valla benim mi midem çok hassas yoksa yapanlar gerçekten çok mu azimli bilemiyorum ama gerçekten 2 gün bunu yapabilenleri tebrik ediyorum ben yapamadım ilk günden pes ettim çünkü akannehir
Günaydın hanımlar
bugün detoksta 2. günüm aynada bi baktım fücuduma gayet güzel şekilleniyor fucudum.sporun katkısı çok fazla birazdan sporumu yapıcam.
Hayelcim sen garanti 65 e düştün dimi ? kaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım valla bende çok zorlandım akannehir birgünde içeceğim çorbayı ikinde anca bitirdim :bbo: birdaha yapmam heralde şimdiki düşüncem bu sonra değişirmi bilmem sempatiksalakcinni
günaydın canım,kaç kg sın?
keşke kahvaltı yapsaydın yedillerin ara öğün de yenecek şeylerlmaz:
kızlar bu detoks dediğiniz lahana çorbasımı oluyo ben linki açamıyorum işyerindeyim pc çok siteyi engellediği için linke tıkladım açılmadı
valla benim mi midem çok hassas yoksa yapanlar gerçekten çok mu azimli bilemiyorum ama gerçekten 2 gün bunu yapabilenleri tebrik ediyorum ben yapamadım ilk günden pes ettim çünkü akannehir
Demekki senin mide problemin var canım o yüzden yapma sen.
ben daha öncede yapmıştım bu detoksu yani 15 gün önce o yüzden bende bir sıkıntı yok şuanda daha önce 1,200 gr verdim bu şekilde bakalım şimdi nasıl olucak?
HAYELCİM TEBRİK EDERİM CANIM a.s.
DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH :Saruboceq:
bende cok istiyorum bu detoksu yapmayi,ama elimi kolumu baglayan bebegim,her zorluga katlanirdimda malesef yapamiyorum emzirdigim icin
yok canm o değil.yağsız tuzsuz ayran hazırlıyorsun içine salatalık rendeliyorsun bir de haşlanmış nohut yeşil mercimek ve bulgur ekliyorsun.bunu kahvaltıdan sonra 2 saatte bir sürekli içiyorsun ama tuz falan olmayınca ne biliyim çok kötü oldum ben içerken kafamçokkarıştı bir de bundan başka hiçbir şey yemiyorsun iki gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?