70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ya arada bir giriyorum da hugocuk yok dikkatimi çekti.haberiniz varmı hugocuktan bişey mi oldu aceba

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Özlemilker...............90............................78,5..........................77,5...-1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Ethos...................... 81...........................78............................76,9..1,1

Gülen..................78,8.............................77,5...........................77....-0,5

YaSelin..................77..............................72.............................71....-1

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Feyza85..................73............................71.

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Nesibe26...............75.............................71,9

Arzum.d..................72.........................66

Hugocuk..................77............................70

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar 3. hafta listeden çıkarılacaktır

slm kızlar bildiğiniz gibi kayınpederim akciğer kanseri çevrenizde bu rahatsızlığı yaşamış atlatmış olan varmı ben iyi bir doktor arıyorum ilgilenirseniz sevinirim

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar bende 79 kiloyum bugün başladım 3 klm yürüdüm
bana destek olurmusunuz
neler yiyeceğime veya yemeye-ceğime dair
sağolun kızlar ılık limonlu su içiyorum faydası olurmu

slm nasıl gidiyo

yememe dikkat ettim ama rejim yapmadım son 8,9 gündür o yüzden en son 73 den 71 e inmiştim 71 im şu anda yani kg vermemişimde almamışımda,ama rejime devam edicem inşallah,ben 65 bile olsam baya zayıf gösteriyorum ama bebiş düşündüğümüz için,inşallah bi 59 kg a ineyim diyorum.senin nasıl gidiyo?

Son düzenleme:

tam gaz devam ediyorum 2 günlük detoks yapıyorum spora başladım ve inşallah bu hafta 65 şi görürüm :Saruboceq:

selam bende ögle yemeginde ,1.5 yemek kasigi pilav,3 yemek kasigi kuru fasulye yedim,birazdan spora gidicem aksam geldimi 1 sebzeli ton baligi bir dilim kepek ekmegi yerim

tam gaz devam ediyorum 2 günlük detoks yapıyorum spora başladım ve inşallah bu hafta 65 şi görürüm :Saruboceq:

8,9 gün kadar rejim yapmadım ama yememede dikkat ettim.oyüzden şimdi aynı kg dayım yani yememe dikkat ettiğim için kg almadımda.bu gün 50 dk kadar yürüyüş yaptım.

Son düzenleme:
hayell detoksun nasıl?

2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır
yeni gördüm canım mesajını

slm kızlar bende giremiyorum pek.biliyorsunuz misafir var.biri gdiyor diğeri geliyor.dikkat etmye çalışıyorum ama 200gr almışım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…