70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben varım. 60 a kadar bende devam diyorum. 10 haftada 10 kilo veririm bu düzennle

var canım olmamı .ben varım 53 veya 57 ye kadar burdayım kurtulamazsınız benden.hayellcim kader arkadaşı olalım senle.bu kilolara inat.ben böle incecik görene kadar kendimi bitirmem bu işi.seninleyim.Şeniz

tamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kaydirigubbakcemile3

bu arada hayelcim eşim işten çıkman ihtimali oldugu için benim köyüme taşınma ihtimalimiz var.nasipse.kaydirigubbakcemile5

tamam yağsız bulgur pilavından dönenin kaşığı kırılsın. ama burada olalım başka topiğe geçmeyelim. burası bana uğurlu geldi arkadaşlar.

Amanda aman ne koyu muhabbetler edilmiş böyle maşallah diyim nazar değmesin topiğimize

burda olduğumuz sürece oluruz. ekip işi. insan burda olunca ister istemez dikkat ediyo zayıflıyo. arada kaçamak olsada ertesi gün aynen devam ediyo. 2 ay önce bi pantolon aldımdı. l bedendi. başka büyüğü yoktu. beden zayıflarım diye almıştım ilk giydiğimde beli hiç kapanmadı. mümkü değğil giyememiştim. o zaman işte 77 kiloydum. şimdi 70 kiloyum ve devamlı dışarı çıkarken bu pantolunu giyoyorum artık oluyo.

ben 38 den ziyade 40 beden olmak istiyorum 40 beden olup o kiloda kalmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…