70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Özlemilker...............90............................78,5..........................77,5...-1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Ethos...................... 81...........................78............................76,9..1,1

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Nesibe26...............75.............................71,9

Arzum.d..................72.........................66

YaSelin..................77..............................72

Gülen..................78,8.......................77,5

Hugocuk..................77............................70

Feyza85..................73............................73.

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

canımya ilk partı indiriyom diğerlerini indiremiyorum nasıl olacak bana bilgi ver

rapid den indirdiğin için her indirmede 15 dakika beklemen gerekiyo o yüzden indiremiyosundur.Ama ben şöyle bi formül oluşturdum onun için her indirmede modemi kapatıp tekrar açıyorum.bu şekilde 15 dakika beklemiyorum ama bazen oluyo bazen olmuyo yani 15 dakika beklemekte gerekiyo bazen.

hıııııı anladım tamam deniyeyim bakalım olacak mı olumunekankayizsmile

bende katılcam ama korkuyorum.çok mu katı şartlarınzı acaba:)

yok şartımız :sm_confused: canım sen sadece kendini yalnız hisetmessin olumunekankayizsmile burda oldumu biz birbirimize destek oluyoruz vereliniortak bura sayesinde 6,5 kilo verdim :dance: aramıza hoşgeldin a.s.

bende katılcam ama korkuyorum.çok mu katı şartlarınzı acaba:)

şartlarımız çok katı guclubacismile

o kadar katı ki bi deri bi kemik kalıyo gelen ohaoldumsmile

şaka bi yana hergün sporunu yaparsan düzenli ve dengeli beslenirsen problem yok

birde her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıyorsunuz bana ama topiğe yazmak yok bana özelden mesaj atıyorsun özelden yazılmayan bildirimler dikkate alınmıyor.

kolay gelsin diyorum aramıza hoşgeldin a.s.

yok şartımız :sm_confused: canım sen sadece kendini yalnız hisetmessin olumunekankayizsmile burda oldumu biz birbirimize destek oluyoruz vereliniortak bura sayesinde 6,5 kilo verdim :dance: aramıza hoşgeldin a.s.

hış bulduk. evlendikten sonra aldım 10 kg ben 1 senedir de aynıyım.ve ağustos gibi bebek düşünüyoruz.vermem lazım yani 10-12 kg kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…