70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabah layt süt birbardak içinede kahve koydum az peynir yedim az önce yeşil salata yaptım yedim şimdide kahve içtim yine birazdan bir elma yer birdaha birşey yemem yatana kadar canımda istemiyor zaten pazar gününden beri aynı kilodayım ama yarın veririm 1 kilo tahmin ediyorum çünkü yaptığım araştımaya göre evede günlük hareket eden ve yaşı 27 olan(benim için)günde enaz 1500 kalori yakıyor günlük ihtiyaç 1200 kadar 1 kilo 8000 kalori ise ben spor yapmadan 3 yada 4 günde 1 kilo vermiş olurum nasıl hesap ama arada spor yapmaya calışıyorum 3 gün yürüdüm çocukla olmuyor bende evde tepiniyorum kendimce kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :dance:

biraz evvel bende sordum cevap alamadım.kimse bilmiyor herhalde

evet hugo bir kaç gündür yok malesef :gitme:

senin nasıl gidiyo diyet? 69 a düşebildin mi?

Bakıyorum bizim topik az da olsa bağımlılık yapmış sana girip bakıyomuşun :jeyyar:

tereyağlı bulgur pilavı ve dondurmaeyvahedigeldismile bide iki dilim normal ekmek

aslında bulgur pilavı şişmanlatmaz ama tereyağı ve porsiyonun büyüklüğüne yediğine bağlı

birde normal ekmek yemişsin iştah açılır ama arada kaçamaklar olur sıkma canını

devam et yine yarın diyetine :teselli:

ya kızlar bir türlü kilo veremedim 2 haftadır sinir oldum offf kötükedihüso ama mesela eskiden olmayan pantolonlarım olmaya başlamış artık yani tartıda bi eksilme olmadı 2 haftadır ama kıyafetlerim öyle demiyo neye inanacağımı da şaşırdım :sm_confused:

günaydın kızlar benim şu iğrenç :bbo: detoksum bitti sonunda normal hayata döndüm çok şükür :dance: birgün daha dayanamazdım akannehir sonuçtan memnunum ama söylemiyecem cumartesi günü söylerim sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar, sürekli oturuyorum sabah 8 akşam 7 masa başı çalışıorum sanırım benim en büyük sorunum bu..Hareketsiz olunca kilo veremiyor insan..
1 paket form bisküvi ile şekersiz kahve içtim kahvaltıda..

günaydın canım,kaç kg sın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…