70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. nasılsınız. ben biraz kötü hissediyorum kendimi. moralim bozuk. neyse dün akşam ymeğinde çok kaçırdım. eşime yaptığım bulgur pilavından yedim. neyse akşam kaçamak oldu ama bugün aynen devam. akşam ellerimde bi kaşıntı başladı. gecenin ilerleyen saatlerinde arttı. saat gece 11 gibi artık dayanılmaz oldu. neyse acile gittik. meğer mantar enfeksiyonuymuş. ve ilerliyo sanki. neyse doktor merhem ilaç verdi yolladı. merhemi sürdüm ama daha kşınıyo. sol elim kıpkırmızı. sol elimde vardı ama şimdi sol bileğimdede var kırmızılık. yayılıyo sanki. çokta kaşınıyo. inşallah geçer. şimdi kahvaltıda menemen ve az peynirle 1 dilim ekmek yiyorum

günaydin evet benimde ara ara oluyordu parmak aralarinda felan cok kasinti oluyordu,bulasik deterjanindan felan olurmus

ya benim akşam sadece parmak aralarımda vardı. sonra bu sabah baktım bileğimdede var kızarıklık. akşam yoktu bileğimde. ve çok kaşınıyo. yanıyo. suya tutunca az hafifliyo.

gecmis olsun canim cok kötü bisey o kasidikca yara oluyordu bende ,ama ben bi krem kullanmisdim 4-5 dakka sonra kasintisida kizariklida gidiyordu yine oldugu zaman onu hemen sürüyorum

ya benim akşam sadece parmak aralarımda vardı. sonra bu sabah baktım bileğimdede var kızarıklık. akşam yoktu bileğimde. ve çok kaşınıyo. yanıyo. suya tutunca az hafifliyo.

geçmiş olsun canım bir cildiyeciye git o daha iyi anlar

kızlar size bişey soracağım. benim koltuklar krem renkli. ben bahar temizliğine başlayacağım ufaktan. bugün oturma grubunun tekini sileyim diyorum. koltukları alırken aldığım yer ılık sabunlu suyla temizle demişti. acaba diyorum arap sabunuylamı silsem koltukları. ne dersiniz arkadaşlar. arap sabunu daha iyi temizler diye düşündümde normal sabuna göre. acaba arap sabunu zarar verirmi koltuklara. halı yıkama makinem yok mecbur elde sileceğim. sizce napayım arkadaşlar

bu arada hepiniz sağolun arkadaşlar. ellerim kötü. üstelik göğüslerimin altındada var. önce ellerime krem süreceğim. ardındanda eldiven takıp öyle temizliğe başlayacağım napayım. bu arada doktor banada krem verdi ama hemen geçmiyo kaşıntısı. gece uykumdan uyandımda tekrar krem sürdüm. ama dünkü kadar şiddetli değil kaşıntı. bahar temizliğini biran önce yapmaya başlamalıyım. kpss sınavı yaklaşıyor. biran önce temizlikleri bitirip sınava konsantre olmalıyım. halıları mayısa bırakacağım. havalar iyice ısınsın ozamanda halıları yıkarım. temizlik yaptığım sürece spor yapamam heralde. zaten temizlik uzun sürer. akşamda ders çalışıyorum. diyete devam.

arkadaşlar acil cevap bekliyorum. temizliğe başlayacağım. sizce koltuk takımını arap sabunuyla sileyimmi

arkadaşlar acil cevap bekliyorum. temizliğe başlayacağım. sizce koltuk takımını arap sabunuyla sileyimmi

slm hugocum.benimde koltuk takımım açık renk.nerdeyse beyaz gibiler.ben hiç arap sabunu kullanmadım bilemicem ama ben hep kosla varya halı ve koltuk için onu kullanıyorum memnunum.sen bilirsin ama eldivende taksan ellerin kötü olur havasız kalır terler bence ellerin bi düzelsin sonra yap temizliğini.benimde elimde var eldiven dokunuyo terleme yaptıgı için.geçmiş olsun bu arada.opuyorumnanaktan

sağol canım. aslında bende ellerim geçsin sonra yaparım diyodum ama kpss yaklaşıyor ve bahar temizliği yapmadan konsantre olamiyorum. ondan bende bugünden başlayayım dedim. sınavdan iyi bi puan almam lazım. çalışmak mesleğimi yapmak istiyorum. en azından önümüzdeki hafta sonuna kadar temizliğimi bitiririm ve biran önce derse konsantre olurum. eşimde çok çalışıyo. nisanın 20 sine doğru izin alacak. o evdeyken temizlik olmuyo. kızıyo ve kendisi çok dağınıktır. kuşlarda yaramaz 3 taneler zaten. oturma odasının perdelerini çok kirlettiler. bi misafir gelse utanırım açıkçası. insanlar halden anlamaz laf eder. zaten şuanda oturduğum evde eski. temizlik yapsamda kapılar camlar eski zaten çok temiz gözükmüyo. bide üstüne temizlik olmayınca iyice kötü gözüküyo. en azından biyerden başlarsam rahatlarım biraz. oturdukça işler gözümde büyüyo ya. kayınvalidem iyide onun etrafındakiler çok laf ederler. hep arkamdan konuşurlar. daha gelmediler ama eve misafir gelse onlardan biri falan dedikodu yapar bende üzülürüm. aslında kuşlar tüm gün kafeste olsa bu kadar batmazdı hiçbişey ama yazık onlara acırım. kafeste esir gibi. evi çok seviyolar. evde oyun alanları oyuncakları var hep onlarla oynarlar. kafesi hiç sevmiyolar. bende salıyorum onları. gayet mutlular. napayım iş bana düştü

Selam hanımlar

Geçmiş olsun hugo bence de bi cildiyeciye tekrar görün

Bu sabah beşibir yerde çayımı içtim sonra sporumu yaptım.Ardından duşumu aldım.

Kahvaltıda 2 dilim light ekmekle peynirli yağsız tost yaptım.Yanına taze nane 1 salatalık 1 domates 1

tutam maydonozla salata yaptım yağsız üzerine limon ve az tuz serptim.

Ama dün akşam ben bi kaçamak yaptım itiraf ediyorum 1 tane magnum mini yedim :kedi:

bendede kosla var. peki betülcüğüm kosla kullanınca ardından tekrar siliyomusun temiz suyla. yoksa halıları yaptığımız gibi kuruyunca elektrik süpürgesiylemi süpürüyosun. bende kosla kullanayım hiç aklıma gelmemişti

sağol canım. magnum neki ben akşam bi tabak tereyağlı bulgur pilavi yedim. valla eşimde ye zaten spor yapıyosun zayıflıyosun dedi bende yüz buldum yedim. akşamda patlamış mısır yedim. ardından sinameki içtim. vicdanımı rahatlatmak için. bari yediklerim midemde durmasın dedim

neyse ben kaçtım kızlar. temizlik beni bekliyo. diğer odanın koltuklarını sileyim. perdelerini yıkayayım. kaloriferi çamaşır suyuyla sileyim. bi tek halısı kalsın. onuda mayısta yıkarım. asıl işim yarın. oturma odası var. üstelik kuşlarda oturma odasında durduğundan orasının perdeleri falan var. koltuklar var. yarın işim çok o yüzden yarın sabah 6 da kalkıp kuşlar uyurkende oturma odasına başlarım şimdilik hoşça kalın kızlar

slm kate bişey sorucam sana sormak gelenek halini aldı ama neyse.kaydirigubbakcemile3bu walk at home beş millik ne kadar sürüyo bide zorluyomu merak ettimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…