70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Özlemilker...............90............................78,5..........................77,5...-1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Ethos...................... 81...........................78............................76,9..1,1

Gülen..................78,8.............................77,5...........................77....-0,5

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Nesibe26...............75.............................71,9

Arzum.d..................72.........................66

YaSelin..................77..............................72

Hugocuk..................77............................70

Feyza85..................73............................73.

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

canım öncelikle bilgisayarında winrar programı varmı? varsa tamam yoksa internetten onu indirmen gerekiyo önce.

sonra her video için bütün partları indireceksin. bütün partları indirdikten sonra ilk partın üzerine sağ tuşla tıklayacaksın, açılan pencerede "buraya çıkart" veya "extract here" sekmesine tıklayacaksın. kendisi otomatik olarak videoyu çıkaracak. bunları bi yap, problem olursa yine konuşuruz.

o zaman sen yardım et canım ya ben bu konuda pek bilgim yok arkadaşımızda indirsin bilgilerini paylaş korkma alsanaalsanasmile

aa aşkolsun hayell sen biliyosun diye ben sana bıraktım ama sende böyle düşünüyorsan çok kırıldım sana

monarozacım google a leslie sende zayıfla diye yaz karşına çıkan ilk siteyi tıkla o sayfadan istediğin mili indir.

yok canım linklerde sorun yoktur, bi partı indirdikten sonra bir sonrakini indirmen için 15 dakika kadar geçmesi gerekiyo, ücretsiz indirdiğimiz için ********** böyle bir süre koyuyo. ama yine izin vermiyosa rapid oda haftasonu çok yoğun olduğu için olabilir. haftaiçi sabahları daha rahat indiriliyo.
bak canım ben indirmek için başka biryere üye oldum ordaki bir arkadaş bana yazmıştı aynı anda katede yazdı sağolsunlar onlar sayesin yaptım pes etme o kadar zor değil ben sana adım adım yardım ederim ok

canım winrar var ben bi yapayım sana dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…