katecim se bilirsin belki benim özel mesaj kutumun dolmasına az kaldı ne olacak şimdi dolduktan sonra yazamayacakmıyım bidaha bilmiyorumkismile
bu sabah 1 mil olanı şu pilates lastıği ile olanı vara ya o nu yaptım birde 2 mil olanını
bu hafta inşallah 65 görücem :dance: sonra çizelgemi yeniliycem 60 yapıcam hedefimi zemuszemus
inşallah canım ya çok güzel gidiyorsun.Bende 65 i gördüğümde hedefim 60 olucak.
aslında isteğim 58 lerin altına inmek ama zamanım az 2.5 ay var kardeşimin düğününe ama kararlıyım 38 beden olana kadar devam tatil dönüşü kaldığım yerden devam edicem a.s
2.5 ayda sporla ne kadar verebilirim acaba :uhm:
kızlar beni gören arkadaşlarım zayıfladığımı söylemiyolar sadece bir arkadaşım söyledi sizce kıskançlık mı var acaba eşime söylüyorum ya fark edilmiyo mu zayıfladığım diye soruyorum o da yok farkediliyoda söylemiyolar diyo :dilcikar:
haftada 1 kilo versen yaklaşık 10 kilo verirsin
o kadar veremem heralde bende öyle hesaplıyorum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef :sinifsinif:
valla canım aynı durum bende de var malesef ama eşim söylüyo o yeter gerisi vız gelir tırıs gider yani :dilcikar:
haftada 500gr bile versen 5 kilo ediyo bu bile çok iyi
slm kızlar bügün geç kalktım
kahvatı bile yapmadım
slm kızlar bügün geç kalktım
kahvatı bile yapmadım
şimdilik 5 kilo yeter ama fazlası da iyi olur demi sempatiksalakcinni
diyette istikrarlı olmak istiyorsan erken kalkıp kahvaltını yapmalısın bu şekilde metabolizmanda yavaşlar erken kalkki metabolizman hızlansın.
diyette istikrarlı olmak istiyorsan erken kalkıp kahvaltını yapmalısın bu şekilde metabolizmanda yavaşlar erken kalkki metabolizman hızlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?