyim mikaydirigubbakcemile3
katecim ne kadar oldu diyete başlıyalı
evi topluyorum.yaza temizlik yapıcam o zaman sen bana ben sana yardımlaşırız.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?