70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katecim se bilirsin belki benim özel mesaj kutumun dolmasına az kaldı ne olacak şimdi dolduktan sonra yazamayacakmıyım bidaha bilmiyorumkismile

mesajların karşısında küçük kare kutucuklar var silmek istediklerini işaretle sayfanın en altına gel orada sağ tarafta bir buton var seçilen mesajları diye yazıyor orasan sil i seç sonra git diye bir buton var onu işaretle işlem tamamdır.

bu hafta inşallah 65 görücem :dance: sonra çizelgemi yeniliycem 60 yapıcam hedefimi zemuszemus

bu sabah 1 mil olanı şu pilates lastıği ile olanı vara ya o nu yaptım birde 2 mil olanını

hımm ben de 5 mil olanını yapıyorum.geçen günde walk women serisini indirdim.Ona daha başlamadım önümüzdeki hafta başlarım onada bu hafta temizlikten vaktim olmayacak çünkü.
walk women serisinde 2 mil yürüyüşten sonra yerde karın ve kalça egzersizleri var.

inşallah canım ya çok güzel gidiyorsun.Bende 65 i gördüğümde hedefim 60 olucak.

aslında isteğim 58 lerin altına inmek ama zamanım az 2.5 ay var kardeşimin düğününe ama kararlıyım 38 beden olana kadar devam tatil dönüşü kaldığım yerden devam edicem a.s

aslında isteğim 58 lerin altına inmek ama zamanım az 2.5 ay var kardeşimin düğününe ama kararlıyım 38 beden olana kadar devam tatil dönüşü kaldığım yerden devam edicem a.s

düğün için mi zayıflıyorsun kız? kaydirigubbakcemile3

Oh ne güzel işte daha güzel kıyafetler alırsın kendine işte

herkes şaşıracak şimdi seni görünce bi iltifat bi ltifat ne güzel kilo vermişsin nasıl verdin?

falan diye sormalar oh deyme o zaman keyfine bayanssulusmile

kızlar beni gören arkadaşlarım zayıfladığımı söylemiyolar sadece bir arkadaşım söyledi sizce kıskançlık mı var acaba eşime söylüyorum ya fark edilmiyo mu zayıfladığım diye soruyorum o da yok farkediliyoda söylemiyolar diyo :dilcikar:

valla canım aynı durum bende de var malesef ama eşim söylüyo o yeter gerisi vız gelir tırıs gider yani :dilcikar:

diyette istikrarlı olmak istiyorsan erken kalkıp kahvaltını yapmalısın bu şekilde metabolizmanda yavaşlar erken kalkki metabolizman hızlansın.

ben kalkıyorum ama kahvaltı yapmıyorum eşimin kalkmasını bekliyorum genelde 10:30
gibi yapıyoruz kahvaltıyı düzen yok canım bizde eşimin çalışma saatleri sürekli değişiyo malesef gece 3 de eve geliyor bende onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…