70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçamayacam yani.ama ben çok kaçamak yapıyorum nolcak.eminim aranızda en çok kaçamağı ben yapıyorumdur:)

kızlar dikkat ettiniz mi altta misafirimiz hiç eksik olmuyo

buyrun katlın aramıza öyle uzaktan bakmayın gelin üye olun kk da herkese yer var bayanssulusmile

:enbuyukkk:
nasıl indirdiğinizi ben bi türlü beceremiyorum açılmıyo sizde bana söylemiyonuz:çok üzgünüm:

canım madde madde sıralayacağım sana
1-Vinrar programı bilgisayarda yüklümü,varsa sorun yok yoksa net ten indireceksin
2-linkleri zaten biliyorsun bunlardan sırasıyla 1 mili indireceksin 4 parttan oluşuyor her partın üzerine tıkladıktan sonra rapit açılıyor orada bir süre var onu bekle daha sonra iki saat şeklindeki şeylerden freeuser olana tıkla aç, kaydet şeklinde küçük bir sayfa açılacak orada kaydet diyeceksin ve pc de kaydedeceğin yeri seçeceksin belli bir süre sonra seçtiğin yere sıkıştırılmış dosya şeklinde kaydedecek bütün partları bu şekilde indir daha sonra açılmasını tarif ederim:enbuyukkk:

bu mudur budur işte a.s.

belki bu sefer 65 kiloyu görürüm artık çok sabırsızım ya bir an önce 60 kilo olmak istiyorum zamanım da azaldı haziranın ortasına kadar vermem lazım asıl istediğim kilo 58 kilo nun altına düşmek ama 60 olayımda yerter şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…