70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen banada aynısı oluyor belki de 73 e yükseldiğin gün vücudun su tutmuş olabilir.. en önemlisi böyle anlarda moral bozukluğuna kapılıp rejime küsmemek sanırım.. bu kadar kilo verme mücadelesi içindeyken insanın 500 gr. almak bile canını fena halde sıkıyor..senağlama

ben de son zamanlarda 73.3 ile 73.9 arasında gidip geliyodum 300-500 gram aşağı yukarı. Delirtti beni bu 73 küsurlar.. bu sabah nihayet 73.0 ı gördüm lanetli galiba bu 73 yerimseniben bir an önce 72 ye geçmek istiyorum

tebrikler canım. inşallah 60 lı rakamlarıda görürsün. ben daha 70 deyim ama az kaldı 60 lı rakamları görmeye. heralde 5 hafta sonra 65 olucam inşallah.

günaydın hugocum

Benim yıllardır yaptığım yemeğin tarifini vermişsin kabak yemeğini eşim bu şekilde sevdi yoksa hiç sevmiyordu bayanssulusmile

kızlar bazen vücutta ödem oluyo vücut su topluyo o yüzden kilo almış gözükebiliriz o yüzden moral bozmayın. sporunuzu diyetinizi yaptıktan sonra zamanla gidecek kilolar. sonuçta arada kaçamak olsada eskisi gibi yemiyoruzya elbet vereceğiz.

günaydın hugocum

Benim yıllardır yaptığım yemeğin tarifini vermişsin kabak yemeğini eşim bu şekilde sevdi yoksa hiç sevmiyordu bayanssulusmile

bende sevmem kabak ama bu şekilde yeni denedim. eşimde yemediğinden almıyodum kabak ama artık kabakta vazgeçilmez yemeklerden oldu benim için. gerçekten çok lezzetli oldu. tam diyet yemeği canım

bugünkü kahvaltım benimde aynıydı yağsızpeynirli tost.(tabiki light ekmekle)

Yanına salatalık ve maydonoz doğradım üzerine limon sıktım.

Sabah ilk kalkar kalkmaz beşibiryerde çayımı içiyorum ardından 1 saat 8 dakika walk at home (5 miles)

Akşama ne yapacağıma karar vermedim daha belki kabak yaparım hugo gibi markete gidicem pazar alışverşi için alır yaparım.

Ara öğünlerde ya 1 elma yada 4 kuru kayısı yiyorum.

selam kızlar az önce aranıza katıldım 71 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum aç geziyom vallahi elma yemekten içim çıktı bu arada bir ay önce 75 kiloydum:)))))

tebrikler canım. inşallah 60 lı rakamlarıda görürsün. ben daha 70 deyim ama az kaldı 60 lı rakamları görmeye. heralde 5 hafta sonra 65 olucam inşallah.

60 ları gördüğümde thisbe harikalar diyarında olucak galiba zemuszemus... hanımlar burdan şunuda paylaşmak istiyorum. kadınlar kulübünde bu başlık beni gerçekten motive ediyor. sizlerin tecrübelerini okumak bazen bunaldığım konularda yanlız olmadığımı görmek sevindiriyo beni.. :enbuyukkk:

bi bayan var tanıdığım. kadın 165 boyunda 50 kilo. yaşıda 49. iki çocuğu var. manken yani. bu ameliyat geçirmiş ve yaşına göre çok çabuk iyileşmiş hatta doktor bile şaşırıp ona neler yediğini ve neler yaptığını sormuş. bu kadın haftanın 6 günü spor yapıyo. 1 saat yürüyo. tam buğday ekmeği tüketiyo. bulgur pilavı yiyo. sebze yemeklerini hep 1 kaşık yağla yapıyo. ette yağ kullanmıyo. kepek undan kekler, poğaçalar yapıyo. herşeyi yiyo anlayacağınız yemek olarak. ama bu şekilde. çikolata bitter yiyo. ve 49 yaşında 50 kilo. yağı yok ve çok genç gösteriyo. haftada 1 günde kendine ayırıyo. o gün istediğini yiyiyo. tatlı, pizza kebap ne isterse. gençken kiloluymuş sonra beslenme alışkanlıklarını değiştirerek ve sporla manken gibi olmuş. ne güzel yaaa. benimde yapmaya çalıştığım şey. bende haftanın 6 günü sağlıklı yiyeceğim dikkat ederek. diyet yemeklerle. haftanın 1 günündede istediğimi yiyeceğim. tatlı olarak her zmana sütlü tatlı ve dondurma tercihim.

