70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok alemsin ya bi deri bi kemik kalıyo gelen ha :roflol: biz niye kalamadık :roflol:

hoş bulduk.buraya her gün ne yedimizi yada yaptığımız sporları yazıyomuyuz peki

hugocuk bildirim yapmamış mı , pizzacıya mı gitmiş yine:))) yok yapmaz o öyle şeyler...

leslie abla ile gecen yaz 2,5 ay da 6 kg vermiştim.ahh ahh haziranda başlamıştım ramazana girince işler değişti bende yeniden saldım kendimi:)o kadar çok spor videosu var ki pc de en çok leslie ablayı yapıyorum.bi de karın ve basen kalça egzersizleri

katecim indirilen partları daha sonra bir dosya veyaa klasör haline nasıl getireceğiz,yani buraya çıkaar derken hepsini birdenmi işaretleyip çıkaracağız yoksa tek tek çıkartıp daha sonra dosyalarımı birleştireceğiz,eğer birleştireceksek nasıl yapcağız

birleştirme işlemini sen yapmıyorsun canım otomatik olarak oluyo.

Hepsini indirdikten sonra part 1 e yani ilk yüklediğin dosyanın üzerine fareyi getiriyorsun

sağ tıklarıp buraya çıkar ı işaretliyon yani tıklıyon bu kadar otomatikmen video çıkıyo ortaya

tamam canım bakalım seni çok meşgul ettim ama takıldığım bir yer olursa yine sana sorarım eşim pek ilgilenmiyor uğraşmak istemiyor ona sıkıcı geliyor heralde saol.Şeniz

tamam canım bakalım seni çok meşgul ettim ama takıldığım bir yer olursa yine sana sorarım eşim pek ilgilenmiyor uğraşmak istemiyor ona sıkıcı geliyor heralde saol.Şeniz

olsun bak bu sayede sende öğrenmiş oldun dimi ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…