70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demin koştum geldim. birazdan 1 armut ve 1 ceviz yiyeceğim. ardından 1 saat uyurum. sabah 6 da kalktım.

nasılsın betül. nasıl gidiyo diyet. bugün neler yedin. bu arada eşin ve kayınvalidenler zayıfladığını farkediyodur heralde. artık sesleri kesilmiştir umarım.

hugocuk sen kaç bedensin şimdi

canım ben daha yeni kıyafet almadım. sadece geçen bi kapşonlu tişört aldım pamuklu. l beden aldım ama bol geldi. eskiden xl alırdım hep. m beden oluyo tam ama eşim vücut hatlarımı belli eden şeyler giymemi istemediğinden mecbur bi büyük beden giyiyorum. eski 42 beden pantolonlar bol bayağı. heralde 40 beden olur artık bana pantolonda

slm kızlar ben geldim.nasıl gidiyo diyet.bu arada hayellcim ben 60 kilo iken 40 bedendim yani biraz sıkıyodu ama.57 de tam kırk beden oluyorum.ama benim basenim geniş.herkesin fizigine göre degişir.arkadaş var.62 kilo ama 38 giyiniyo.boshayallersmile

bende canım fazla dar kıyafet giymem eşimde istemez zaten bende yeni kıyafet almadım daha 60 kilo olayım ozaman inşallah yeni ciciler alıcam 60 kilo da acaba 40 beden olurmuyum kieyvahedigeldismile

nasılsın betül. nasıl gidiyo diyet. bugün neler yedin. bu arada eşin ve kayınvalidenler zayıfladığını farkediyodur heralde. artık sesleri kesilmiştir umarım.

iyiyim canım eşim artık sustu.çabaladıgımı görüyo.ve ben regl oldum.1 kilo daha gider heralde.70.20 şuan.haftada 4 gün kahvaltıda yumurta yiyorum diğer gümler çorba içiyorum içine bulgur atıyorum her çorbanın ekmeksiz yiyorum.bu aralar kayınvalidemlere pek gitmedik.eşim işten çıkacakmış annesi üzülmesin duyupta diye gitmiyor.görmediler.ama görümcem çatlar görse aynı kilodaydık çünkü.zemuszemus

canım bende çooook eskiden 60 kilodayken 40 beden gayet rahat oluyodu malum iki doğum yaptık yağlarım fazla o yüzden endişeleniyorum artık 40 beden olmak istiyorum ya

demin 32 beden kotumu giydim. bayağı bol geldi. bacaklar ve kalça kısmı popo kısmı falan çok bol ama işte varya göbek tutuyo ya. yer yer bol ama göbek tutyo. yani göbekte şöyle pantolonu karnımın en üstüne kadar çekebiliyorum yani bol ama belimdende düşmüyo. ama artık yakı şmıyo eskisi gibi içini dolduramadığımdan. amele gibi durdu. 7 kilo verdim bu zaman kadar. 77 kiloyken bu pantolunun beli çok sıkıyodu. belden göbek fırlıyodu üzerine bol şeyler giyerek kapatıyodum. sizce nasıl sonuçlar iyimi. doğruyu söyleyin

kızlar ben karar verdim 38 bedene kadar devam edicem bu yaza kadar ne verdiysem artık tatil dönüşü aynen devam benimle devam etmek isteyenler burayla bağlantısını koparmasın benimle yolun sonuna kadar devam etmek isteyen varmı

Son düzenleme:

e heralde iyi 77 kilo ile 70 kilo olmak aynı şeymi arkadaşım ya tabiki fark çoktur birde sen doğum filan yapmamışsın senin yağ oranın daha azdır benden avantajlısın anlıyacağın

var canım olmamı .ben varım 53 veya 57 ye kadar burdayım kurtulamazsınız benden.hayellcim kader arkadaşı olalım senle.bu kilolara inat.ben böle incecik görene kadar kendimi bitirmem bu işi.seninleyim.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…