bilmiyorum canım düşünüyorum ama 2 günde 2 kg ilginç yani,bu karışımdaki kilo verdiren etken ne acaba ayran ve bakliyat birleşimi metabolizmayamı hızlandırıyor acaba?
Günaydın kızlar, sürekli oturuyorum sabah 8 akşam 7 masa başı çalışıorumsanırım benim en büyük sorunum bu..Hareketsiz olunca kilo veremiyor insan..
1 paket form bisküvi ile şekersiz kahve içtim kahvaltıda..
olabilir aslında inandırıcı gelmiyo ama denedim işte şimdi en büyük korkum metolizmayı yavaşlatırsa diye bakalım yaşayıp görücez artık eyvahedigeldismile
evet hugo bir kaç gündür yok malesef :gitme:
senin nasıl gidiyo diyet? 69 a düşebildin mi?
Bakıyorum bizim topik az da olsa bağımlılık yapmış sana girip bakıyomuşun :jeyyar:
ya kızlar bir türlü kilo veremedim 2 haftadır sinir oldum offf kötükedihüso ama mesela eskiden olmayan pantolonlarım olmaya başlamış artık yani tartıda bi eksilme olmadı 2 haftadır ama kıyafetlerim öyle demiyo neye inanacağımı da şaşırdım :sm_confused:
HAYIR CANIM MALESEF DÜŞEMEDİM 69 A ÇOKTA SIKILMAYA BAŞLADIM ARTIK.ARADA BİR SİZİ MERAK EDİYORUM TABİKİ BU YÜZDEN GİRİYORUM....olumunekankayizsmile
Günaydın hanımlar
bugün detoksta 2. günüm aynada bi baktım fücuduma gayet güzel şekilleniyor fucudum.sporun katkısı çok fazla birazdan sporumu yapıcam.
Hayelcim sen garanti 65 e düştün dimi ? kaydirigubbakcemile2
canım vücudun sıklaşıyodur ondan tartıda farketmeyebilir benimde öleydi bi ara pantolunun dar gelen beli bol gelmeye başladı ama tartıda aynıydım
günaydın kızlar benim şu iğrenç :bbo: detoksum bitti sonunda normal hayata döndüm çok şükür :dance: birgün daha dayanamazdım akannehir sonuçtan memnunum ama söylemiyecem cumartesi günü söylerim sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
ben de bugün başalayabildim anca detoksa.çok merak ediyorum bir değişim olacak mı acaba kilomda bakalım CADIARZU
günaydın,nasıl hazırladın?
bişey sorucam şimdi orada 2 saate bir yazıyor,diyelimki 11 de kahvaltı yaptık saat 13 de içtik saat 15 de ve birde 17b de ozaman değilmi.
yani yatana kadar mı vs. onu bilemem ama kahvaltıdan sonra hep bunu içiyoruz gün boyunca başka bir şey yemiyoruz ve onu bitirene kadar içiyoruz artık yatana kadar mı biter ne zaman biter ben de bilmiyorum bugün ilk kez yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?