70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bu gün aç karnına tartıdım 69.80 çıktım çooooook muutluuyuum..hemde regl olldum heralde yani inşallah 68 küsürlere düşerim.guclubacismile

selam kızlar nasılsınız
ben en son geçen hafta bugün tartılmıştım sanırım.bi daha da fırsat olamadı ben de istemedim zaten regl dönemim başlamadan ve bitmeden tartılmayı yoksa fazla çıkıyo kilom moralim bozuluyo motivasyon falan kalmıyo.bakalım bu haftasonu tartılırım artık.sporumu artırdım biraz daha.stepperle yarım saat ya da 45 dk falan çalışıyordum artık 1 saat yapıyorum.bir de hani şu göbeğe takılan titreşimli kemerler var ya onu da kullanıcam bende var ama baya eskiden kalma bi şey o da işe yarar inşallah.şu yaz gelmeden bi zayıflasam da güzel güzel giyinsem gönül rahatlığıyla :Saruboceq:

selam millet. şimdi öğle yemeğimi yiyorum. tavuk ve kepek ekmek. oturma odasının halısını siliyorum. az bişey kaldı ama daha bi çekyatla koltuk var silinecek. birde kalorifer var silinecek. bugünlük işlerim bu kadar. şimdi yemek yiyip ardından tekrar kaldığım yerden devam edeceğim. bahar temizliği bittimiydi ancak o zaman rahatlarım artık. nihayet bugün başladım. otur otur nereye kadar. işler erteledikçe büyüyodu gözümde ama başladım nihayet

sağolasın canım. şimdi gideyimde işleri bitireyim. sonra eşimden bilgisayar düşerse eğer gelirim yine

kızlar şimdi ara öğünüm olan elmamı yedim yanınada 1 çay bardağı yoğurt yiyorum.

yoğurdun yağ yaktığını söyleniyor biliyorsunuz.Öğünlerinizde mutlaka yoğurt tüketin.

kizlar bugün spor salonunda spora basliyorum nihayet,1 saat sonra randevum var check up yapcaklar,kilomu,boyumu,yaglarimi,bel kalca göbek ölcülerini alcaklar,her ay yapcaklarmis kim birinci secilirse 1 ay sanirim bedava gidebiliyormus ,evdede leslie yi yaparim artik insallah mayis sonuna kadar 10-12 kilo veririm,

hadi bakalım hayırlı olsun canım

selam kızlar benim misafirler geldi o yüzden giremiyorum nete.bilginiz olsun.fırsat bulursam gireceğim ama.motivasyona ihtiyacım olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…