aa aşkolsun hayell sen biliyosun diye ben sana bıraktım ama sende böyle düşünüyorsan çok kırıldım sana
monarozacım google a leslie sende zayıfla diye yaz karşına çıkan ilk siteyi tıkla o sayfadan istediğin mili indir.
tamam canım kaydirigubbakcemile5ŞenizŞenizyok canım linklerde sorun yoktur, bi partı indirdikten sonra bir sonrakini indirmen için 15 dakika kadar geçmesi gerekiyo, ücretsiz indirdiğimiz için ********** böyle bir süre koyuyo. ama yine izin vermiyosa rapid oda haftasonu çok yoğun olduğu için olabilir. haftaiçi sabahları daha rahat indiriliyo.
bak canım ben indirmek için başka biryere üye oldum ordaki bir arkadaş bana yazmıştı aynı anda katede yazdı sağolsunlar onlar sayesin yaptım pes etme o kadar zor değil ben sana adım adım yardım ederim ok
ben bunu söyledim zaten ya bildiğimden yardım etmiyorum elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
benin bebiş kalktı ben çıkıyorum iyi geceleropuyorumnanaktan:enbuyukkk:
katecim bende yeni öğrendim şu indirme işini eşim de bir türlü yapamadı açamıyoduk valla o kadar uğraştım ki sorma yardımların için sağol ayrıca seni kırdıysam kusura bakma bugünlerde iyi değilim malüm kayınpedrim rahatsız onunla uğraşıyoruz çok dalgınım bu aralar zaten
e bunu söylediysen tamam o zaman gereken şeyleri söylemişsin
burada link vermek yasak o yüzden veremiyorum başkada elimden bişey gelmiyo
ama bilgileri paylaş korkma diye yazman gerçekten çok kırıcı
eğer korksaydım sana bişey söylemezdim bilmiyorum derdim geçerdim
haklısın kusura bakma sinirlerim bozuk bu aralar afedersin
önemli değil hayelcim sen içini ferah tut olumunekankayizsmile:1hug:
keşke buralarda biryerde olsan gerçekten birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var sana iyi geceler canım ÇOK SAĞOL HERŞEY ıÇıN
günaydin kizlar....nasil gidiyor diyetler?
canım biraz erken değil mi bebeğin daha çok küçük yinede sen bilirsin
bencede erken bebeğin en azından 6 aylık olsun ek gıdalara geçsin öyle başlasan daha iyi olur karar senin yinede
ewet kızlar gorunuste erken gıbı gorunuyor fakat benım bebegım emmıyo zaten,dogdugu gunden berı memeyı hıc almadı bır sure sagdım verdım ama zamanla o da azaldı,artık hıc gelmıyo,yanı demek ıstedıgım zaten emmıyo mama yıyor
o yuzden harekete gecmeye karar verdım:enbuyukkk:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?