70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bunu söyledim zaten ya bildiğimden yardım etmiyorum elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

tamam canım kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz

ben bunu söyledim zaten ya bildiğimden yardım etmiyorum elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

e bunu söylediysen tamam o zaman gereken şeyleri söylemişsin

burada link vermek yasak o yüzden veremiyorum başkada elimden bişey gelmiyo

ama bilgileri paylaş korkma diye yazman gerçekten çok kırıcı

eğer korksaydım sana bişey söylemezdim bilmiyorum derdim geçerdim

katecim bende yeni öğrendim şu indirme işini eşim de bir türlü yapamadı açamıyoduk valla o kadar uğraştım ki sorma yardımların için sağol ayrıca seni kırdıysam kusura bakma bugünlerde iyi değilim malüm kayınpedrim rahatsız onunla uğraşıyoruz çok dalgınım bu aralar zaten

anlıyorum insanın morali bozuk olunca hiç bişey gözüne gözükmüyo

neyse benim uykum gelmeye başladı herkese iyi geceler.

haklısın kusura bakma sinirlerim bozuk bu aralar afedersin

keşke buralarda biryerde olsan gerçekten birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var sana iyi geceler canım ÇOK SAĞOL HERŞEY ıÇıN

bak kk dayız işte yakınz bir nevi değil mi ama? olumunekankayizsmile

Sana da iyi geceler canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
katecim sen bu hafta niye az kilo verdin kaçamakların mı oldu yoksa bu detoks seni yavaşlattımı

canım biraz erken değil mi bebeğin daha çok küçük yinede sen bilirsin

bencede erken bebeğin en azından 6 aylık olsun ek gıdalara geçsin öyle başlasan daha iyi olur karar senin yinede

ewet kızlar gorunuste erken gıbı gorunuyor fakat benım bebegım emmıyo zaten,dogdugu gunden berı memeyı hıc almadı bır sure sagdım verdım ama zamanla o da azaldı,artık hıc gelmıyo,yanı demek ıstedıgım zaten emmıyo mama yıyor
o yuzden harekete gecmeye karar verdım:enbuyukkk:a.s.

üzüldüm canım tamam hadi bakalım kararlısın baya görücez sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…