hayel sen sonradanmi kilo aldin yoksa hepmi balik etliydin?
hayel sen sonradanmi kilo aldin yoksa hepmi balik etliydin?birde boyun kacm bmi normal gösteriyorda 20.1 ondan sordum
canım biz merkezdeyizhoşgeldin canım sen tuncelinin neresindensin?
iyi bebişte büyüyo canımhoşgeldin canım bebecik ne yapıyo
yaa bende aynıyım sabahları yataktan kalkmak istemiyorumsabahlari kalktigimda yatakdan yürümekde zorlaniyorum bir agirlik oluyor vücudumda,hamileligin son aylarinda basladi hala devam ediyor zayifken böyle sikayetleri yokdu aktiv bir halde kalkardim simdi yürümekde zorlaniyorum kalkarken kilodanmi acaba?
benimde belde yağlanma var ama ben zayıfken bile vardı tabi şimdi daha fazlatabiki büyük kzım anne bacakların incelmiş tombişliğin gitti diyo eşim başta inanmadı başaramam sandı ama o da anladı bu sefer çok kararlı olduğumu sen baya inceldin diyo şu simittende bir kurtusam en çok belimde yağlanma var canım biraz gitti yağlar ama ben tamamen gitmesini istiyorum :gitme:
bugün biraz bitki caylari alcam günde 2fincan yesil cay 2 fincan isirgan otu cayi vücudumdaki suyu alsin diye belki dogumdan kalan siskinlikler gitmemisdir daha 1 bardakda bitki karisimi cay icsem asiri olmaz dimi??
slm kızlar bugun çok yoruldum temizlik yaptım
sonrada yemekti bebişti derken yeni girebildim
canım biz merkezdeyiz
kardeşim orada yapmıştı askerliğini turkbayragi
asker için zor bi yer canım
bildiğim kadarıyla çok dağlık bir yer tunceli.munzur dağları falan.siz oralı mısınız?
asker için zor bi yer canım
evet canım malesef öyle çarşı izni falan yoktu hiç
neyse yapmış kurtulmuş canım
benimde abim askerde hayırlısıyla o da yapıp gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?