70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorum canım düşünüyorum ama 2 günde 2 kg ilginç yani,bu karışımdaki kilo verdiren etken ne acaba ayran ve bakliyat birleşimi metabolizmayamı hızlandırıyor acaba?

olabilir aslında inandırıcı gelmiyo ama denedim işte şimdi en büyük korkum metolizmayı yavaşlatırsa diye bakalım yaşayıp görücez artık eyvahedigeldismile

keşke kahvaltı yapsaydın yedillerin ara öğün de yenecek şeyler lmaz:

evet hugo bir kaç gündür yok malesef :gitme:

senin nasıl gidiyo diyet? 69 a düşebildin mi?

Bakıyorum bizim topik az da olsa bağımlılık yapmış sana girip bakıyomuşun :jeyyar:

HAYIR CANIM MALESEF DÜŞEMEDİM 69 A ÇOKTA SIKILMAYA BAŞLADIM ARTIK.ARADA BİR SİZİ MERAK EDİYORUM TABİKİ BU YÜZDEN GİRİYORUM....olumunekankayizsmile

canım vücudun sıklaşıyodur ondan tartıda farketmeyebilir benimde öleydi bi ara pantolunun dar gelen beli bol gelmeye başladı ama tartıda aynıydım

Günaydın hanımlar

bugün detoksta 2. günüm aynada bi baktım fücuduma gayet güzel şekilleniyor fucudum.sporun katkısı çok fazla birazdan sporumu yapıcam.

Hayelcim sen garanti 65 e düştün dimi ? kaydirigubbakcemile2

HAYIR CANIM MALESEF DÜŞEMEDİM 69 A ÇOKTA SIKILMAYA BAŞLADIM ARTIK.ARADA BİR SİZİ MERAK EDİYORUM TABİKİ BU YÜZDEN GİRİYORUM....olumunekankayizsmile

eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa detoks yap sende belki biraz hızlanır metabolizman.

yada suyu az içiyosundur sporunu biraz daha fazla yap işe yarar

günaydın kate bir dilim etimek biraz domates salatalık ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım.detoksa öğleden sora başlasam olurmu acaba.detoksdan sora metabolizma iyice yvaşlarmıki.

günaydın kızlar
ben de bugün başalayabildim anca detoksa.çok merak ediyorum bir değişim olacak mı acaba kilomda bakalım CADIARZU

canım vücudun sıklaşıyodur ondan tartıda farketmeyebilir benimde öleydi bi ara pantolunun dar gelen beli bol gelmeye başladı ama tartıda aynıydım

evet canım öyle oldu sanırım.zaten hissediyorum vücudumun sıkılaştığını, toparlanmaya başladığını ama işte tartıda bunu göremeyince insanın morali bozuluyor ister istemez

ben de bugün başlayabildim sonucu merakla bekliyorum ben de memnun olurum senin gibi inşallah canım

bişey sorucam şimdi orada 2 saate bir yazıyor,diyelimki 11 de kahvaltı yaptık saat 13 de içtik saat 15 de ve birde 17 de ozaman değilmi.akşam yememeye dikkat ediyoruzya,yatana kadar 2 saate bir değil yani değilmi?

bişey sorucam şimdi orada 2 saate bir yazıyor,diyelimki 11 de kahvaltı yaptık saat 13 de içtik saat 15 de ve birde 17b de ozaman değilmi.

evet bitirene kadar içiyoruz 2 saatte bir.ama kahvaltı için saat 9-10 arasında diyor

yani yatana kadar mı vs. onu bilemem ama kahvaltıdan sonra hep bunu içiyoruz gün boyunca başka bir şey yemiyoruz ve onu bitirene kadar içiyoruz artık yatana kadar mı biter ne zaman biter ben de bilmiyorum bugün ilk kez yaptığım için

tamam,inşallah işine yarar kg verirsin canım.

Son düzenleme:
slm kızlar bu detoksu bende yaptım yalnız ancak 1 gün dayanabildim.aynı şeyi yemekten sıkılıyorum ben o yüzden.9-10 gibi kahvaltıyı mutlaka yapmalısınız ve şart olan gece 9-10 a kadar yemekmiş.orada öyle yazıyordu.aslında güzel bir detoks yakında ben yine yapacağım.

ayy kızlar benim midemi bulandırdı bu karışım çok kötü oldu midem yaa çıkartıcak gibi oldum yapamıycam sanırım kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…