ben bir yıl ara verdim ne olacak şimdi benim vücudumun işi bitti o zaman kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar benim gözlerim karanlık görüyo spordan sonra. sabah iyi ama spordan sonra voltaj düşüyo sanki karanlık görüyorum nedenkine
ya nasıl 72 ye indin canım?Al bendende o kadar ya gitmiyo bi türlü...arkadaşlar slm.bende aranıza katılmak istiyorum .72 kiloyum.ama ben diyet yapamam sanırım bebeğimi emziriyorum.5 ay once doğum yaptım 85 le girdim doğuma.72 de çakılı kaldım inemiyorum daha.58 le hamile kalmıştım.nasıl gidicek bu kilolar ya offff((
Bende çabucak sinirleniyom canım sıkılıyo...Bahar yorgunluğumu acaba bizi böyle yapan....slm kızlar bgn bendede bi yorgunluk vardı havalardan heralde hep uyuyasım var bebekten fırsat kaldıkça uzandım oda bgn huysuzdu içim sıkılıyo allh hayretsin bide evde yanlızdık bütün gün boyunca hiç bi iş yapmadım öle oturdum oturduğum yerde akşam yemeği yememek baya işe yarıyo yaza kadar zayıflarım inşallah
İyi geceler canım...iyi geceler kizlar esnemekden agzim yirtilcak :)) ben cikiyorum iyi uykular herkese
günaydin kizlar,bugün cok kötü birgüne basladim,aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,merak ettim tartilayim dedim 200 gramm almisim cumartesiden bu yana,nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum ya,aksam 6-7 den sonra yemek denen biseyi agzima koymuyorum geceleri midemden sesler cikiyor bazen,tüm gün su iciyorum,tatli desem eskiden günde yarim paket cikolata yerdim 1 haftadir eve koymuyorum tatli ,ne yapacagim bilemiyorum ya,vereyim derken aliyorum ya,elma sirkesi iciyorum yaklasik 3-4 gündür sabah ve aksamllari acaba omu siskinlik yapiyor yoksa regl hala olmadim omu,yada gercekden ben kilo aliyorum diyet yapayim derken:a015:
günaydin kizlar,bugün cok kötü birgüne basladim,aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,merak ettim tartilayim dedim 200 gramm almisim cumartesiden bu yana,nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum ya,aksam 6-7 den sonra yemek denen biseyi agzima koymuyorum geceleri midemden sesler cikiyor bazen,tüm gün su iciyorum,tatli desem eskiden günde yarim paket cikolata yerdim 1 haftadir eve koymuyorum tatli ,ne yapacagim bilemiyorum ya,vereyim derken aliyorum ya,elma sirkesi iciyorum yaklasik 3-4 gündür sabah ve aksamllari acaba omu siskinlik yapiyor yoksa regl hala olmadim omu,yada gercekden ben kilo aliyorum diyet yapayim derken:a015:
canım internette emziren anne diyeti var. sen onu uygula. hiç diyet gibi değil zaten. emzirenlerin beslenmesi ve aynı zamanda kilo vermesi için. bence onu uygula. sonuçta doktor vermiş. bence biran önce ona başla derim ben kilo almış görünmen adet dönemi şişliğide olabilir ama genede bence en güzeli bu dönemde doktorun dediği olur. doktor verdiğine göre sütte kesilmez. ben bakmıştım gayet sağlıklıydı. böylece kilo verirsin. böyle giderse motivasyonun düşer ve zayıflayamayacağım sanır pes edersin. sen en iyisi onu uygula
haklisin bugünden itibaren baslayim,sabah kalktigimdan beri istahim kesildi bu yüzden zaten ben birde onunle deneyim,evet regldende olabilir ama yapcak sey yok emzirdigim icin en az daha 2-3 ay adet olmaya bilirmisim ,bünyeden bünyeye degisiyor.
günaydın hanımlar
Şu anda beşibiryerde çayımı içiyorum ardından sporumu yapıcam.
arkadaşlar ben bu 70-79 kilo aralığında zayıflayanların arasından ayrılmak istiyorum.sebebini bilmiyorum ama psikolojik olarak burada 70 sayısını sürekli gördüğüm için kilomda sabitlendi kaldı.dün itibariyle daha sıkı bir diyetle ve 69 kiloya bu haftasonu ulaşacağımdan emin olduğumdan mutevellit aranızdan ayrılıyorum.biraz orada motive olmam lazım.herkese kolay gelsin diyorum.bol kilo vermeli günler...hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?