70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım ben hergün saat 8:30 da kalkıp ilk olarak bitki çayımı içiyorum sonra sporumu yapıp ardından duşumu alıyorum.Sonra da kahvaltı yapıyorum.Burada önemli olan erken kalkmak erken kalkmak çok önemli metabolizma açısından.

biliyorum canım haklısın
ama üç gündür bebiş sabahın beşinde kalkıyo dokuzda tekrar uyuyo bende bugun onunla uyudum

Bebeğin olduğu için anlayabiliyorum seni canım.Sen bol su iç metabolizman hızlansın diye hem emziriyosan eğer bebeğini onada süt olur

bende 8:10 gibi kalkıyorum kızımı okula hazırlıyorum ama kahvaltı için eşimin kalkmasını bekliyorum

kızlar ben çıkıyorum evde temizlik beni bekler görüşürüz akşama halim kalırsa eğer

slm kızlar ben geldim.yoktum 2 gündür.köye gittim geldim.özledim sizi nasıl gidiyo bakalım.diyet.ben çizelgeyi göremedim kim birinci oldu bu hafta merak ettimde.bilmiyorumkismile

nihayet
hayel canım indirdim de nasıl açıcam

ben indirmedim fakat nasıl acılcağı hakkında fikrim var bütün partkarı indirip masa üstünde bir dosya aç ve içine koy bütün partları sonra bilgisayarında winrar programın yüklü olması lazım zateten önce winrar programını yükleyip daha sonra partları indirmen lazım masa üstüne kurmuş olduğun dosyayı aç 1 partın üzerine sağ tıkla partları buraya cıkart tıkla part çıkmadı orada takıldı ozaman yine winrar programı ile onar tuşuna basıp onaracaksın yada çıkmayan parttı tekrar indireceksin bütün partlar inince ya daemon tools programı ile calıştırılır yada crak yapılması gerekiyorsa crak yapılır ben daha önce başka program ve oyun kurmuştum oradan biliyorum genel olarak böyle yapılır ne indirdiğini paylaşırsan inceler sana yardımcı olmaya calışırım elimden geldiğince opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım çok teşekür ederim leslie sanson ile yürüyüş var da onu indirmeye çalışıyorum kaç gündür

slm kızlar bildiğiniz gibi kayınpederim akciğer kanseri çevrenizde bu rahatsızlığı yaşamış atlatmış olan varmı ben iyi bir doktor arıyorum ilgilenirseniz sevinirim Allah sizleri ve sevdiklerinizi bu illetten korusun

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Özlemilker...............90............................78,5..........................77,5...-1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Ethos...................... 81...........................78............................76,9..1,1

Gülen..................78,8.............................77,5...........................77....-0,5

YaSelin..................77..............................72.............................71....-1

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Nesibe26...............75.............................71,9

Arzum.d..................72.........................66

Hugocuk..................77............................70

Feyza85..................73............................73.

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar 3. hafta listeden çıkarılacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…