kızlar ben kara verdim 38 bedene kadar devam edicem bu yaza kadar ne verdiysem artık tatil dönüşü aynen devam benimle devam etmek isteyenler burayla bağlantısını koparmasın benimle yolun sonuna kadar devam etmek isteyen varmı
var canım olmamı .ben varım 53 veya 57 ye kadar burdayım kurtulamazsınız benden.hayellcim kader arkadaşı olalım senle.bu kilolara inat.ben böle incecik görene kadar kendimi bitirmem bu işi.seninleyim.Şeniz
ben varım. 60 a kadar bende devam diyorum. 10 haftada 10 kilo veririm bu düzennle
tamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kaydirigubbakcemile3
tamam öyle olsun ama pilavda bulgur pilavı olsun :roflol: artık atasözlerimizde değişti. onlarda light oldu
bu arada hayelcim eşim işten çıkman ihtimali oldugu için benim köyüme taşınma ihtimalimiz var.nasipse.kaydirigubbakcemile5
bu arada hayelcim eşim işten çıkman ihtimali oldugu için benim köyüme taşınma ihtimalimiz var.nasipse.kaydirigubbakcemile5
bu şehiremi Allah hakkınıza hayırlı olan neyse onu versin
tamam yağsız bulgur pilavından dönenin kaşığı kırılsın. ama burada olalım başka topiğe geçmeyelim. burası bana uğurlu geldi arkadaşlar.
zumum seninde beden ölçünü sorayım :))
suanda 42 dar geliyor ama 44 de bol geliyor herhalde 43:roflol:,benimde hedefim 38 insallah
kate sende mi burdasın sengözlerimebaksanab
aramızda görünmez biri var :1ninca:
ben 42 beden oldum galiba çünkü 44 beden pantolonum bol geliyo artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?