Bu arada walk at home yapanlar o videodaki kadın yani leslie kaç yaşında biliyomusunuz tam 63 yaşındaymış akannehir
Kadın spor yaptığı için 20 yaşında gibi gösteriyo ama sporla genç ve fit kalmış bayanssulusmile
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bana metabolizma hızlandırıcı yiyecek ve içecekler hakkında bildiklerinizi yazın noooolur:)
bu arada listeye ve bana özele nasıl giricem bulamadımm
Bu arada walk at home yapanlar o videodaki kadın yani leslie kaç yaşında biliyomusunuz tam 63 yaşındaymış akannehir
Kadın spor yaptığı için 20 yaşında gibi gösteriyo ama sporla genç ve fit kalmış bayanssulusmile
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bana metabolizma hızlandırıcı yiyecek ve içecekler hakkında bildiklerinizi yazın noooolur:)
kateciğim eşin ufaktan başlıyo galiba kıskanmaya. ne güzel demekki çok iyi sonuçlar elde etmişinki o da seni görünce yavaştan kendine bakmaya başlamış. benim eşiminde akşam göbeği gözüküyodu tişörtünden. ben görmeyeyim diye hemen üzerini düzeltti. eskiden yapmazdı. ben bakınca hemen göbeğini saklamaya çalışıyo :roflol: .
1 öğünümü gevrek ile değiştirdim sabah kahvaltıda kızarmış ekmek peynir şekersiz çay domates salatalık yiyorum akşamda bir kase çorba ve salata yiyorum tabiiki yağsız ama spor yapmıyorum 17 aylık bir bebeğim var dolayısıyla yürüyüş flnda hikaye oynamayı mı denesem ki?
gevrek derken izmirli misin canım sen?
Bu arada 1 gevrek değilde yarım gevrek ye bence
1 öğünümü gevrek ile değiştirdim sabah kahvaltıda kızarmış ekmek peynir şekersiz çay domates salatalık yiyorum akşamda bir kase çorba ve salata yiyorum tabiiki yağsız ama spor yapmıyorum 17 aylık bir bebeğim var dolayısıyla yürüyüş flnda hikaye oynamayı mı denesem ki?
meyveli soda konusunda ne dersiniz bazısı zayıflatır diyo bazısı tam tersi kilo aldırır diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?