ben kalkıyorum ama kahvaltı yapmıyorum eşimin kalkmasını bekliyorum genelde 10:30
gibi yapıyoruz kahvaltıyı düzen yok canım bizde eşimin çalışma saatleri sürekli değişiyo malesef gece 3 de eve geliyor bende onu bekliyorum
biliyorum canım haklısın
ama üç gündür bebiş sabahın beşinde kalkıyo dokuzda tekrar uyuyo bende bugun onunla uyudum
valla canım ben hergün saat 8:30 da kalkıp ilk olarak bitki çayımı içiyorum sonra sporumu yapıp ardından duşumu alıyorum.Sonra da kahvaltı yapıyorum.Burada önemli olan erken kalkmak erken kalkmak çok önemli metabolizma açısından.
kate bu çorbayı bitemesem bişi olmaz demi
kızlar ben çıkıyorum evde temizlik beni bekler görüşürüz akşama halim kalırsa eğer
olmaz merak etme
nihayet
hayel canım indirdim de nasıl açıcam
ben indirmedim fakat nasıl acılcağı hakkında fikrim var bütün partkarı indirip masa üstünde bir dosya aç ve içine koy bütün partları sonra bilgisayarında winrar programın yüklü olması lazım zateten önce winrar programını yükleyip daha sonra partları indirmen lazım masa üstüne kurmuş olduğun dosyayı aç 1 partın üzerine sağ tıkla partları buraya cıkart tıkla part çıkmadı orada takıldı ozaman yine winrar programı ile onar tuşuna basıp onaracaksın yada çıkmayan parttı tekrar indireceksin bütün partlar inince ya daemon tools programı ile calıştırılır yada crak yapılması gerekiyorsa crak yapılır ben daha önce başka program ve oyun kurmuştum oradan biliyorum genel olarak böyle yapılır ne indirdiğini paylaşırsan inceler sana yardımcı olmaya calışırım elimden geldiğince opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?