70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla benim mi midem çok hassas yoksa yapanlar gerçekten çok mu azimli bilemiyorum ama gerçekten 2 gün bunu yapabilenleri tebrik ediyorum ben yapamadım ilk günden pes ettim çünkü akannehir

valla benim mi midem çok hassas yoksa yapanlar gerçekten çok mu azimli bilemiyorum ama gerçekten 2 gün bunu yapabilenleri tebrik ediyorum ben yapamadım ilk günden pes ettim çünkü akannehir

teşekkürler canım valla bende çok zorlandım akannehir birgünde içeceğim çorbayı ikinde anca bitirdim :bbo: birdaha yapmam heralde şimdiki düşüncem bu sonra değişirmi bilmem sempatiksalakcinni

olabilir :jeyyar:

ya kızlar bende bilmiyorum ki ne kadar verdiğimi ilk çıktığımda 64.700gr çıktım sonra tartıdım 65.200 sonra yine tatıldım 65.00 kafam çok karıştı kafamçokkarıştı sonuçta 1 kilo kesin vedim ama sempatiksalakcinni

teşekkürler canım valla bende çok zorlandım akannehir birgünde içeceğim çorbayı ikinde anca bitirdim :bbo: birdaha yapmam heralde şimdiki düşüncem bu sonra değişirmi bilmem sempatiksalakcinni

sen zaten istediğin kiloya ulaşmışsın canım bi daha yapmana gerek kalmadı tebrik ederimm :hooray:
ama ben bunu bi daha asla yapmam yapamam yani.yapabilen yapsın ama.belki dediğim gibi benm midem çok hassastır bilemiyorum

kızlar bu detoks dediğiniz lahana çorbasımı oluyo ben linki açamıyorum işyerindeyim pc çok siteyi engellediği için linke tıkladım açılmadı

keşke kahvaltı yapsaydın yedillerin ara öğün de yenecek şeyler lmaz:

Önerini dinledim ve Öğlende ekmeksiz olarak ayran ve küçük bir adet haslama tavuk budu yedim..
Normalde gün içi en fazla 2 eti form yer, ve 2-4 bardak az şekerli kahve içerim..Sürekli oturuyorum iş yerinde..benim en büyük sıkıntım bu..Çok fazla yemesemde hareketsiz olunca kilo veremiyorum..

kızlar bu detoks dediğiniz lahana çorbasımı oluyo ben linki açamıyorum işyerindeyim pc çok siteyi engellediği için linke tıkladım açılmadı

yok canm o değil.yağsız tuzsuz ayran hazırlıyorsun içine salatalık rendeliyorsun bir de haşlanmış nohut yeşil mercimek ve bulgur ekliyorsun.bunu kahvaltıdan sonra 2 saatte bir sürekli içiyorsun ama tuz falan olmayınca ne biliyim çok kötü oldum ben içerken kafamçokkarıştı bir de bundan başka hiçbir şey yemiyorsun iki gün boyunca

selam kizlar,bugün tam 5.ci gün ve ben hala oldugum yerde sayiyorum 100 gram dahi gitmedi,herhalde cumartesi günü ayni kiloda kalicam sinirlerim cok bozuk ayni kiloda 5 gündür kalmak sinirimi bozdu,neden böyle oluyordur acaba?spor ve diyetim düzenli gidiyor ama 100 gram dahi düsmemek garip

Demekki senin mide problemin var canım o yüzden yapma sen.

ben daha öncede yapmıştım bu detoksu yani 15 gün önce o yüzden bende bir sıkıntı yok şuanda daha önce 1,200 gr verdim bu şekilde bakalım şimdi nasıl olucak?

bende cok istiyorum bu detoksu yapmayi,ama elimi kolumu baglayan bebegim,her zorluga katlanirdimda malesef yapamiyorum emzirdigim icin

arkadaslar bir arkadas sibel cani dinlemis tvde bir ayda 8 kilo vermis günde 5 litre su icerek ,sizce denemeye degermi cok su gercekden veridiyormu ben 2 yi zor iciyorum gerci

bende cok istiyorum bu detoksu yapmayi,ama elimi kolumu baglayan bebegim,her zorluga katlanirdimda malesef yapamiyorum emzirdigim icin

bebeğin herşeyin başında gelir canım onun senin yediğin gıdaların vitaminine ihtiyacı ar sen ekmeği kes bol su iç ve sporunu yap zamanla vücudun toparlar zaten.

tmm canım bende deneyim bakalım yapabilecekmiyim sade kahvaltı yapıyorum onun dışında bunu içiyorum ölemi

arkadaşlar hırs edince oluyo ben daha evvel 7,8 kg vermiştim.inat edip 38 bedene düşmüştümtüm şuan 40,42 bedenim,aynı kiloya gelirim inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…