70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün biraz bitki caylari alcam günde 2fincan yesil cay 2 fincan isirgan otu cayi vücudumdaki suyu alsin diye belki dogumdan kalan siskinlikler gitmemisdir daha 1 bardakda bitki karisimi cay icsem asiri olmaz dimi??

Kilo veren arkadaşlar

Feyza85..................73............................73...........................71.....-2 :hooray: a.s.

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5

Özlemilker...............90............................79...........................78,5..-0,5

Nesibe26...............75.............................72,5..........................71,9..-0,6

Ethos...................... 81..........................78,5...........................78...-0,5

Aynı kiloda kalanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Pembelii.................76...........................73

SultanSena..............73........................ 68,3

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen

merhabalar herkese akşam yemekte çorba salata yoğut ve biraz da makarna yedim, yemekten önce biraz kuruyemiş atıştırdığım içn çok ağır yemek yemedim, daha spor da yapmadım bir saate kadar yaparım, yemeklerden sonra yeşil çay içmeye başladım çok iyi geliyor :)

slm kızlar bugun çok yoruldum temizlik yaptım
sonrada yemekti bebişti derken yeni girebildim
hoşgeldin canım sen tuncelinin neresindensin?
canım biz merkezdeyiz
hoşgeldin canım bebecik ne yapıyo
iyi bebişte büyüyo canım
yaa bende aynıyım sabahları yataktan kalkmak istemiyorum
benimde belde yağlanma var ama ben zayıfken bile vardı tabi şimdi daha fazla

bugün biraz bitki caylari alcam günde 2fincan yesil cay 2 fincan isirgan otu cayi vücudumdaki suyu alsin diye belki dogumdan kalan siskinlikler gitmemisdir daha 1 bardakda bitki karisimi cay icsem asiri olmaz dimi??

emzirme durumu varsa bitki çayı iyi değilmiş ama yoksa fazla gelmez heralde ama yine fazla içme

bu aralar spor yapamıyorum regl dönemimde başladı misafirlerde var.offffff.stres oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…