sonunda benimde bir cizelgem oldu :lepi:
günaydın kızlar. nasılsınız. ben biraz kötü hissediyorum kendimi. moralim bozuk. neyse dün akşam ymeğinde çok kaçırdım. eşime yaptığım bulgur pilavından yedim. neyse akşam kaçamak oldu ama bugün aynen devam. akşam ellerimde bi kaşıntı başladı. gecenin ilerleyen saatlerinde arttı. saat gece 11 gibi artık dayanılmaz oldu. neyse acile gittik. meğer mantar enfeksiyonuymuş. ve ilerliyo sanki. neyse doktor merhem ilaç verdi yolladı. merhemi sürdüm ama daha kşınıyo. sol elim kıpkırmızı. sol elimde vardı ama şimdi sol bileğimdede var kırmızılık. yayılıyo sanki. çokta kaşınıyo. inşallah geçer. şimdi kahvaltıda menemen ve az peynirle 1 dilim ekmek yiyorum
ya benim akşam sadece parmak aralarımda vardı. sonra bu sabah baktım bileğimdede var kızarıklık. akşam yoktu bileğimde. ve çok kaşınıyo. yanıyo. suya tutunca az hafifliyo.
arkadaşlar acil cevap bekliyorum. temizliğe başlayacağım. sizce koltuk takımını arap sabunuyla sileyimmi
slm hugocum.benimde koltuk takımım açık renk.nerdeyse beyaz gibiler.ben hiç arap sabunu kullanmadım bilemicem ama ben hep kosla varya halı ve koltuk için onu kullanıyorum memnunum.sen bilirsin ama eldivende taksan ellerin kötü olur havasız kalır terler bence ellerin bi düzelsin sonra yap temizliğini.benimde elimde var eldiven dokunuyo terleme yaptıgı için.geçmiş olsun bu arada.opuyorumnanaktan
Selam hanımlar
Geçmiş olsun hugo bence de bi cildiyeciye tekrar görün
Bu sabah beşibir yerde çayımı içtim sonra sporumu yaptım.Ardından duşumu aldım.
Kahvaltıda 2 dilim light ekmekle peynirli yağsız tost yaptım.Yanına taze nane 1 salatalık 1 domates 1
tutam maydonozla salata yaptım yağsız üzerine limon ve az tuz serptim.
Ama dün akşam ben bi kaçamak yaptım itiraf ediyorum 1 tane magnum mini yedim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?