70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bence azda olsa etkisi vardır diye düşünüyorum

bilmiyorum bu krem olaylarına oldum olası inanmadım inanamadım gitti

sen bu zamana kadar hareketsiz kal ye ondan sonra bi jel hepsini yok etsin yok öyle bişey bence

zahmet olmazsa rahmet olmaz diyorum ben

özlüyo insan katecim .hayelcim her gün yaz ne kadar yaptıgını.inş yarıda bırakmazsın.senin için çok iyi olur.toparlar vucudun.bu arada arkadaş rekam yapıyo bu gün kayıt olmuş 8 mesaj yazmış hepside aynı reklam.farklı zayıflama sayfalarına yazıyo.aklinialirimsmile

ben bugün sabah- 2 dilim kepek ekmegi 2 dilim peynirle
ara-bir muz
öglen-annemdeydim ezogelin corbasi 3 kasik nohut 2 kasik pilav,dün misafirlekteydim ordada pilav vardi ordada 2 kasik yedim,bu hafta baska pilav yemem artik
aksam-1 aktivia yogurt,
ara-2 bardak acik cay
tüm gün 1 litre ve 1 bardak su ,yarim sisem var daha onuda bitirim yatana kadar
belki bir arar nescafe icerim kofeinsiz,maglum bebisde benle beraber gece yarisina kadar oturmasin,yarim yagli sütle

bilmiyorum bu krem olaylarına oldum olası inanmadım inanamadım gitti

sen bu zamana kadar hareketsiz kal ye ondan sonra bi jel hepsini yok etsin yok öyle bişey bence

zahmet olmazsa rahmet olmaz diyorum ben

mantıklı tabi ama umut işte ne yapıcan

kız dünden beri bana soru sorup duruyon hayırdır oğluna mı alıcan? kaydirigubbakcemile3

28 canem :1ninca:

sen kaç yaşındasın

yok kız benim iki tane kızım var belki senin oğlun vardır da kızlarımdan birini sana veririm dedim kaydirigubbakcemile3 ya okadar çokmu soru sordum :kedi: bende 27 yaşındayım

Kilo veren arkadaşlar

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4 :hooray: a.s.

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5

Özlemilker...............90............................79...........................78,5..-0,5

Nesibe26...............75.............................72,5..........................71,9..-0,6

Aynı kiloda kalanlar

.............................

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Lilie......................83,7..........................73,6...

Pembelii.................76...........................73

Ethos...................... 81........................78,5

SultanSena..............73........................ 68,3

Feyza85................73.

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen

yok kız benim iki tane kızım var belki senin oğlun vardır da kızlarımdan birini sana veririm dedim kaydirigubbakcemile3 ya okadar çokmu soru sordum :kedi: bende 27 yaşındayım

benim oğlum öyle herkesi beğenmez ama bakalım bir kahveni içmeye geliriz artık zemuszemus

maşallah kaç yaşında kızların?

genemiiii :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…