70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben müsadenizle çıkıyorum kızlar. sabah çok erken kalktımya gözlerim yoruldu. 1 saat dinleneyim sonra görüşürüz bys

bugün markete gittim her zaman gittiğim zaman çikolata falan mutlaka alırdım

O çikolataları büsküvileri bide en görünen yerlere koymuyolarmı insan sinir oluyo

Resmen milleti tahrik ediyolar alsınlar diye

Ama ben hiç birinden almadım sadece tahıl bar aldım bide maviyeşilin incirlisi var ondan aldım onlarıda ara öğünlerimde azar azar yiyorum.

ben diyete başladığımdan beri hiç markete gitmedim gitmekte istemiyorum :umursamaz:

aynen benim:enbuyukkk: hiç bir diyetim 3 haftayı geçmemişti 10 yıl önceki kiloma inmeme az kaldı bura sayesinde

bende 8 yıl önce 65 kiloydum en son

70 ile hamile kalmıştım 78 ile doğurdum ama 70 e kadar düşebilmiştim en son

69 u gördüğümü hatırlamıyorum.

Ama inşallah 4 hafta sonra 65 i de görücem sizlerle birlikte :Saruboceq:

inşallah canım insan yeterki istesin başaramıyacağı şey yok

hadi kızlar göriyim sizi muhabbetiniz daim olsun.ben yine en tatlı yerde bırakıyorum.bebişin mamalar bitmiş markete gidicem.herkese selam diyete devam.

38 mi valla ben bu bedeni hiç göremiycem galiba....Çünkü ideal kilomda olduğum zamanlarda bile 38 bende düşmedim.....kemiklerim sağlam sanırım....

Kilo veren arkadaşlar

Feyza85..................73............................73...........................71.....-2 :hooray: a.s.

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5

Özlemilker...............90............................79...........................78,5..-0,5

Nesibe26...............75.............................72,5..........................71,9..-0,6

Ethos...................... 81..........................78,5...........................78...-0,5

Aynı kiloda kalanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Pembelii.................76...........................73

SultanSena..............73........................ 68,3

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…