70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla öyle bi fiziğim olsun daha ne isterim. hakikaten 20 lik genç kız yani. bende sporu bırakmayı düşünmüyorum bakalım zamanla ne olacağız.

inanmiyorum bir ara yakindan gösterdi dedim ,kesin yasi bayagi vardir ama sporda ama gecn gösteriyor en fazla 48 demisidm

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bana metabolizma hızlandırıcı yiyecek ve içecekler hakkında bildiklerinizi yazın noooolur:)

canım metabolizma yiyeceklerden çok sporla hızlanır. sen sabah çavdarılı kepekli yada tam buğday unlu ekmeklerden birini seç. sabah 1 yada 2 dilim peynirle domatsle ye. yumurtada ye. arada 1 meyve ye. öğlen 150 gram kadar seçimi sana kalmış et ye. ama yağsız olsun. ve pişirirkende yağ kullanma ekmekle ye. akşamda sebze yemeğin olsun yanında yoğurt salata ekmek. tüm yemeklerin 1 kaşık yağdan fazla olmasın. spor olarakta günde 1 saat walk at home olabilir dans olabilir yürüyüş olabilir bişeyler yap. ben bu şekilde 7 haftada 7 kilo verdim canım üstelikte yağ gitti. kas kaybım fazla değil. göbeğim eriyo benim. aç kalınmaz aç kalırsan metabolizman zayıflar. bitki çayları metabolizmayı biraz hızlandırır ama elbette sporun etkisini asla gösteremez. sporla hem yağ yakarısn 20. dakikadan 45. dakikaya kadar. hem kalori yakarsın hemde metabolizman hızlanır. ama unutma yağ yakan kardiyo egzersizleri yapman gerek. mekik falan yağ yaktırmaz, sadece kas çalıştırır. sen yürüyüş, şoşu, dans, bisiklet yada arkadaşların yaptığı wlk at home falan yap. 1 ayda sonuçlar çok iyi oluyo

Evet bende ilk duyduğumda çok şaşırdım ama kadın spor yaparak bu şekilde genç kalmayı başarmış

bizler daha bu yaşımızda nasılız ama sporla bizlerde başarıcaz inşallah

ben eskiden kendimi teyze gibi hissediyordum bazı kıyafetlerin içinde

şimdi zayıfladıkça daha mutlu hissediyorum

kateciğim eşin ufaktan başlıyo galiba kıskanmaya. ne güzel demekki çok iyi sonuçlar elde etmişinki o da seni görünce yavaştan kendine bakmaya başlamış. benim eşiminde akşam göbeği gözüküyodu tişörtünden. ben görmeyeyim diye hemen üzerini düzeltti. eskiden yapmazdı. ben bakınca hemen göbeğini saklamaya çalışıyo :roflol: .

bana özel msj göndermek için en az 50 msj olması gerekiyormuş gönderemedim neyse buraya yazıım başlangıç kilom 75 hedef kilom 60 şu anki kilom 71 haziran sonuna kadar sürem var temmuzda tatile gidiyorum

kızlar ben öğle yemeğimi yiyorum. tavuk ve kepek ekmeği. tavuk yağsız. hatta üzrindeki ağları bile aldım bıçakla. ardından 1 saat koşarım bugünde. akşam belki sırt egzersizleri yaparım. ya ne zamandır yapıcam yapıcam diyorum bi türlü başlayamadım. ama bu akşam yapıcam. sırt çalışınca çok güzel oluyo. ben eskiden çok yapardım bayağı iyi gözüküyo. ya zayıflayınca sırtta bile gevşeme oluyo. sırtta yağ varmış gibi oluyo. ben bi ara çok yaptım ve sırtımı toparladı. şimdilerde iyi. zaten o yüzden ihmal edip duruyorumya. ama neyse bu akşam yaparım. zaten koşuya ek kol, göğüs omuz çalışıyodum ağırlıkla. şimdide sırt için pilates egzersileri yaparım ek olarak

1 öğünümü gevrek ile değiştirdim sabah kahvaltıda kızarmış ekmek peynir şekersiz çay domates salatalık yiyorum akşamda bir kase çorba ve salata yiyorum tabiiki yağsız ama spor yapmıyorum 17 aylık bir bebeğim var dolayısıyla yürüyüş flnda hikaye oynamayı mı denesem ki?

sitede bakım olduğu için cevap yazamadım canım kusura bakma

evet kıskanmaya başladı sen ne güzel zayıflıyosun ben göbekli mi oluyum yanında diyo

Ama aslında görünürde göbeği falan yok ama yapılıdır eşim onun tek avantajı boyu

boy olmasa o kilo çok fazla gözükürdü onda

gevrek derken izmirli misin canım sen?

Bu arada 1 gevrek değilde yarım gevrek ye bence

olabilir canım. günde 1 saat oyna. akşam 1 kase çorba ve salata az canım. üstelik sen emziriyosundur. bak internette emziren anne diyeti var. yaz aramaya emziren anne diyeti diye. doktor vermiş sen onu uygula. emzirmek bayağı kalori yaktırıyo. sen onu oku ve uygula sonuçta doktor vermiş değilmi

meyveli soda konusunda ne dersiniz bazısı zayıflatır diyo bazısı tam tersi kilo aldırır diyo

hiçbir yiyecek ve içecek tek başına zayıflatmaz. ancak diyet ve sporla işe yarar. tam tersi soda acıktırıyo insanı. ayrıca meyveli sodada şeker var o yüzden içilecekse sade içilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…