70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar nasıl gidiyo
kaçamaksız bir gün diliyorum hepinize
bugün detoksun ikinci günü bugünü bir atlatayım bir daha yapmama heralde çok zorluyo

böle zayıfladını görünce insan daha bi iştaha geliyo daha doğrusu gaza geliyo diyim:)

diyetin ilk haftalarında daha fazla kilo verirsin sana tavsiyem yediklerini tam olarak kesme miktarlarını azalt yağa ve tuza da dikkat et zamanla yediklerinin miktarını azaltırsın bilirsin birazdaha fazla hareket et en önemlisi su ben su içememe özürlüsüyüm genelde unutuyorum :kedi: kolay gesin :hulya:

sağol canım yağı tuzu azalttım evet haftada 3 günde yürüyüş programı yaptım kendime bana kilo aldıran akşam yemeği diyeti ben uzun süredir yapıyorum ama bir haftadır ciddi dikkat ediyorum diyete ilk başladığım kilom 76,600dü suyu bende içemiyordum ama bu lahana suyunu içtikten sonra içmeye başladım bana sanki susatıyo gibi geldi bilmiyorum eğer psikolojik değilse

Merhaba kızlar 58 kilodan 70 li kilolara ulaşmış bi hatun olarak bende buradayım..Lütfen benide kabul edin aranızaa

Hoşbulduk canım..6,5 kilo vermişsin harikasın :) tebrik ederim..
Azimleniyor insan başarılı arkadaşları gördükçe.. yerimseniben

sağol canım ben bura sayesinde vedim sende aksatmadan burayı ziyaret edersen veririsin bura insanı çok motive ediyo :enbuyukkk:

günaydin kizlar,bir arkadas 300 gramm vermisim diye yazmis bende 300 gram almisim gösteriyor tarti biraz suyu birazda sporu cogaltayim gider herhalde

günaydın hanımlar

Bugün detoksa başladım hadi bakalım kolay gelsin bana zemuszemus

katecim ya bu detoks benim iştahımı yerle bir etti dün yarısını bitirebildim valla en son akşam 7 de yedim 9 da yemem gerekti ama malesef yiyemedim bugün nasıl yiyeceğim bilmiyorum valla dünden kalan çorbayı yesem olurmu

leslie ile yürüyüşümü de yaptım iyi geldi kendimi yorgun değilde enerjik hissediyorum 12 çorba yemem gerek ya

evet aynı detoks aklinialirimsmile

kalan çorbayı ye bişey olmaz
leslie ile yürüyüşümü de yaptım iyi geldi kendimi yorgun değilde enerjik hissediyorum 12 çorba yemem gerek ya

çok güzel demek başladın artık spora kaydirigubbakcemile5

katecim se bilirsin belki benim özel mesaj kutumun dolmasına az kaldı ne olacak şimdi dolduktan sonra yazamayacakmıyım bidaha bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…