günaydin kizlar,dün morali bozuk bir gün gecirmisdim,72.800kg dan 73 cikdigim icin,ama bugün cok mutluyum aman nazar degmeyim,sabah tartildim 72.400 olmusum inanamadim,dün acda kalmadim halbuki,veeee kendimide ölctüm 18 günde belimden 5 cm ,göbegimden 4 cm ,basenimden 3 cm vermisim .81-103-102 ölcülerindeyim artik .3 nden 10 cm versim cok iyi olcak ...:)
bazen banada aynısı oluyor belki de 73 e yükseldiğin gün vücudun su tutmuş olabilir.. en önemlisi böyle anlarda moral bozukluğuna kapılıp rejime küsmemek sanırım.. bu kadar kilo verme mücadelesi içindeyken insanın 500 gr. almak bile canını fena halde sıkıyor..senağlama
ben de son zamanlarda 73.3 ile 73.9 arasında gidip geliyodum 300-500 gram aşağı yukarı. Delirtti beni bu 73 küsurlar.. bu sabah nihayet 73.0 ı gördüm lanetli galiba bu 73 yerimseniben bir an önce 72 ye geçmek istiyorum
selam kızlar. yemekleri yaptım geldim. valla kabak yemeğinin bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmiyodum. nasıl yaptığımı yazayım. soğanı doğradım tencereye. üzerine 3 diş sarımsak doğradım. sonra 2 tane kabak doğradım. üzerine 1 havuç doğradım. üzerine 1 domates doğradım ve 1 yemek kaşığıda sulandırılmış biber salçası koydum. ve hiç su kullanmadan ateşe koydum. çok kısık ateşte pişirdim. baharat olarak kekik ve karabiber kullandım. önce sarımsak çok gelir diye korktum ama inanın tamda kıvamında oldu. yemek pişince üzerine 1 yemek kaşığı zaytinyağı gezdirdim ve süper oldu. valla kabak sevmem aslında ama çok lezzetli oldu. bundan sonra yaparım sık sık. akşama yoğurtla yerim. tavsiye edrim hem diyet yemeği hemde lezzetli
günaydın hugocum
Benim yıllardır yaptığım yemeğin tarifini vermişsin kabak yemeğini eşim bu şekilde sevdi yoksa hiç sevmiyordu bayanssulusmile
tebrikler canım. inşallah 60 lı rakamlarıda görürsün. ben daha 70 deyim ama az kaldı 60 lı rakamları görmeye. heralde 5 hafta sonra 65 olucam inşallah.
bugünkü kahvaltım benimde aynıydı yağsızpeynirli tost.(tabiki light ekmekle)
Yanına salatalık ve maydonoz doğradım üzerine limon sıktım.
Sabah ilk kalkar kalkmaz beşibiryerde çayımı içiyorum ardından 1 saat 8 dakika walk at home (5 miles)
Akşama ne yapacağıma karar vermedim daha belki kabak yaparım hugo gibi markete gidicem pazar alışverşi için alır yaparım.
Ara öğünlerde ya 1 elma yada 4 kuru kayısı yiyorum.
gayet güzel canım çok iyi gidiyosun. az kaldı kilolara vedaya.
bi bayan var tanıdığım. kadın 165 boyunda 50 kilo. yaşıda 49. iki çocuğu var. manken yani. bu ameliyat geçirmiş ve yaşına göre çok çabuk iyileşmiş hatta doktor bile şaşırıp ona neler yediğini ve neler yaptığını sormuş. bu kadın haftanın 6 günü spor yapıyo. 1 saat yürüyo. tam buğday ekmeği tüketiyo. bulgur pilavı yiyo. sebze yemeklerini hep 1 kaşık yağla yapıyo. ette yağ kullanmıyo. kepek undan kekler, poğaçalar yapıyo. herşeyi yiyo anlayacağınız yemek olarak. ama bu şekilde. çikolata bitter yiyo. ve 49 yaşında 50 kilo. yağı yok ve çok genç gösteriyo. haftada 1 günde kendine ayırıyo. o gün istediğini yiyiyo. tatlı, pizza kebap ne isterse. gençken kiloluymuş sonra beslenme alışkanlıklarını değiştirerek ve sporla manken gibi olmuş. ne güzel yaaa. benimde yapmaya çalıştığım şey. bende haftanın 6 günü sağlıklı yiyeceğim dikkat ederek. diyet yemeklerle. haftanın 1 günündede istediğimi yiyeceğim. tatlı olarak her zmana sütlü tatlı ve dondurma tercihim.
kimse varlığımı farketmedi mi?
selam kızlar az önce aranıza katıldım 71 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum aç geziyom vallahi elma yemekten içim çıktı bu arada bir ay önce 75 kiloydum:)))))
kimse varlığımı farketmedi mi?
Bu arada walk at home yapanlar o videodaki kadın yani leslie kaç yaşında biliyomusunuz tam 63 yaşındaymış akannehir
Kadın spor yaptığı için 20 yaşında gibi gösteriyo ama sporla genç ve fit kalmış bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?