70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya arkadaşlar benim gözlerim karanlık görüyo spordan sonra. sabah iyi ama spordan sonra voltaj düşüyo sanki karanlık görüyorum nedenkine

canım sen zafiyette geçiriyo olabilirsin bak hiç aç bırakma kendini mutlaka bişeyler ye acıktığında

ya nasıl 72 ye indin canım?Al bendende o kadar ya gitmiyo bi türlü...
Bende çabucak sinirleniyom canım sıkılıyo...Bahar yorgunluğumu acaba bizi böyle yapan....
iyi geceler kizlar esnemekden agzim yirtilcak :)) ben cikiyorum iyi uykular herkese
İyi geceler canım...

bugün kızımı doktora götürdükten sonra markete uğradık.bi arkadaşımla karşılaştım orda...Bi bakayım sana nasılsın dedi aynıyım dedim.Karnıma bakıp 2. mi var burda dedi.Benim en zayıf halimde bile göbeğim hafifde olsa vardı.Şimdi daha çok ama onun söylediği kadar da değildi...Zaten canım sıkılıyodu o da tuz biber ekti şu kilo problemime...Bi an önce gitse şu kilolar....senağlama:Saruboceq:

günaydin kizlar,bugün cok kötü birgüne basladim,aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,merak ettim tartilayim dedim 200 gramm almisim cumartesiden bu yana,nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum ya,aksam 6-7 den sonra yemek denen biseyi agzima koymuyorum geceleri midemden sesler cikiyor bazen,tüm gün su iciyorum,tatli desem eskiden günde yarim paket cikolata yerdim 1 haftadir eve koymuyorum tatli ,ne yapacagim bilemiyorum ya,vereyim derken aliyorum ya,elma sirkesi iciyorum yaklasik 3-4 gündür sabah ve aksamllari acaba omu siskinlik yapiyor yoksa regl hala olmadim omu,yada gercekden ben kilo aliyorum diyet yapayim derken:a015:

bünyemiz belki yavaş yavaş vercektir.Sıkma canını.Ben ne zaman diyet diye düşünsem daha çok yiyorum sağlıklı beslenme diye başlasam o kadar değil....kaydirigubbakcemile5

canım internette emziren anne diyeti var. sen onu uygula. hiç diyet gibi değil zaten. emzirenlerin beslenmesi ve aynı zamanda kilo vermesi için. bence onu uygula. sonuçta doktor vermiş. bence biran önce ona başla derim ben kilo almış görünmen adet dönemi şişliğide olabilir ama genede bence en güzeli bu dönemde doktorun dediği olur. doktor verdiğine göre sütte kesilmez. ben bakmıştım gayet sağlıklıydı. böylece kilo verirsin. böyle giderse motivasyonun düşer ve zayıflayamayacağım sanır pes edersin. sen en iyisi onu uygula

haklisin bugünden itibaren baslayim,sabah kalktigimdan beri istahim kesildi bu yüzden zaten ben birde onunle deneyim,evet regldende olabilir ama yapcak sey yok emzirdigim icin en az daha 2-3 ay adet olmaya bilirmisim ,bünyeden bünyeye degisiyor.

arkadaşlar ben diyete aynen devam edeceğim ama koşu bandında fazla zorlamayacağım kendimi sonra çok halsiz düşüyorum. yemek yesemde heralde koşu çok kalori yaktırdığından kendime gelemiyorum. bu yüzden 6 km. koşmayacağım. 5 km falan yaparım artık napayım bu seferde çok halsiz kalıyorum canım kıpırdamak bile istemiyo. bugün ev temizleyeceğim ardından öğleden sonra 5 km. yaparım bir saatte. böylece zorlanmam hiç. sonuçta doktorlar yürüyüş veriyo. benimki yürüyüş değil hafif tempo koşu. böylece daha iyi olurum. tartıda baktım 2 günde 250 gram gitmiş. bu benim bünyeme fazla geldi. aslında spor yapmasam zorlanmam ama spor olunca böyle oldu. haftada 1 kilo ideal spor yaparak verenlere. eskisi gibi 1 kilo vereceğim haftada. aslında hafta sonu pizza yedim diye yüklendim spora ama pizzada pek etkilememiş bünyeyi. pizzayı yediğimin ertesi günü gayet iyi koşmuştum ama bir gün sonra hemen düştü performansım. heralde metabolizmam hızlı çalışıyo artıkki ondan böyle oldu. dikkat edeceğim.

elbette canım en iyisi doktorun dediğidir. aslında bakma ben diyetisyene gitmedim ama hayatımda o kadar çok diyetisyen listesi okudumki artık ezbere biliyorum. o yüzden gitmedim. ama işte ben koşuyorum o yüzden spora yüklenince halsiz kalıyorum yemek yesemde. bende artık daha dikkatli olacağım. spor yapanlar haftada 1 kilodan fazla vermemeli. belki kilosu fazla olan verebilir ama benim boy 168 kilo 70. sporda oluna zorlanıyorum. gücüm kalmıyo. hastalanacağıma dikkat eder sağlıklı kalırım. aslında ben haftada 1 kilodan fazla vermek istemiyorum. bu zaman kadarda herşey iyiydi ama 2 gündür 6 km. koşunca çok zorlandım. bende eskisi gibi spor yaparım. ya sporda bende hırs oluyo. bi erkek arkadaşı eşimin ben günde 1 saatte 6 km. koşarım dedi geçen. aslında diyetsiz bende 6 km. koşarım rahat. ama diyetle olmuyo. arkadaş öyle deyince bende çok hırslandım ama şunu unuttum. arkadaş hem erkekti hemde diyet yapmıyodu :roflol:

dikkat etmek lazım zaten eksik beslenmeyle kilo verilmiyo. ben eksik beslenmiyorum ama işte sporda diyette dozunda olmalı. sporda zorlanacağım hiç aklıma gelmezdi

Kilo veren arkadaşlar

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4 :hooray: a.s.

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5

Özlemilker...............90............................79...........................78,5..-0,5

Nesibe26...............75.............................72,5..........................71,9..-0,6

Ethos...................... 81..........................78,5...........................78...-0,5

Aynı kiloda kalanlar

.............................

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Lilie......................83,7..........................73,6...

Pembelii.................76...........................73

SultanSena..............73........................ 68,3

Feyza85................73.

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen

günaydın hanımlar

Şu anda beşibiryerde çayımı içiyorum ardından sporumu yapıcam.

naber hayel. benden iyilik. şimdi öğle yemeği yiyorum. 1 dilim kepek ekmek ve ton balığı. sabah aynıydı yediklerim. akşamada 1 tane karnıyarığım kaldı onu yiycem. sen neler yedin. bu arada hala spor yapamadım. sabah evi sildim süpürdüm. öğleden sonrada artık 1 saat koşarım ama 6 km. yapmam zorluyo çok. 5 km. falan olur

arkadaşlar ben bu 70-79 kilo aralığında zayıflayanların arasından ayrılmak istiyorum.sebebini bilmiyorum ama psikolojik olarak burada 70 sayısını sürekli gördüğüm için kilomda sabitlendi kaldı.dün itibariyle daha sıkı bir diyetle ve 69 kiloya bu haftasonu ulaşacağımdan emin olduğumdan mutevellit aranızdan ayrılıyorum.biraz orada motive olmam lazım.herkese kolay gelsin diyorum.bol kilo vermeli günler...hoşçakalın

güle güle canım. seni özleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…