70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
bugün detoks yapıcaktım ama erken kalkamadığım için yapamadım ama malzemelerini hazırladım bugünden yarın kesin yapıyorum bakalım 2 günde ne değişiklik olacak kilomda inşallah gider :Saruboceq:

bu hafta ben mi birinci olmuşum....bu beni çok motive etti...Ama durdu galiba bi kaç gündür....

katecim sen bu hafta niye az kilo verdin kaçamakların mı oldu yoksa bu detoks seni yavaşlattımı

Bilmiyorum canım ya kaçamak derken pizza söylemiştik ondan yedim.Ama şu sıralar su içmeyi biraz azalttım gibi belkide o yüzden olmuş olabilir.Çok ta kasmıyorum kendimi yavaş yavaş gitsin ama gitsin.

3 gündür ayni kilodayim durakladi kilo vermem neden acaba?

bendede aynı oluyor bazen duruyor kilo gitmiyor deligibi tepiniyorum bütün gün kendi halime gülüyorum bazen yemek yemesi güzelde vermesi neden güzel deyil 5 dakikada yediğini 5 günde veremiyorsun olumunekankayizsmile hihoyyyt vücut kendini kilitliyormuş bazen yağ yakmak zorlaşıyormuş birkaç gündür yemek yemediysen o yürden kilo vermen durur yoğurt süt ve kahve iç bol bol ılık su iç vede acı ye bunlar metabolizmayı hızlandırırmış yağ yakmak kolaylaşır

Son düzenleme:
Ben bu gün uyuyamadım uyuyamayınca karnım acıktı ama kendimi zor tuttum.biraz marul iki dilimde peynir yedim...Şimdi iki fincan da yeşil çay içtim...Birazdan kahvaltı yaparım...

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün ben gündüz doğru düzgün bişi yemedim akşamda iş çıkı 2 km falan yürüyüş yaptım eve gelip tartıldım 300 gr düşük gösterdi bir günde o kadar vermişimmidir yoksa tartı beni kandırıyomukaydirigubbakcemile3

niye yanıltsın canım doğrudur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…