arkadaslar ben gecen 75 yazmısım 65 dım şimdi 63.5 oldum cok mutluyummm.
arkadaşlar size bi güzel haberim var. ben hep 90 beden sütyen takardım. ama bugün yeni bi sütyen aldım. 85 beden. emin değildim alırken olurmu diye korkum vardı ama alayım sonra zayıflayınca takarım diyodumki cuk diye oturdu sütyen. çokta güzel oldu valla. yaşasın spor ve diyet ohaoldumsmile
naber hayel. benden iyilik. şimdi öğle yemeği yiyorum. 1 dilim kepek ekmek ve ton balığı. sabah aynıydı yediklerim. akşamada 1 tane karnıyarığım kaldı onu yiycem. sen neler yedin. bu arada hala spor yapamadım. sabah evi sildim süpürdüm. öğleden sonrada artık 1 saat koşarım ama 6 km. yapmam zorluyo çok. 5 km. falan olur
naber hayel. benden iyilik. şimdi öğle yemeği yiyorum. 1 dilim kepek ekmek ve ton balığı. sabah aynıydı yediklerim. akşamada 1 tane karnıyarığım kaldı onu yiycem. sen neler yedin. bu arada hala spor yapamadım. sabah evi sildim süpürdüm. öğleden sonrada artık 1 saat koşarım ama 6 km. yapmam zorluyo çok. 5 km. falan olur
bende iyiyim canım yine sabah kavlatımı geç yaptım arada elma yedim beşibiryerde çayımı içicem ilk fırsatta sporumu yapıcam akşam da 1kase çorba 4 kaşık tavuklu pataes yapmıştım az yağlı birde salata yerim bu kadar yoğur yemek çok iyiymiş diyette daha hızlı kilo vermeye yarıyomuş tabiki yağsız olacak bunu atlamııştım günlük 200gr tüketicem 2.5 ayda 8 kilo daha vermek istiyorum sence verebilirmiyim
sabahlari kalktigimda yatakdan yürümekde zorlaniyorum bir agirlik oluyor vücudumda,hamileligin son aylarinda basladi hala devam ediyor zayifken böyle sikayetleri yokdu aktiv bir halde kalkardim simdi yürümekde zorlaniyorum kalkarken kilodanmi acaba?
elbette canım. elbette vereceksin. ayda ideal 5 kilo versen 2 ayda 10 kilo yapar. sporada başlamışsın. daha ne olsun canım. ama bak sen şimdi yeni başladınya spora o yüzden tartda kasları gelişip arttığından zayıflamamış hatta kilo almış gözükebilirsin canım. endişeye kapılma sakın. kaslarından öyle olur. ahtırla nasıl ben ilk haftalara 75 e takılıp kalmıştım. o yüzden endişelenme
demin koştum geldim. aslında yavaş koşacaktım ama baktım iyiyim bende 62 dakikada 6 km. koştum. alıştı galiba vücut bu tempoya. zorlanmadım.
ya canım önemli değil aslında tartıdaki rakamlar görünüşün ne diyo o önemli bir düşünsene tatıda 60sın ama görenler sana sen 65 varsın deseler neye yarar benim 60 kilo olmam vücudumun toparlanmasını istiyorum buyüzden spor şart
evet canım. spora başlaman çok isabetli olmuş. şimdi vücudunda yavaş yavaş toplanır artık. doğumdan kalma göbeğim var demiştin yanlış hatırlamıyosam o gider. göbeğin toparlanır. zaten bence sende göbek çok yoktur belki gevşeme vardır malum iki doğum yapmışsın. göbek şişiyo hamilelikte sonra balon gibi iniyo doğum oluna. elbette gevşeme olur. gevşeme toparlanınca sen eskisinden daha zayıf görünürsün. bu arada kızların ne diyo diyet durumuna. destek oluyolarmı sana. anne zayıfladın falan diyolarmı. birde eşin sen zayıflayamazsın diyodu şimdilerde ne diyo moral veriyomu
bel ve karın ağırlıklı spor yapmam lazım
gider gider merak etme bendede var yavaş eriyo orası. eridiğini anlıyorum ama çok yavaş gidiyo. yağlar azaldıkça o da gider. belinde incelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?