gayet güzel canım çok iyi gidiyosun. az kaldı kilolara vedaya.

ben bu hafta sonu 69 u görürüm heralde koşuya yüklendim. bakalım hafta sonuna neler olacak

gayet güzel canım çok iyi gidiyosun. az kaldı kilolara vedaya.

inşallah canım ya hep beraber inşallah.

Eşim ilk başlarda diyeti bırakırım istikrarlı olmam sanıyordu şimdi sporla birlikte de

desteklediğim için farkı görüyor ve dün akşam bana dediki bende yapayım şu walk at home ı

akşamları beraber yapalım dedi.Ama ben akşamları yapamam dedim çünkü akşama bitkin

düşüyo vücudum en güzeli sabah yapmak insan güne zinde başlıyo.

sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirebilmiş. işte başarı bu. zaten 10 kilo verip 10 kilo geri almak en kötüsü. kendimiz için iyi olanı yiyelim.. bu yazdıkların ne kadar güzel bir örnek olmuş tam buğday ekmeği, bulgur pilavı, kepek unu alıştırmak lazım bünyeleri.. sporda unutulmadan tabi..bunların içerisinde bir tek bitter çikolata işini sevmedim yerimseniben sütlü varken bitter yemek nedense hiç keyif vermiyo bana kaydirigubbakcemile2

Bu arada walk at home yapanlar o videodaki kadın yani leslie kaç yaşında biliyomusunuz tam 63 yaşındaymış akannehir

Kadın spor yaptığı için 20 yaşında gibi gösteriyo ama sporla genç ve fit kalmış bayanssulusmile

kimse varlığımı farketmedi mi?

tabiki farkettik kaydirigubbakcemile2 hoş geldin aramıza.. 1 ayda 75ten 71 e inmeyi başarmışsın ki bu çok güzel zaten tavsiye edilende 1 ayda 2-4 kilo arası vermek.. ama bence elinden geldiği kadar ara öğünleri arttırarak aç kalmamaya çalış sarı leblebiyle falan açlığını bastırırsan rejim hem daha kolaylaşır hemde metabolizmanı canlı tutarsın kilo vermen kolaylaşır

selam kızlar az önce aranıza katıldım 71 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum aç geziyom vallahi elma yemekten içim çıktı bu arada bir ay önce 75 kiloydum:)))))

kimse varlığımı farketmedi mi?

Farkettim canım ancak vakit bulabildim kusura bakma birincisi listeye girmek istiyorsan bana özelden başlangıç kilonu hedef kilonu ve bulunduğun kiloyu bildirmen lazım.

ıkincisi aç kalarak ve tek yönlü beslenerek kilo verilmez verilsede belli bir süre sonra tekrar

fazlasıyla vücuduna geri döner.Öncelikle bazı testleri yapman lazım kan değerlerin ve kolesterol şeker gibi hastalıkların varmı bunları en yakın sağlık merkezine gidip yaptır canım yoksa daha kötü sonuçlar doğurabilir senin için.Bu değerlerin normalse eğer bizlerle birlikte hergün ne yediğini buraya yazarak kilo verebilirsin nerede doğru gidiyorsun nerede yanlış gidiyorsun hep birlikte konuşuruz.

bu günün bomba haberi bu olsa gerek ben o yaşımda nasıl görünürüm acaba

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bana metabolizma hızlandırıcı yiyecek ve içecekler hakkında bildiklerinizi yazın noooolur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…