70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

monaroza kız sen kilo bildirimi yapmamışın bana

özelime yaz kilonu da ekliyim listeye.

emzirme durumu varsa bitki çayı iyi değilmiş ama yoksa fazla gelmez heralde ama yine fazla içme

bende arada kaldim ,burdaki doktorlar gün boyunca cok su cok bitki caylari tüketin diyor süt icin diyorlar,hatta özel karisimlar veriyorlar süt cayi felan diye,internetten arasitiryorum aslinda icilmemesi gerekdini yaziyor arada kaldim valla bugün bi barkda yesil cay bir bardak isirgan otu cayi ictim bakalim ne olcak

canım sana mesaj atmıştım ya ben haftaya versem olur mu diye tartı bozuk burda da eczane yok merkezde var diye
hava kötü olduğu için bebişle çıkamıyoz

ay canım unutmuşum kusur bakma

Bugün çok yoruldum ben sabah 1 saat 8 dakika sporumu yaptım

üstünede mutfak temizledim penceresini falan sildim,halısını sildim

ardından oğlumun odasını temizledim

akşamada böyle yorgun düştüm.

yok canım önemli değil
bende bügün temizlik yaptım
koltukları yıkadım salonumun halısını yıkadım
çok yorucu bi gündü bu arada siporumu da ihmal etmedimkaydirigubbakcemile2

Sıcak su içmek, insana tokluk hissi verdiği için zayıflamaya yardımcı oluyor. Soğuk su ise tam aksine iştah açıp daha çok yemek yemeye yol açıyor Soğuk su içmek ve hatta soğuk suda yüzmek, karnı acıktırarak daha çok yemek yenilmesine neden oluyor. İngiltere’de, soğuk suda yüzen ve spor yaptıktan sonra soğuk su içen kişiler üzerinde deneyler yapıldı. Araştırma sonucunda, bu kişilerin soğuk suda yüzerken daha sıcak suda yüzenlere oranla az kalori yaktığı belirlendi. Ayrıca, araştırmacılara göre; terli içilen soğuk su da sıcak suya oranla daha çok karın acıktırıyor. Sıcak su içmenin ise kişileri tok tutup zayıflattığını belirten uzmanlar, ”Zayıflamak isteyenler, sıcak su içmeli. Sıcak su, bağırsakları daha hızlı çalıştırırken fazla yağları da yakıyor” diyor. Yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır

Sıcak su vücudu nasıl etkiler?

Kan damarları daha az elastik olur ve içindeki birikim nedeni ile çapı küçülebilir, bu nedenle yüksek kan basıncı oluşabilir ve kan dolaşımı problemleri ortaya çıkabilir.

Sindirim sistemi de daha az elastik olur, kabızlığa yol açar. Çinliler soğuk içip yemenin içsel organları daha çok büzdüğüne, problemleri daha da kötüleştirdiğine inanır.

Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir. Sıcak su sistemimizi temizler.

diye yaziyor nette,paylasmak istedim....

gnaydın kızlar.ben yine kahvaltımı aynı yaptım. bugün kabak yemeği yapacağım. evde 2 tane kabak var. değerlensin istedim. tavuklu yapacağım. öğlen ve akşam onu yerim artık. bugün yine 6 km. koşarım. hepinize bol diyetli bi gün geçirmenizi dilerim

internette az turladım. kabak yemeği tarifilerine baktım. zeytinyağlı kabak tarifi vardı herkes çok güzel oldu diye yorum yazmış. bende zeytinyağlı yapacağım. öğlen tavuk yerim. akşama yoğurt ve kabak yemeği

şimdi gideyim yemekleri yapayım. eşimede börülce yemeği ve bulgur pilavı yapacağım

günaydin kizlar,dün morali bozuk bir gün gecirmisdim,72.800kg dan 73 cikdigim icin,ama bugün cok mutluyum aman nazar degmeyim,sabah tartildim 72.400 olmusum inanamadim,dün acda kalmadim halbuki,veeee kendimide ölctüm 18 günde belimden 5 cm ,göbegimden 4 cm ,basenimden 3 cm vermisim .81-103-102 ölcülerindeyim artik .3 nden 10 cm versim cok iyi olcak ...:)

Merhaba Kızlar ben yeni aranıza katıldım Kilom 75 ama 65 olmak istiyorum ne olur bana yardım edin.Bugünde itibaren az yemeye karar verdim ve akşamlarıda mekik yapmayı düşünüyorum.

Merhaba Kızlar ben yeni aranıza katıldım Kilom 75 ama 65 olmak istiyorum ne olur bana yardım edin.Bugünde itibaren az yemeye karar verdim ve akşamlarıda mekik yapmayı düşünüyorum.

ben önceleri bitki caylari yani yesil cay ve isirgan otu cayi yada sirf bitki cayi iciyordum 2-3 kilo fazlam oldugu zaman gidiyordu hemen,bende 72.400 60 kilo olmak istiyorum,diyet menüm tam yok emzirme diyetini uygulamaya calisiyorum internetten ama yazan her malzemede evde olmayinca evdekilerden azar azar yiyorum,aksam 7 den sonra yemek yemiyorum veee en ise yarayani spor spor spor birde cok su ..insallah sende verirsin.

selam kızlar. yemekleri yaptım geldim. valla kabak yemeğinin bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmiyodum. nasıl yaptığımı yazayım. soğanı doğradım tencereye. üzerine 3 diş sarımsak doğradım. sonra 2 tane kabak doğradım. üzerine 1 havuç doğradım. üzerine 1 domates doğradım ve 1 yemek kaşığıda sulandırılmış biber salçası koydum. ve hiç su kullanmadan ateşe koydum. çok kısık ateşte pişirdim. baharat olarak kekik ve karabiber kullandım. önce sarımsak çok gelir diye korktum ama inanın tamda kıvamında oldu. yemek pişince üzerine 1 yemek kaşığı zaytinyağı gezdirdim ve süper oldu. valla kabak sevmem aslında ama çok lezzetli oldu. bundan sonra yaparım sık sık. akşama yoğurtla yerim. tavsiye edrim hem diyet yemeği hemde lezzetli

hoşgeldin canım. yemeklerine 1 kaşık yağ kullan. hamur işlerinden ve tatlıdan uzak dur ve 1 saat yürüyüş olabilir dans olabilir yada burda pekçok arkadaşın yaptığı leslie ile evde yürüyüş var onu yap. sevdiğin bişeyler olsun. tek başına mekik yetersiz olur. metabolizmanı hızlandıracak bi aktivite olmalı. mekik sadece karın kaslarını çalıştırır tek başına yağ yakmaz. senin yağ yakımını sağlayacak aktiviteler yapman gerek. ben mesela evde koşu bandım var hergün onda 1 saatte 6 km. koşarım. gayet memnunum. walk at homede gayet iyi. arkadaşlar internetten indirip evde yapıyolar. sonuçlar güzel. az yiyip aç kalma. gün içinde protein, calsiyum, lif ve karbonhidratı düzenli al canım. aç kalarak zayıflanmaz çünkü metabolizman yavaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…