katecim kızdınmı ya
selamlar herkese detokslardayım ben yine kaydirigubbakcemile3
şu soğuk ayran çorbası var ya yine onu deniyorum bu sefer kararlıyım yapıcam kaydirigubbakcemile3
bu hafta 65-66 arası gidip geliyorum bugün burda çok güzel muhabbetler olmuş beden ölçülerinden falan, ben aslında tam olarak bilmiyorum kendimin kaç beden giydiğimi, ama liseden beri 65 ten fazlaydım (ama 70'i hiç bulmadım) 42 giyerdim, kot da sanırım 34 numara oluyordu, şimdi 34 numara biraz bol duruyor beden olarak da 40 olmuşumdur herhalde kıyafet filan denemiyorum şu ara
detokslar falan zor olmuyomu şeker
ilk yaptığımda zorlandım sonunu getiremedim hugocum ama bu sefer iyi gidiyorum bi gün yapsam yeterli olur sanırım ama normalde yapanlar iki gün yapmış.
tatlım elma sirkesi annemde şişkinlik yapıyo beni zayıflatıyo amagünaydin kizlar,bugün cok kötü birgüne basladim,aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,merak ettim tartilayim dedim 200 gramm almisim cumartesiden bu yana,nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum ya,aksam 6-7 den sonra yemek denen biseyi agzima koymuyorum geceleri midemden sesler cikiyor bazen,tüm gün su iciyorum,tatli desem eskiden günde yarim paket cikolata yerdim 1 haftadir eve koymuyorum tatli ,ne yapacagim bilemiyorum ya,vereyim derken aliyorum ya,elma sirkesi iciyorum yaklasik 3-4 gündür sabah ve aksamllari acaba omu siskinlik yapiyor yoksa regl hala olmadim omu,yada gercekden ben kilo aliyorum diyet yapayim derken:a015:
hızlı ve çok spor kas yaptırırmışarkadaşlar ben diyete aynen devam edeceğim ama koşu bandında fazla zorlamayacağım kendimi sonra çok halsiz düşüyorum. yemek yesemde heralde koşu çok kalori yaktırdığından kendime gelemiyorum. bu yüzden 6 km. koşmayacağım. 5 km falan yaparım artık napayım bu seferde çok halsiz kalıyorum canım kıpırdamak bile istemiyo. bugün ev temizleyeceğim ardından öğleden sonra 5 km. yaparım bir saatte. böylece zorlanmam hiç. sonuçta doktorlar yürüyüş veriyo. benimki yürüyüş değil hafif tempo koşu. böylece daha iyi olurum. tartıda baktım 2 günde 250 gram gitmiş. bu benim bünyeme fazla geldi. aslında spor yapmasam zorlanmam ama spor olunca böyle oldu. haftada 1 kilo ideal spor yaparak verenlere. eskisi gibi 1 kilo vereceğim haftada. aslında hafta sonu pizza yedim diye yüklendim spora ama pizzada pek etkilememiş bünyeyi. pizzayı yediğimin ertesi günü gayet iyi koşmuştum ama bir gün sonra hemen düştü performansım. heralde metabolizmam hızlı çalışıyo artıkki ondan böyle oldu. dikkat edeceğim.
ısırgan otu süt yapar yeşil çayında hiç bir zararı yokbende arada kaldim ,burdaki doktorlar gün boyunca cok su cok bitki caylari tüketin diyor süt icin diyorlar,hatta özel karisimlar veriyorlar süt cayi felan diye,internetten arasitiryorum aslinda icilmemesi gerekdini yaziyor arada kaldim valla bugün bi barkda yesil cay bir bardak isirgan otu cayi ictim bakalim ne olcak
bence detokslarda çok oyalanmayın kızlar..
sonrası kötü oluyor hüsrana uğramayın geçici giden kilolarla
bence detokslarda çok oyalanmayın kızlar..
sonrası kötü oluyor hüsrana uğramayın geçici giden kilolarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?