şartlarımız çok katı guclubacismile
o kadar katı ki bi deri bi kemik kalıyo gelen ohaoldumsmile
şaka bi yana hergün sporunu yaparsan düzenli ve dengeli beslenirsen problem yok
birde her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıyorsunuz bana ama topiğe yazmak yok bana özelden mesaj atıyorsun özelden yazılmayan bildirimler dikkate alınmıyor.
kolay gelsin diyorum aramıza hoşgeldin a.s.
hış bulduk. evlendikten sonra aldım 10 kg ben 1 senedir de aynıyım.ve ağustos gibi bebek düşünüyoruz.vermem lazım yani 10-12 kg kadar
monam rozam neyi söylememişiz sana şekerim? aklinialirimsmile
aşkolsun ya bana neden söylemiyonuz:umursamaz:
şartlarımız çok katı guclubacismile
o kadar katı ki bi deri bi kemik kalıyo gelen ohaoldumsmile
şaka bi yana hergün sporunu yaparsan düzenli ve dengeli beslenirsen problem yok
birde her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıyorsunuz bana ama topiğe yazmak yok bana özelden mesaj atıyorsun özelden yazılmayan bildirimler dikkate alınmıyor.
kolay gelsin diyorum aramıza hoşgeldin a.s.
nasıl indirdiğinizi ben bi türlü beceremiyorum açılmıyo sizde bana söylemiyonuz:çok üzgünüm:
canım ben hala indiriyorum bitsin indirme işlemi bakayım açabilicem mi sana yardım ederim elimden geldiği kadar :teselli:
katecim indirilen partları daha sonra bir dosya veyaa klasör haline nasıl getireceğiz,yani buraya çıkaar derken hepsini birdenmi işaretleyip çıkaracağız yoksa tek tek çıkartıp daha sonra dosyalarımı birleştireceğiz,eğer birleştireceksek nasıl yapcağız
çok alemsin ya bi deri bi kemik kalıyo gelen ha :roflol: biz niye kalamadık :roflol:
hoş bulduk.buraya her gün ne yedimizi yada yaptığımız sporları yazıyomuyuz peki
katecim ellerine sağlık canım listemiz çok güzel olmuş....
birleştirme işlemini sen yapmıyorsun canım otomatik olarak oluyo.
Hepsini indirdikten sonra part 1 e yani ilk yüklediğin dosyanın üzerine fareyi getiriyorsun
sağ tıklarıp buraya çıkar ı işaretliyon yani tıklıyon bu kadar otomatikmen video çıkıyo ortaya
tamam canım bakalım seni çok meşgul ettim ama takıldığım bir yer olursa yine sana sorarım eşim pek ilgilenmiyor uğraşmak istemiyor ona sıkıcı geliyor heralde saol.Şeniz
nasıl indirdiğinizi ben bi türlü beceremiyorum açılmıyo sizde bana söylemiyonuz:çok üzgünüm:
evet canım hepsini yazıyoruz tabiki yaptığımız kaçamakları da yazıyoruz yerimseniben
eyvah eyvah.acaba ben aranıza katılmadan ayrılsam mıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?