70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar öğlen yemeğini 12 de yemiştim çünkü sabah erken kahvaltı yapmıştım. saat 2 gibi 1 meyve ve 1 ceviz yedim. şimdi acıktım ve yarım paket çubuk kraker ve 2 tane form çikolata kaplı bisküvi yedim. ben bu hafta açlık hissetmeye başladım. eskiden böyle olmazdı. acaba spora yüklendimde ondanmı hemen acıkıyorum

selamlar herkese detokslardayım ben yine kaydirigubbakcemile3
şu soğuk ayran çorbası var ya yine onu deniyorum bu sefer kararlıyım yapıcam kaydirigubbakcemile3

bu hafta 65-66 arası gidip geliyorum bugün burda çok güzel muhabbetler olmuş beden ölçülerinden falan, ben aslında tam olarak bilmiyorum kendimin kaç beden giydiğimi, ama liseden beri 65 ten fazlaydım (ama 70'i hiç bulmadım) 42 giyerdim, kot da sanırım 34 numara oluyordu, şimdi 34 numara biraz bol duruyor beden olarak da 40 olmuşumdur herhalde kıyafet filan denemiyorum şu ara

detokslar falan zor olmuyomu şeker

bence detokslarda çok oyalanmayın kızlar..
sonrası kötü oluyor hüsrana uğramayın geçici giden kilolarla

tatlım elma sirkesi annemde şişkinlik yapıyo beni zayıflatıyo ama
hızlı ve çok spor kas yaptırırmış
az ve yavaş yapılanı yağ yaktırır kilo verdirir diye duymuştum
ısırgan otu süt yapar yeşil çayında hiç bir zararı yok

aynen katılıyorum

kızlar slm bgn tok karnına 70 kiloydum demekki minimum yarım kilo daha gitmiş kilolardan kurtuldukça insan mutlu oluyo
darısı tüm isteyenlerin başına

Rutin rejimim devam ediyor. Sadece kahvaltıda ince bir dilim ekmek yiyorum öğlen tadımlık bi kaç lokma (o günkü tabldotta ne varsa) asla tabağı bitirmiyorum. Akşam 6 da son yemeğimi yiyorum bu akşamki son yemeğim bi kase salata idi. Bugün spor günümdü çok fırtına var o nedenle çıkamadım dışarı. Ama evde çalıştım. Okuldan çıktıktan sonra minibüsün güzergahında 40dk yürümüştüm.

Gelelim yeni habere :) 5 gün önce 74 kiloydım 71e düşmüşüm. Nasıl oldu bilmiyorum. Çünkü 5 günde 3 kilo imkansız, ki ben ölümüne bir rejim yapmıyorum. Sanırım işe başlamış olmam etken oldu. 1 aydır yoğun çalışıyordum. Rejimin tohumları o şekilde atıldıysa 5 gündür sürdürdüğüm rejim kilo kaybını hızlandırmış olabilir :) Neyse üzümü yiyorum bağını sormuyorum. Nasıl olduysa oldu şimdi 71 kiloyum :) :)

selam kizlar,aksam yemegimi yiyorum suanda,kepek ekmekli sandevic yaptim simarttim kendimi biraz kasar koydum domatesle,bugün gec oldu malesef saat 19.40 ,tam1 saat önce yemeliydim,gecede süt icerim belki

100gr haşlanmış mısır yedim. Ve saat 21.00de yediğim için kendimi suçlu hissediyorum. 18.00 dan sonra katı bişi yememeliydim

bugün walk at home 5 mili yaptim üzerimden otobüs gecmis gibi hissettim kendimi :roflol:,sporun ardindan cok yorgun bitkin hissetim kendimi hemen uyumak istedim neden acaba? hic böyle olmazdim

Diyetisyenler bile ayda 1 yada 2 kere bu tarz detokslar veriyorlar metabolizma hızlansın ve bazı toksinlerden arınsın diye bu yüzden ayda 1 yada 2 kere yapmak zararlı değil.

ANcak sürekli bu şekilde beslenmek elbette zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…